Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KARA isimli karus charım askıda kaldı karakteri görüyorum start dedigimde (enter bastığımda) dc ediyor ilgilenin lütfen geri kaliyorum oyunda pre aldım başıma gelene bak

Serverı açmıssın emeğine sağlık yanlız bu kadar exp i zorlaştırman oyuncuyu çok sıkar.. Elbette yarımsaatte lvl ı dibine kadar kasmasınlar lakin yarımsaattede 10 lvl olabiliyorsam ben bu oyunu oynamam, oynayan arkadaşlara sabırlar...

Orjinal MYKO olduğu için her şey orjinal.

Panel'e online sayısı eklendi.

600+ online.
sizin yaptığınız insanları kandırmaktır,1 kişi giriyor 3 sayı artıyor,bilenler zaten anlar bilmeyenler için söyleyelim,her saniye paneli refreshleyin,1 kişi cıkar 3 kişi düşer,yani panelde 3x bug var,oyunda online sayısı 200-220 arası gidip geliyor,siz böyle yapıyorsanız diğer serverler ne yapsın? ayrıca sözde orjinal sw açacakmış,yan karakter kapalı db 1299la alakasız bir db,tezgahlar çitin dolu(zaten 5 6 tezgah var) indirdiğimize pişman olduk.Beklediğiniz gibi değil arkadaşlar hadi dbyi geçtim paneldeki online bugu herşeyi açıklıyor.

sizin yaptığınız insanları kandırmaktır,1 kişi giriyor 3 sayı artıyor,bilenler zaten anlar bilmeyenler için söyleyelim,her saniye paneli refreshleyin,1 kişi cıkar 3 kişi düşer,yani panelde 3x bug var,oyunda online sayısı 200-220 arası gidip geliyor,siz böyle yapıyorsanız diğer serverler ne yapsın? ayrıca sözde orjinal sw açacakmış,yan karakter kapalı db 1299la alakasız bir db,tezgahlar çitin dolu(zaten 5 6 tezgah var) indirdiğimize pişman olduk.Beklediğiniz gibi değil arkadaşlar hadi dbyi geçtim paneldeki online bugu herşeyi açıklıyor.
O kadarda değil :) Sadece +400 gibi bi ekleme oluyor panelde

ee 660dan 400 çıkar?
kafası çalışan arkadaşlar çalışmayan da olabilir girsin paneline her saniye refreshlesin,1 user 3 olarak sayılıyor tamamen,oyunda ben indirdiğimde 660 kişi vardı yani useri 220.ister oynayın ister oynamayın beni ilgilendirmez herkes kendine enayi.

Admin premium aldım dün 2 saat durdu premium relog attım premiumu silindi lütfen yardımcı olur musun ? RhodeS pm

Ko-cüce'nin bu konuda çok yeni olduğu gerçeği ortaya çıktı malesef. Daha çok yolu var. İşin en kötü kısmıysa gereken özen gösterilmeden piasaya sürülmüş bir db ile karşı karsıyayız. Bende herkes gibi daha iyisini beklerdim.

ee 660dan 400 çıkar?
kafası çalışan arkadaşlar çalışmayan da olabilir girsin paneline her saniye refreshlesin,1 user 3 olarak sayılıyor tamamen,oyunda ben indirdiğimde 660 kişi vardı yani useri 220.ister oynayın ister oynamayın beni ilgilendirmez herkes kendine enayi.

Çok yoğun oldğum için hazır fonksiyon kullanmıştım ama tüm paneller heralde buglı yayınlanıyor otomatik olarak. Düzeltildi online sayısı.

En başından beri buglı online sayısına karşı olduğumuzu söylemiştik, kendimiz yapmamız dünyanın en büyük ironisi olurdu :)

Premium olanlara kodlar gönderildi.

Ko-cüce'nin bu konuda çok yeni olduğu gerçeği ortaya çıktı malesef. Daha çok yolu var. İşin en kötü kısmıysa gereken özen gösterilmeden piasaya sürülmüş bir db ile karşı karsıyayız. Bende herkes gibi daha iyisini beklerdim.

Olumlu olumsuz her öneriye açığız, sizi memnun edemediysek bu mutlaka bizim eksiğimizdir.

Her türlü öneri ve görüşünüz dikkate alınmaktadır.

Çok yoğun oldğum için hazır fonksiyon kullanmıştım ama tüm paneller heralde buglı yayınlanıyor otomatik olarak. Düzeltildi online sayısı.

En başından beri buglı online sayısına karşı olduğumuzu söylemiştik, kendimiz yapmamız dünyanın en büyük ironisi olurdu :)

Premium olanlara kodlar gönderildi.
yanlışınızı görüp düzeltmeniz ve hatta hatanızı kabul etmeniz çok iyi birşey taktir ettim.Umarım serveriniz başarılı olur

Gerçekten herkesi mutlu edebilmek için çok çalışıyoruz. Fakat herkesin isteği farklı özellikle MYKO konusunda.

Kimi oyun çok zor olmuş çok güzel olmuş diyor kimiyse burada kasacağıma USKO kasarım diyor. Haksız mı kendine göre haklı olabilir tabi.

Geri
Üst Alt