Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SOACS kullandığımız için eğer herhangi bir problem yaşayan varsa bu SOACS kaynaklıdır. Ben Windows 8.1 kullanıyorum herhangi bir problem yok.

Takı upgrade %100'e çok yakın diyebiliriz. Zaten o kadar item düşürüp bir de yanarsa bize insanlar küfür eder :)

SOACS kullandığımız için eğer herhangi bir problem yaşayan varsa bu SOACS kaynaklıdır. Ben Windows 8.1 kullanıyorum herhangi bir problem yok.

Takı upgrade %100'e çok yakın diyebiliriz. Zaten o kadar item düşürüp bir de yanarsa bize insanlar küfür eder :)
oyunda human için kadın erkek statlarını düzenlermisiniz mesela kadın warrior açmak isteyen biri statları barbarian ile aynı olsun yada kadın roque açmak isteyen biri için erkek roque seçtiğiyle aynı olsun

Panel 2 saat sonra açılacak ve üyelik alabileceksiniz.

Stat pointler hakkında bir değişikliğe gitmeyi şuan için düşünmüyoruz, orjinalini korumanın daha otantik olduğu kanaatindeyiz.

wolf basma sıkıntısı war dostum bi wolf basana kadar 4 kere atmaya çalışıyorum.oyunu açmadan düzeltirseniz sevinirim... WamosBien...

haydi bakalım bekliyoruz :) Hayırlı olması dileğiyle.Umarım win 7 de de sıkıntı olmuyordur çogu pvp de oluyor çünkü :D

Bence burda oyuncuların uyarılması lazım Bighega. Oyun herşeyiyle zor bir oyun olucak. Bire bir eski 1299 usko zamanı olucak. İnsanlar bunu bilip gelmeli diye düşünüyorum.

Mage Veya Melee Clan Kurucak Arkadaslar Varsa Bana Ozelden Yazarlarsa Sevınırım. Eski oyun Arkadaslarımın Hepsı Oyunu Bıraktıgı Icın Bu Sekılde Bır Ortam Benım Icın Olmıcak. Yaşım 24 Ismım Ugur Nıck : AlbertDesalvo
Özel Mesaj Beklıyorum.

ilk basta teamım la knightwars a gecmeyi dusunuyorduk ama yöneticilerin cocuksu diyaloglarını okuduk ve ggame olmalarıda ayrı dert emek harcanacak bi sv ye benzemiyor yani.. para konusuna gelincede illaki her sv de kazanc olucak hersey karsılıklı sonucta serveriniz uzun surecegine inanıyorum o yuzden biz de burdayız ...

Geri
Üst Alt