Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Server Resetleniyor Olsa Launcher'da giderdi Start Olmazdı Ve Bunun Haricinde Hata Kodu " 10060" Degil "10061" Olurdu
Serverin Açık Kalması İçin Gereken Bazı Prgramlar Var Bu Programlardan 1ri AI server ( kullanılan programa göre adı degisebilir) Saldırı Ebenezer Programına Yapılırsa Launcher Gidiyor AiServer Diye Adı Geçen Server Girişe Yapılırsa veya Dns yada IP ye yapılırsa Server Açık Kalıyır Fakat Servera Bağlantı Sağlanamıyor.
saygılar bu bilgi karşısında cehaletimle beklerim :/ yalnız resmi olarak hala bi acıklamada yok uyuyor adminler sanırsam.

saygılar bu bilgi karşısında cehaletimle beklerim :/ yalnız resmi olarak hala bi acıklamada yok uyuyor adminler sanırsam.
yapıcak bisey yok onlarda insan tabiki beklemekten başka çaremiz yok ama en azından 1-2 yardımcı bulsalar gerektiginde onlarla iletişime geçebilecek iyi olurdu geceleri sıkıntılar yaşayabiliyorz ve ben genelde gece oynayan 1 oyuncuyumdur

yapıcak bisey yok onlarda insan tabiki beklemekten başka çaremiz yok ama en azından 1-2 yardımcı bulsalar gerektiginde onlarla iletişime geçebilecek iyi olurdu geceleri sıkıntılar yaşayabiliyorz ve ben genelde gece oynayan 1 oyuncuyumdur
bende gececilerdenim hacım dediğin gibi bi iletişilme durumları güzel olur aslında ama o durumda da bizim cingen bebeleri gece 2-3-4 adminleri uyandırıp uyandırıp dururlar :D bildiğin işsizlikde sınır tanımazlar :D

öyle olmasına gerek yok oyunda telefon verilmesine vs gerek yok. sadece 1 arkadaşları tanıdıkları vs. olsa bile yeterli olur oyuna 2 sheriff koyulsa örnegin gece kxperlar yakalanır ve belirli 1 müdden dc edilebilir örnegin 1 saat ban atma yetkisi olsa sherifin yada hapis sistemi gerçi o biraz zor. ve geceleri belirli saatlerde 10 dakkalıgınada olsa oynu kontrl edip bu bilgileri devralabilecek 1 ri gerekirse admine ulaşabilicek biri yani kısaca bilgi akışı sağlanması için rütbeli 1 sistem iyi olabilir

Bir açıklama yapılsın artık, saldırımı var?, güncellememi yapıyorsunuz?, sunucuda sorun mu var? Sözde GM 23 saat online oluyordu? Server kaç saattir kapalı bir açıklama bile yok.

Bildiğiniz üzere krallık seçimlerini başlatmıştık. Bundan olusan bir sorun yüzünden serverimiz gece saat 00:00'da çökmüştür. fakat şu an online durumdayiz. affiniza sığınıyor ve sabrınıza teşekkür ediyoruz.

Arkadaşlar merhaba,

1. sayfadaki mevcut linkten oyunu indirdim ve giriş yaptım. Panelde 77 user online görünüyor.Fakat ben sadece 1 kişi gördüm oda moradonda.Yanlış birşey mi indirdim yada bende mi sorun var acaba?

yanlış bir şey indirmedin sadece moradonda cok fazla user yok hepsi slotlarda afk kasiyor genelde.

Yardım için teşekkür ederim.

Betada bir süre oynadım saırım eski arkadaşları tekrar burada bulacağız :) Umarım herşey güzel bir şekilde ilerler ve istediğimizi burada bulabiliriz.

oyunun geneli asas player çünkü mage priest ve warriorların ihtiyacı olan sw sc yok. Npc nin birisine sw sc ve 500 buff 150 ac gibi scroller eklenebilirdi. Bunların olmaması herkesi macro pt de yer aramaya mecbur bırakıyor elle kasan çok az. Transformation scroll çalışmıyorki mageler için önemliydi düzelmedi. Wolf skili birkaç defa basınca ancak işliyor. Sorunlar çok, ama düzeltmeler maalesef hızlı bir şekilde çözülmedi.

Oyunda bazı olumsuzluklar olmasına rağmen, DB'si çok güzel. Belki ilk 70 olup - 500k NP kasana para, telefon, tablet vs. ödülü verilebilir. Bu şekilde kullanıcı artar?

dayı bırakında daha sağlıklı yeni bir sw açma çalışmalarına başlasınlar gece ironneck düşrüdüm oyundan bi usere verdim daha oynamanızı gerektircek bir sebeb yok user 50 bile değil hala oyuna tutunmaya calısanlarımız var

Ben şimdiden 2. sw yi bekliyorum .Daha kaliteli bir iş çıkartabılırsınız .Yeni sw yada 2. sw yi düşünmekde yarar var :)

Geri
Üst Alt