Selamlar,
Ben herhangi bir GM-Yetkili yada benzeri bir şey değilim, aranızdan oynayan birisiyim ve sizler kadar görebiliyorum her şeyi. Dolayısıyla yorumumu da buna göre yapacağım. Okumak istemeyen okumasın, okuyan olursa da kendine bir şey katar farklı bir bakış açısından görmüş olur bazı şeyleri.
Öncelikle şu yardım-destek konularında olan fikrimi bi söyleyeyim. Oyuna 11 Ekim'de başladım ben akşamında 41 level'a gelmiştim tek başıma. Herhangi bir party aramadım ya da birine kastırmadım kendimi. Millet macro kurmuş kasıyordu bana göre olmadığını düşündüğüm içinde girmedim partylerine. Eğer ben tek başıma ilk başladığım gün 41 level olduysam, o macro ile kasan arkadaşlar hayli hayli 50-52 olur bu gayet normal bir şey. Millete exp veriyorlar da yok onlar kasıyor biz kasamıyoruz muhabbeti yapmasın kimse. Item konusuna gelirsek eğer, oyunda şu anda yüksek derece itemlar +5 +6 shard +5 +6 chitin shell. Bu ortalamanın üzerinde item olması normal değil mi sizce. Siz usko oynuyorken elinize +5 md anca yapabildiğinizde yanınızdan +7 hbli adam geçince bu ne ya gm yardım ediyor mu diyorsunuz yapmayın allah aşkına. Biraz mantıklı düşünün. Item basmaya korkuyosunuz sonra başkası basınca yok yardım var yok o var yok bu var. O riski alan adamlar zaten item yapıyor ve eğer yardım oluyor olsa oyunda gmler tarafından o nadir olan itemlardan 1 tane değil 5 tane olur bunu da düşünün. eğer oyunda sadece 2 tane +8 md 1 tane +8 raptor varsa buna kimse destek sağlıyorlar diyemez. Cesaretin yoksa sen +5 +6 lar ile gezersin kardeşim benim var ki cesaretim elime geçen itemi deniyorum 7 ye 8e bunun tartışmasını yapmayın artık cidden komik oluyorsunuz çünkü. Ben exp kasmaktan nefret eden birisi olduğum halde 61 levele kastıysam eğer, herkes kasar. Bir şeyleri beceremeyip, vakit ayıramayıp sonrasında yok olmuyor bunlar nasıl oluyorda biz olamıyoruz lafları atmayın kimseye, adam sizden fazla vakit ayırıyorsa olur, demek ki siz yeterli vakit ayırmıyorsunuz ki olamıyorsunuz.
İkinci olarak, gmnin user char ile oynaması konusuna değinmek gerekiyorsa eğer. OYNAR KARDEŞİM. ÇATIR ÇATIR OYNAR. O insan değil mi? O'nun zevk alma hakkı yok mu yaptığı oyundan. TABİİ Kİ VAR. +6 FP set koymuş kendine alt tarafı hepiniz chitinler ile geziyorsunuz sheller ile geziyorsunuz. Benim üzerimde hala Goblin var, ben lafını yapıyor muyum bunun size? Ağlıyor muyum burada, hayır. GM +10 set dizer kendine gelene geçene tek atar pk serverlarda. aa gm geldi bak

yazıp gülersiniz. burada 2 parça item koyup 1 saat pk attı diye mi suçlu oluyor adam. Azıcık anlayışlı olun. Siz sunucu sahibi olsanız allah bilir neler kolaydınız kendi üstünüze. Kimse ben hiç eşya koymazdım elle kasardım demesin. Kendini de kandırmasın.
Arada girip bakıyorum şuraya millet ne yazmış ne yapmış diye. Karalamaktan başka yaptığınız en ufak bir şey yok. Karalayan insanlar da iki tane itemi 5 e geçirememiş 40-50 level insanlar genelde. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim ya, sen bi cacık beceremiyorsan bu serverin kötülüğünden değil senin berbat oyunculuğundan ya da oyun mantalitendendir kabullenin artık şunu.
Daha yazacağımda artık aşağılamaya başlayacağım en sonunda bazı insanları o yüzden devam etmiyorum.
Ben gayet memnun bir şekilde oyunumu oynuyorum, Cyrus ile omuz omuza pk atıyorum. İnsanlarla sohbet ediyorum ve çokta memnunum. Hiç bir şey içinde geç değil, oyuna başlamak isteyen başlayabilir. Gayet dengeli, gayet güzel bir oyun sunuyorlar bize burada. 3-5 kişinin yaptığı provokasyonlara kanıpta oyunda sorundan geçilmiyor gibi düşünmesin kimse. yarısı oyunda bile olmayan oyuncu kaybettirmek için uğraşan farklı sunuculardaki insanlar. Öyle oyuncu geleceğine, gelmesin zaten daha iyi.
Ne derler bilirsiniz.
"Eşeğe altın semerde vursan eşek, yine eşektir."
LegendSin / Valkyrie