[Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !! [Güncellendi]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

cok saol dostum ben ko paneli kurdum ancak admin paneline ulasamadim yardim edermisin pls nasil girecem admin pnale :S

Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

güzel grafikler falan çok başarılı !

eline sağlık :) güzel paylaşım şuan senin paneli kullanıyorum

Beyler bu ko paneli kesinlikle kurmayin birton acigi var ben kurdum gayet iyi calisiyor ama guvenlik cok kotu ayni gun biri geldi kopanel hack etti serverde gm lik verdi kendine ben banladim oda bizi banladi kopanelden bende deyistirdim bu kopaneli size tavsiyem bu kopaneli bulun ve onu kurun sorunsuz wipkopanel 1.5.3 evet size tavsiyem bu paneldir bende bunu kullaniyorum

evet Güzel Panel Sadece Resimler Kırık Geliyor ve Oyuncu Bilgilerinde Statlar Gelmiyor Onun Dısında Herşey Süper v4 ü Bekliyoruzz

Tşkler Ama Asp Üzerine Yoğunlaşırsan Daha İyi bi İş Çıkarabilirsin.. Ama Genede Güzel Paylaşım...

panelin binlerce açığı var... açık bulundu kapatmak için dedin ama... onu yaptık.. adam yine girdi panelden kendine gmlik verdi bizim gm likleri sildi...

Warning: odbc_exec(): SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid object name 'news'., SQL state S0002 in SQLExecDirect in c:\appserv\www\haberal.php on line 5

Warning: odbc_fetch_row(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in c:\appserv\www\haberal.php on line 6

bu ne oluyordu??

evt bu panel güzel ve hızlı

bende bu kopanelden vazgectim bole acık olursa millet indirir acıgını ara bulur.İstediginiz kadar acık kapatın yine bulurlar En iyisi paralı paneller.Server 2 kere hacklendi hic tavsiye etmiorm

ellerine sağlık çok hoşuma gitti panel

yanlıs kopanelde server açık gösteriyor ben kopanele girebiliyorum ama userler panele giremiyor portlar açık bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden tşk ederim yardımlarınız için

yardım edebilcek arkadaş yokmu ?

Son düzenleme:

paylaşım için sağol
kullanıcı sıralamasındaki 50 kişiyi ve clan sıralmasındaki 20 kişiyi daha fazla
birde sıralamdaki 1. lik aylık değilde toplam np ye göre sıralanmasını nasıl yapabilirim bilen varmı..

paylaşım için sağol
kullanıcı sıralamasındaki 50 kişiyi ve clan sıralmasındaki 20 kişiyi daha fazla
birde sıralamdaki 1. lik aylık değilde toplam np ye göre sıralanmasını nasıl yapabilirim bilen varmı..

pages klasorunde , karussiralama.php falan olcak .
ortak siralama falan
orda arat , 50 :D
kaç. kişi gosterceksen değiştir işte..

LoyaltyMonthly Arat , Loyalty Olarak değiştir...

beyler hata var uye olusta

Kral Panel hö

GüzeL olmuş saoLda :D Flood Blocker bi çıktı 10sn sonra tekrar deneyiniz diyo Saatler geçti hala almıyor oyuna paneli kapadım açtım yok birtürlü aLmıyor Panele flood blocker Ne yapıcaz ^^

pages klasorunde , karussiralama.php falan olcak .
ortak siralama falan
orda arat , 50 :D
kaç. kişi gosterceksen değiştir işte..

LoyaltyMonthly Arat , Loyalty Olarak değiştir...

sağol kardeş yardımın için

Son düzenleme:

teşekkürler

Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadaki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

Süpersin ...

Yanlız kurulum.php 'yi acıyorum devam butonuna basıyorum

Bu hata cıkıyor neden acaba 114 satıra baktım ama bişi yok lütfen acil yardım

Kod:
Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Insert Error: Column name or number of supplied values does not match table definition., SQL state 21S01 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\kurulum.php on line 114
SQL Kodunda Sorun var.!

Hallettim ... PUS_ITEMLERINI ekliyormus kurulum.php den sildim o bölümü halloldu :)

Bende devam butonu bile çıkmıyor...Sadece koskoca bir ünlem ve Lütfen kurulum.php dosyasını Kurdukdan Sonra siliniz! diye bir yazı var...Neden acaba...

Beyler bu ko paneli kesinlikle kurmayin birton acigi var ben kurdum gayet iyi calisiyor ama guvenlik cok kotu ayni gun biri geldi kopanel hack etti serverde gm lik verdi kendine ben banladim oda bizi banladi kopanelden bende deyistirdim bu kopaneli size tavsiyem bu kopaneli bulun ve onu kurun sorunsuz wipkopanel 1.5.3 evet size tavsiyem bu paneldir bende bunu kullaniyorum

Bende wipkopanelin açığını biliyorum...Bu paneldede hack yersen napıcaksın :korsanh:

Son düzenleme:

tesekkürler eline sağlık

Unutmadan Repini verdim xD azda olsa olsun daa yenıyız

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt