[Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !! [Güncellendi]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

v4'te Beğeneceğim En İyi Özellik Sanırım OnlineUser Olacak :)

Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

teşekkürler kurdum ben diğerleri gibi saygısızlık etmedim imzanızı kaldırmadım v4 ü 4 gözle bekliyorum

isteyen bakabilir ( reklam değil isterseniz silin :) ) http://ko.argenetwork.com

Son düzenleme:

Kardeş herşey çok güzel çalışıyor eline emeğine sağlık...

bir sorunum var. benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ilgilenirseniz sevinirim çünkü ben çözemedim.

Kullanıcı Sıralamadın da eğer kullanıcının Nickinde _ (alt çizgi) varsa tıladığımda detaylarını göremiyorum. Yani _ karakterlerini göstermedigi icin detaylarda görünmüyor.

bunu nasıl çözebilirim? yardımcı olabilecek varmı arkadaslar...

şimdiden teşk. ederim.

bir sorunum var. benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ilgilenirseniz sevinirim çünkü ben çözemedim.

Kullanıcı Sıralamadın da eğer kullanıcının Nickinde _ (alt çizgi) varsa tıladığımda detaylarını göremiyorum. Yani _ karakterlerini göstermedigi icin detaylarda görünmüyor.

bunu nasıl çözebilirim? yardımcı olabilecek varmı arkadaslar...

şimdiden teşk. ederim.

sanırım konuya bakan yok. bu sorunu halletmemde yardım edebilecek yomu acaba ?

cok güzelde rar pass nedir acaba?

güzel olmuş eline sağlık.

v4 ü 4 gözle bekliyorum..Çalışmalar durdu sanırım..:(

saol kardeşim

v4 beklıyoruz :D

tskrlerrr eee

cash wermede sorun war desem??? :S

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'CashPoint'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\admin\pusayarlari.php on line 219

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\admin\pusayarlari.php on line 220

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'CashPoint'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\admin\pusayarlari.php on line 227
Cash verilemedi.

eline sağlık denemek lazım çok teşekkürler

Son düzenleme:

cash wermede sorun war desem??? :S

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'CashPoint'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\admin\pusayarlari.php on line 219

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\admin\pusayarlari.php on line 220

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'CashPoint'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\admin\pusayarlari.php on line 227
Cash verilemedi.
Sende sorun var desem ?
TB_USER'inde CashPoint adlı column yok ...
Galiba kurulum.php'i çalıştırmadın ..

Warning: odbc_exec(): SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid object name 'news'., SQL state S0002 in SQLExecDirect in c:\appserv\www\haberal.php on line 4

Warning: odbc_fetch_row(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in c:\appserv\www\haberal.php on line 5

ana sayfada bu cıkıyo arkadaşlar haber yerinin altında ne yapmam lazım

Yaa Pus'Da Hata Alıorum YaRdımm

Benimle İletişim :

[email protected]

Sende sorun var desem ?
TB_USER'inde CashPoint adlı column yok ...
Galiba kurulum.php'i çalıştırmadın ..

kurulum.php çalıştırdım fakat tb_user'de cashpoint olması gerektiğini bilmiyodum.şu an dısardayım ewe gidince bakıcam AYRICA:bi sorunum var.şimdi ben serwerı actımipaneli falan kurdumidıardan deniyorum 88.249.49.158 yazdığımda (benim ip) panel acılıyor we panelde LOGİN SERVER AÇIK gösteriyor (açık zaten) ancak 1299 server.ini ye ip'yi yazıp launcherı açtığımda start gelmiyor :S login server connection failed :S nedir sorun??????portlar acıkiodbc düzgüniki portlar kapalı olsa panel de gelmezdi.şunu bi çözebilirsek çok güzel olu.çnkü benim serwerı bekleyen 3 tane cafe war :D ("cafeciler neden açmıyor da seni bekliyorlar?" derseniz,K2'nin forumlara getirdiği yasaktan dolayı çekiniyorlar,malum işyeri.)

server bitsin bende açarım kopaneli

Geri
Üst Alt