###ByBrux Database Version = 6,3 [ Her Server Mükemmeliyet ile Bütünleşsin ] ###

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByBrux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ###ByBrux Database Version = 6,3 [ Her Server Mükemmeliyet ile Bütünleşsin ] #

ring of the felankor + basılmıyor acaba neden db için teşşekkürler

Cevap: ###ByBrux Database Version = 6,3 [ Her Server Mükemmeliyet ile Bütünleşsin ] #

benım bıldıgım basılıyor :)

basabilen var mı acaba

kanka çok saol çok hoş yapmıssın.....
eline sağlık...

ayrıyetten mage 51 3k vuruo neden :S

felankor ring cözüm yok mu :))

upgrade tablosunu degıştır

yaw bırader su rep olayını biri acıklasın ben gibi eziklerede hakeden lere verelım :D
Eline sağlık birader kendi capımda bende db editlmeye uğrasıorum ve bunları yapana kadar nekadar emek verdini az cok tahmın edebiliyorum :D
bunun için sana cooc coook tesekkur o kadar emeği alın arkadaslar kullanın demek de bi erdem yani
tekrar teşekkurler

yaw bırader su rep olayını biri acıklasın ben gibi eziklerede hakeden lere verelım :D
Eline sağlık birader kendi capımda bende db editlmeye uğrasıorum ve bunları yapana kadar nekadar emek verdini az cok tahmın edebiliyorum :D
bunun için sana cooc coook tesekkur o kadar emeği alın arkadaslar kullanın demek de bi erdem yani
tekrar teşekkurler

asıl ben teşekkür ederim Bagzı kendını bilmezler çıksada aranızda sızın gıbıler için yapıyorum bu db lerı ben

Ellerine SaLiq Buyuk İhtimalle Kullancaz :D

Guard Tower lar niçin geç atack yapıyor yoksa local da denediğim için bir hatamı :S

kullan tabı bundan sorunsuzunu bulamazsın

sanki sorun buLdukLarInda iLgiLenicende ßile sorun buLamassIn diyorsun. güzel yorumLara anında cvp aksi oLunca görmemezLikten geL ßşiyi yapıosun yada yapmaya çaLışıosun bari sonunu getir..

bybrux msn verirmiisin özel bişi konuşmam lazım seninle yada sen ekle istersen forheaven_90 @ hotmail.com boşluğu sil...

sanki sorun buLdukLarInda iLgiLenicende ßile sorun buLamassIn diyorsun. güzel yorumLara anında cvp aksi oLunca görmemezLikten geL ßşiyi yapıosun yada yapmaya çaLışıosun bari sonunu getir..

sorunlar ne cnm benım ? zones tbl bozuk onu daha sonra verıcem dedım herkese bunu bın kere soglemekten bıktım ben :)

ßu adam kendini aşmış (:

ByBrux AdamLarın Övqülerine Cvp Yazmaya Zamanın oluyorda Zones.tbl iLe Buf ac PAtch Link YeniLemeyemi Zaman BuLamıyosun.. hö

ByBrux AdamLarın Övqülerine Cvp Yazmaya Zamanın oluyorda Zones.tbl iLe Buf ac PAtch Link YeniLemeyemi Zaman BuLamıyosun.. hö

Ben Sıradan Bir Db Editor Filan Değilim EQGamer Topluluğun Yöneticisi Ve Kurucusuyum Tam tamına 9 Server Kontrolumuz Altında Müşterilerimize Daha iyi hizmet vermekmı yoksa uğraşıp bulup yenıden dosyamı yazmak

Geri
Üst Alt