###ByBrux Database Version = 6,3 [ Her Server Mükemmeliyet ile Bütünleşsin ] ###

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByBrux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ###ByBrux Database Version = 6,3 [ Her Server Mükemmeliyet ile Bütünleşsin ] #

ellerine sağlık kardeşim 10 numara db yazmışın

Cevap: ###ByBrux Database Version = 6,3 [ Her Server Mükemmeliyet ile Bütünleşsin ] #

Arkadaşım kaç hafta oldu daha bitirmedinmi işleri yorum yazıyon anca :D yüz yılın db si nerde yayınlada görelim herşeyi tammı böyle yapıyosun anca cevap var ama iyi olanlara baaşka yorumlara cevap yok yayınla yüz yılın db sini kullanalım

herşey bıttı ancak nereye koydugumu bulamıyorum merak etme yayınlıcam :)

bu felenkor arenasını ben yapmadım shellx yaptı bende link'in kırık olup olmadıgına bakmadan koydum oraya ancak kırılmış link :) o yuzdende yenısını yaptım ve ben gerçekten de meşgul biriyim ve arada forum'a gırıp yorumlara bakıyor ve cvp verıyorum tek uğraşmam gereken bunlar degıl bır çok sey war

db de biforst ekli ama npcsi yok

npc olduğunu soglemedim bile zaten

Teşekkür ederim.
Bu 1299 client için db değilmi ? Biraz yabancıyımda konuya maruz görün.

sayın editörüm özel mesajınıza bakarmsınız

biforst var ama giriş yerini ekleyemedim

Son düzenleme:

birazdan Eksik olan Dosyaları Yayınlıcam... Biraz Uzun Sürdü Ama işlerim yeni yeni durmaya başladı

en kısa zamanda eksik dosyaları yayınlarsan sevinirim

Teşekkürler, Ellerine sağlık.

arkadaşlar. bu kadar download vermiş saolsun ama bişi anlamadım.
ne işe yarıyacak.??
hangisi db nin kendisi anlamadım malesef :(

yani demek istediğim gerekli dosyaları verdin ya kanka .
onları nereye atmam gerekiyor bir bilgim yok :(

Son düzenleme:

ByBrux çok tekkür ederim db nin bir sürü açığı fix ama
sen zaten en kolaylarını yapmış yollamışşşın zorlarınıda bize bırakıyosun:a:

8.Usko Eslant 70 quest 1 kere yapılmalı
30.seventy land Eklenmiştir.
1)83 Skilleri Tamamen Sorunsuz Warrior,Master,Rogue,Priest Hepsi Sorunsuz TÜm Skiller.
5)Minak's Thorn , Eskrima , Battle Cry ,Cry Echo ,Throwing Knife Sorunsuzdur.
zaten en koylayı bf ekleme zor olan npc ve gateleri eklemedir

ben bunları görmedim hele 83 sikili hiç yok bi asasda 63 sikili var :a:

ByBrux çok tekkür ederim db nin bir sürü açığı fix ama
sen zaten en kolaylarını yapmış yollamışşşın zorlarınıda bize bırakıyosun:a:

8.Usko Eslant 70 quest 1 kere yapılmalı
30.seventy land Eklenmiştir.
1)83 Skilleri Tamamen Sorunsuz Warrior,Master,Rogue,Priest Hepsi Sorunsuz TÜm Skiller.
5)Minak's Thorn , Eskrima , Battle Cry ,Cry Echo ,Throwing Knife Sorunsuzdur.
zaten en koylayı bf ekleme zor olan npc ve gateleri eklemedir

ben bunları görmedim hele 83 sikili hiç yok bi asasda 63 sikili var :a:

patch'in ile alakalı bırde herşey devletten beklenmez

Db Yükleyen Varmı Yükleyen Varsa Yorum Yapsın..!!!

Restore Edilmiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt