MYKO Burning SKY Myko Enterprise - Old Skin Myko Server Heycanına Neden Ortak Olmuyorsun?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan New Game
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özel bir client yayınlanacak mı ? Facebook sayfasında birşeyler yazmışsınız ama kesin bir bilgi yok :)

Aynen bugün ygs vardı :) biz kazandık geçen sene okuyoruz bizim yurttan belki 10_15 kişi birdaha girdi sınava'adam üniversitede okuyor hala ygs ye giriyor :) neyse geçmiş olsun sınav bitti şimdi oyun zamanı :)

Beta açılış saat kaçta olacak net bir bilgi var mı acaba ? Eski yazılarda 10 11 arası demissiniz ama ?

Ödülleriniz güzel gözüküo para ödülü dikkattimi cekti :) betaya team olarak baslıcaz sımdıden herkese başarılar

Beta testerlik için sabırsızlanıyorum :) yeni traillerde paylaşmışlar oda çok hoşuma gitti iyice heyecan yaptım hala bekliyorum tarih belirtmediler ya :D

Clienti indirik patch attırdık bekliyoruz bakalım :D Betada bug bulma hevesiyle koşturup durucaz ordan oraya :D Bulana ödül ne kadardı ? :D

Serverda uprage oranlari droplar sanslari kac lvl kac exp, exp oranlari gibi biraz daha detayli bilgi paylasabilir misiniz betayla offical ayni mi olucak yoksa degisiklikler olucak mi

Benim Job asas bu ücretsiz sw sc işini iyi akıl etmissiniz millete sw vermekten oyun oynayamıyoruz valla :D Officalde de böyle mi olacak bu durum yoksa ücretliye çevircekmisiniz ?

Launcher içindeki trojen virüslerini temizleyip sağlam bir launcher yaparsanız oynanabilir bir sw olur.(Klasik her launcherde trojen muhabetti yapmayın. Yapanlar nasıl yapıyor temiz launcher.)

hocam virüssüz launcher hazırladıysanız bı pach olarak oto yada manuel paylassanız olurmu bızde clıentı bastan ındırmek zorunda kalmayalım

norton ilk indirdiğimde bendede buldu ama temizledikten sonra tekrar yaptıgım tarama sonucları knightonline.exe yi sürekli bloke ediyor otomatik nortona hedef aldıgı için ama engelliyor pek anlamam bu işlerden ama norton işini yapıyor gibi indirip nortona temizletip girebilirsiniz
tarama.jpg

Ekli dosyalar

• tarama.jpg
    tarama.jpg
    368.3 KB · Görüntüleme: 40
Geri
Üst Alt