MYKO Burning SKY Myko Enterprise - Old Skin Myko Server Heycanına Neden Ortak Olmuyorsun?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan New Game
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilgisayarınıza zarar veren bir şey değildir, server'i ve oyunu karalama amacıyla atılan yorumlara aldırış etmeyin, iyi oyunlar..

Sen neyin kafasını yaşıyorsun kardeşim? senin serverini emeğini ben niye kötüleyim? Launcherin içindekşi virüsler bütün herşeye bulaştı temizleyene kadar canım çıktı saat kaç oldu bir bak git orjinal sistem kullan virüsleri temizle öyle millete çamur at.

Trojen Keyloger olan bir launcher ve exede oyun oynanmaz oynamayın arkadaşlar.

Sen neyin kafasını yaşıyorsun kardeşim? senin serverini emeğini ben niye kötüleyim? Launcherin içindekşi virüsler bütün herşeye bulaştı temizleyene kadar canım çıktı saat kaç oldu bir bak git orjinal sistem kullan virüsleri temizle öyle millete çamur at.

Trojen Keyloger olan bir launcher ve exede oyun oynanmaz oynamayın arkadaşlar.
Arkadaşım Trojan keyloger felan demissin de bende niye yok ? bende girdim betada oynuyorum bilgisayarım orjinal lisanslı windows 8 ve kaspersky var lisanslı hiçbir virüs bulamadı.Birtek sorun sende mi var ? veya sana gelen exe mi farklı ? Bende hiç öyle birşey yok Yourko gibi serverlere girmedim sırf o yüzden burdayım ben bence sen kendinde bişeyler yapıyorsun gibi :)

Arkadaşım Trojan keyloger felan demissin de bende niye yok ? bende girdim betada oynuyorum bilgisayarım orjinal lisanslı windows 8 ve kaspersky var lisanslı hiçbir virüs bulamadı.Birtek sorun sende mi var ? veya sana gelen exe mi farklı ? Bende hiç öyle birşey yok Yourko gibi serverlere girmedim sırf o yüzden burdayım ben bence sen kendinde bişeyler yapıyorsun gibi :)

Dostum bende msi pc var ben orda exe sonuçlarını attım 4 sayfaya ben servere b.k atmaya çalışmıyorum adam akıllı düzeltin oynayalım diyorum utanmadan adam yorumumu silip birde ben serveri kötülüyormuşum gibi bana çamur atıyor. Demekki adam akıllı taratmamıssın hadi eyv şimdi.

Aziz Şehitlerimizi Saygı ile Anıyoruz.
Ruhunuz Şad Olsun...

nADJZ5.png

+1

bu kadar sacmalık gormedim ben beta toplamda 5-6 saat oynanabildi ve yaşanan sorunlardan dolayı betayı bitirdiler offical tarih acıklanıcakmış officaldan daha ümitliyim belki 3 4 gün sürebilir!

Betadan pek memnun değilim acıkcası cok kısa sürdü ve piana harita olması kötüydü.Lüfer ve emc olmalı ayrıca minora zaman koymanız asasları zora sokuyo onunda değişmesi gerekiyo umarım officalde bunlar düzelmiş olurda oynarız.

Beta 1 sürecinde bizi yanlız bırkmayan, user lara teşekkür ü borç biliriz. Size daha akıcı, stabil bir oyun keyfi yaşatmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden geceli gündüzlü çalışıyoruz, sizlere uzun soluklu macera zevkini tattırmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda bizleri yanlız bırakmayan değerli userlarımıza tekrar teşekkür eder bizi takip etmeye davem ediniz....

Tanıtım başlığına bugün açılcağını yazarsanız daha cok user geleceğini düşünüyorum bizim gibi betada oynayan kişiler biliyo ancak dışardan bakan kişiler tarih bilmiyo.Şimdiden hayırlı olsun.

Burak bey tanıtımlarımıza devam ediyoruz. Beta sonrası Güzel bir Offical olacak emin olabilirsiniz...

Geri
Üst Alt