17xx Usko Moradon NPC / Monster / Patch / SMD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Usko Moradon NPC'leri / Town Pozisyonu vs vs..

kroniqwaqaa paylastıgım seyi mod oldugun cakma ko forumunda paylasmaassan (kendin yapmıs gibi) sevinirim, sonradan adımı yazman birşeyi değiştirmez. kendin yapmıs gibi göstermen bile bana yeter.

Paylaşım iÇin TeşekküRLeR.

saolun :D sorunsuz monsterleride paylastım yeni konuda...

ya bu smd yi felan senin dediklerini yapınca ai açılmıyor neden ki!!

ai yi hallettim ama maradonda girişlerinde felan arenada çoğu yerlerde siyahlık var yerlerde onu da helletmek lazım!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

ya bu smd yi felan senin dediklerini yapınca ai açılmıyor neden ki!!

ai yi hallettim ama maradonda girişlerinde felan arenada çoğu yerlerde siyahlık var yerlerde onu da helletmek lazım!!

hadi be!!!

Not : Moradonun SMD'sini EMC'nin SMD'si ile değiştirin, ZONE_INFO girin orda emc de hangi smd yazıyorsa onu kopyalayın maradonun smd sinin adıyla aynı yapın ebenezer ve ai serverin mapına atın yoksa npcler görünmeyebilir ve town cekemeyebilirsiniz. , bu npclerde skillci, kutu-gem kırdırıcı, 3 adet ft npcsi, arena geçiş npcsi çalışmaktadır. normal 21.evt kullanırsanız sorunsuz olarak npclerinizi kullanabilirsiniz.

Biraz Açsan Yapamadım :S Hazır versen veya Yapamadım ya Npcler Görünmüyor. Teleport Olmuyor Town cekilmiyor. Ayrıca Folkta Doguyor :S

Arkadaşlar Benim Clietnde Siyah Yerler Gösteriyor Maradonda. Bu usko maradonu kompel sorunsuz şekilde olan client varsa link atarmsınız ?

Nero'cum Gate Ve anviL ide PayLasırsan Sevinrm REsimlerde Gate Ve Anvil leri göremiorm

Not : Moradonun SMD'sini EMC'nin SMD'si ile değiştirin, ZONE_INFO girin orda emc de hangi smd yazıyorsa onu kopyalayın maradonun smd sinin adıyla aynı yapın ebenezer ve ai serverin mapına atın yoksa npcler görünmeyebilir ve town cekemeyebilirsiniz. , bu npclerde skillci, kutu-gem kırdırıcı, 3 adet ft npcsi, arena geçiş npcsi çalışmaktadır. normal 21.evt kullanırsanız sorunsuz olarak npclerinizi kullanabilirsiniz.

Sunu biraz daha acarmısın lütfen.

VE HAKKIN ODENMEZ.

Eline Sağlıkta Kırık Linkler Var galiba Error veriyo Dosyaların hepsini sen en iyisi Meqaupload ' a felan Ne bilim onun gibi bir siteye ver ::) çok iyi olur :D ty for all everything janem

Eline Sağlıkta Kırık Linkler Var galiba Error veriyo Dosyaların hepsini sen en iyisi Meqaupload ' a felan Ne bilim onun gibi bir siteye ver ::) çok iyi olur :D ty for all everything janem

error vermiyor uydurma hö ayrıca yedekteki kalıcı dosya silinmez. bi baksan linklere öyle yorum yazsaydın keske... hö

arkadaslar paylasıyorsunuz iyi güzel ama bi işe yaradığı yok kac gündür bu maradon konusuluyor ama daha hic bir serverde kullanımda deil :S

Geri
Üst Alt