17xx Usko Moradon NPC / Monster / Patch / SMD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Usko Moradon NPC'leri / Town Pozisyonu vs vs..

Gate için smd editlenmesi lazım. Onunda nasıl olacağını bilmiyorum, normal warp gate editödr ile editlenmiyor, onda sadece olan gateleri editleyebiliyorsunuz. + olarakta bu map neronun dediği gibi emc mapı vs. ile düzgün çalışır ve o smd yi editlemek lazım. Oda baya süreceğe benziyor. Hex ile smd nasıl editlendiği bilsem oturup yapacağım ama o konuda bir fikrim yok. Twostars ın paylaştığı smd analyzer programı var onunla smd açabiliyorsunuz ama içi editlenmiyor, sadece kodları veriyor size. Artık onun editörünü bekleyeceğiz veya editlemenin bir yolunu bulacağız...
Uğraşanlara şimdiden kolay gelsin, nero eline sağlık, sanırım eklediğin npc ler yeni. Güzel bir görüntü oluşmuş. NPC'ler sorunsuz çalışıyor değilmi ? Skill açma Vs...

skill actırmacı acılıyo simdilik onu koydum takılın diye buglar düzelsin ft giriş kutu kırdırıcı vsde koyucam

Nero Usko Maraon Pacht bunları Hepsini Bu KOnuya topla::d:d bu arda anvil vs ne zmn çıkar?

imzandaki kız süper hemde gece gece :D

aynen nerocum ben dicektim bu arada k_npc pos u yapmışsın çok saolda bu necro da var diyorlardı ondaki monsterleride alsan diyorum :D ayrıca smd yi yapsan bide :D magic le gateleri meto yapıcam diyordu zaten geri kaldı bi kaç görünüm bugu onlarıda artık uraşa uraşa yapacaz nedelim :D

agamısın ne hö :D

bide monsterlerde sorun çıktı diyor yalancıya bak konuyu çalmış alıntı bile yazmıyor

konunun orjinal yeri

serverloft – Willkommen bei serverloft – Dedizierte Server - first.com/paylasim-17xx-maradon-npc-duzeni-t732.html

kardeşim dikkatlice bak, en üstte tamerden alıntıdır yazıyor ;) (sarı renkte yazmış) tamerde ben oluyorum.. ayrıca ezik sitenin reklamını yapmak icin yorum yazma.. Kafamı bozdurma.

konumu sabote etmenden dolayı mesajını şikayet ettim umarım gereğini yaparlar..

o forumdaki konuyu açan kisiyle aramdaki geçen konusma ;

Tamer' Alıntı:
alıntı yazsaydın diyorum Nero dan ?? adama bak olayı kendisi yapmıs gibi paylasıor. bide canavarlar yakında eklencektir dio ben paylasıyım sen ekle buraya ben yaptım die oh xD anvil ve gate icin smd paylassam onuda ben yaptım die paylasırsınz helal valla

CTRL+A Yaparsan Görürsün Alıntıyı.

biraz düşünceli davran lütfen, ayrıca tartışma yaratma..

Son düzenleme:

Hadi Çözelim şu işi :D pvp devrim atlasın

LoL Aşkın burdan aldı zaten oraya koydu(kroniqwaqa) en üstte tamerden alıntıdır yazıyo sarı renkte CTRL+A Yap görürsün. ilk burda paylaşıldı orlara taşıyanlar başkası ;)

Son düzenleme:

Hadi Çözelim şu işi :D pvp devrim atlasın

LoL Aşkın burdan aldı zaten oraya koydu(kroniqwaqa) en üstte tamerden alıntıdır yazıyo sarı renkte CTRL+A Yap görürsün. ilk burda paylaşıldı orlara taşıyanlar başkası ;)

kimin kankası be :D

Sağol Tamer,Gerçekten Mükemmel.. :)

tamer ai açılmıor smdleri uplodun et:D

Tamer Şu Smlerii upldoun et:D kimse uğraşmasın pls edeirsmin ai açılmıor:S

Son düzenleme:

emc_810 ve map_xxx kaç onlaır söle :D

+ çzöüdmde npc + tonwn atmıor olmasaa 1 dk upldun et:D

Nese Yaptım Maradonu:D npc vss de anvil gate yok şimdi onları çözmek lazım:S

Arkadaşlar Ben giremiyorum sorun oldu obj %31de kalıyodu orayı gectim information % 6 da kalıyo :) siz bana anvilin nerde olmasını istiyorsanız koordinatını werin bi bakalım :D

teşekkürLer. neroda boş durmuyor.

Nero smd ler durumda :D gate ve anvil düzelcekmi ?

arkadaslar sadece öyle idare edin diye banka vs. koymustum simdi tüm npcleri koydum isteyenler sıfırlayıp tekrar koydugum kodları q.a dan gecirsin..

Geri
Üst Alt