1534 Server Files [****]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Next
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 1534 Server Files [****]

Alger Dostum Kullandıqın Databeseyi Upload Edip koyarmısın konu altına Irk secme ekranında takılıyor kalıyor ya sexyko client ile qiriyorum ama exe orji 1506 acaba clientten dolayı sorun olabilirmi ?

localde deniyorsan ondan olabilir bende kendi pc de denediğimde ırk şeçme ekranında kalıyordu maalesef sunucu lazım bunun için

1534 ile uğraşıp vakit kaybedeceğinize 1397 linux dosyalarıyla ilgilenseniz neler yaparsınız neler.

@xranger1993 o dosyaların kaynakları değiştirilebiliyor mu.
hiç linux kullanmadım da bu open source mantığını pek bilmiyorum.

Benimde pek bilgim yok ama zaten dosyalar hazır bir şekilde resmen anlayan kişileri bekliyor demek istediğim 1534 ile boşa vakit harcamamak lazım mesela Doğukan Bey bu dosyalarla 1453 server açmıştı hatta oynamıştım çokta güzeldi fakat yanlış şekilde açmıştı her neyse yani bu dosyalar hazır Anlayan insan gerekli

kardeş gm lik alımı varsa, talibim. deneyimliyim (maviko, knight imperia)
yş 27 ist/bahçelievler. masa başı işle meşgulüm. sabah 10 dan, gece 12 ye kadar online. çok player çekerim servera.

kardeş gm lik alımı varsa, talibim. deneyimliyim (maviko, knight imperia)
yş 27 ist/bahçelievler. masa başı işle meşgulüm. sabah 10 dan, gece 12 ye kadar online. çok player çekerim servera.

Yaaa Bi Yürü Git Yaa Biz Neyle Uğraşıoz Burda Senin Söylediğine Bak Yaa..

bu dosyalar bu kadar kolay piyasaya dusmez sanmıyorum eğer öyle birşey olsaydı eminim ki kimler kimler bu işi yapardı.

Map dosyaları içerisinde yok. v1351 Map dosyası uyumlumu bunla?

arkadaşlar elinize sağlık paylaşım için ama ben sormak istediğim bi konu var

bu server filesde gercekden çalışıyormu ebeneze ajuard login server ai server düzgünmü
bu konuda tam açıklama yaparsanız menmun olurum ...

Geri
Üst Alt