1534 Server Files [****]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Next
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 1534 Server Files [****]

bazilari bazilari kadar İyİ nİyetlİ degİl bazilari İse calar cirpar gÖsterİ yapar baska bİŞİ elde edemez ama bazilari paylasmayi sever İŞte o kİŞİye teŞekkÜrler..!

Bi işe yaramz login server işe yarar onuda 1503 login serverı 1089 souceleriyle tamamlayabılırsınız ...
1503 server filesleriyle cok ilgisi olması lasım npcsaylardan ilgimi cekti exe işi basit ginede diyorum kırılmaz yapılmaz diye bişi olmaz yarın bir incelicem..

resimlerde gördüğüm tek birşeyden dolayı orjinal 15XX files olduğunu zannetmiyorum

Sadece login server işe yarar bence ebenezer 1351 ebenezer sanırsam..

ReadMapİnfoFile Hatası Neyden Kaynaklanıor Acaba ebenezer acarken bu sorun cıkıyorda ! Paylaşım için Teşekkürler !

Son düzenleme:

Latter ekli tek ebenezer, 1397 ebenezer. Bu ebenezerden latter kodlarını alıp ekleyebilirler...
Hatta 1351 e bile eklenebilir.

Skill problemleri giderilebilir. Tbl + db ile ilgilidir.
Ebenezer orjinal ebenezer olmadığı için en mantıklısı şöyle olur;
magic tablolarına dokunmayıp tbl leri düzenlemek. Veya 1299+1351 tbl sini uyarlamak.

Ebenezer desteklemediği için yine birkaç skill çalışmaz. örnek: blink ve ice light flame armor.

Itemler okunuyordur...
Tbl den slot satırlarına baktınız mı? Mesela eskiden iron neck'in slot numarası tbl de 3'dür, 1534 de ise 5'dir. örnektir...
Ayrıca tbl+ db item tablosunda ki item numaraları da tutmayabilir.

Bir de npc ler yokmu denişti.?
Buna birşey diyemiyorum. xD

ve tafsiyem: madem uğraşacağız, o zaman 1397 orjinal db i ile uğraşalım. Zaten incelerseniz herşeyin var oldugunu göreceksiniz. Npcsay tabloları bile vardır.

aynen sana katılıyorum AKI şuan için 1534 files çözecek kapaSİteye sahip insan yok.

Arkadaşlar kızmayın ama boşuna uğraşıyorsunuz. Belki aranızdan sadece 1 veya 2 işe yarayacak şekilde ugrasiyordur. 1397 ebenezer ile 15xx client .exe'sine bağlanmaktan ibaret olay. Yani öyle rebirthi, skillleri db veya tblyi editleyip düzeltebileceğinizi sanmayın. Profosyonel ASM bilen yazılımcının uğraşması gerekli oynanabilir hale gelmesi için. Bunu yapacak birini görmedim ben henüz. Selim yine yapmış yapacağını gerçide yani onuda aşabilecek bir olay. Bakın arkadaşlar exe'ye login olmak çok basit iştir. Metin2den bile login servera bağlanılabilinir. Fakat asıl olay ebenezerde. Ebenezeride yine istediğiniz .exe'ye bağlayabilirsiniz ama kesinlikle yüzde yüz uyum sağlamaz. Açıkçası en iyisi kaynak kod üzerinden yapmak.
Selim sana çok teşekkür ederim. Yine güzel bir olaya başlamışsında birşey soracam pelerine ne oldu aga?

Arkadaşlar kızmayın ama boşuna uğraşıyorsunuz. Belki aranızdan sadece 1 veya 2 işe yarayacak şekilde ugrasiyordur. 1397 ebenezer ile 15xx client .exe'sine bağlanmaktan ibaret olay. Yani öyle rebirthi, skillleri db veya tblyi editleyip düzeltebileceğinizi sanmayın. Profosyonel ASM bilen yazılımcının uğraşması gerekli oynanabilir hale gelmesi için. Bunu yapacak birini görmedim ben henüz. Selim yine yapmış yapacağını gerçide yani onuda aşabilecek bir olay. Bakın arkadaşlar exe'ye login olmak çok basit iştir. Metin2den bile login servera bağlanılabilinir. Fakat asıl olay ebenezerde. Ebenezeride yine istediğiniz .exe'ye bağlayabilirsiniz ama kesinlikle yüzde yüz uyum sağlamaz. Açıkçası en iyisi kaynak kod üzerinden yapmak.
Selim sana çok teşekkür ederim. Yine güzel bir olaya başlamışsında birşey soracam pelerine ne oldu aga?

Haklısın ..
Rica ederim ö.deil demiştim elime geçtiği an paylaşıcam diye elimden gelen bu :)

Pelerin'le suanlık uğraşmıyorum kardeşim Eskiside yalan oldu bende de yok :S

hep No ID veya there is not selected server veriyo ID pw yerinde ?

arkadaşlar mana yı düzeltmeyi buldum

userdata tablosuna desing diyoruz mp yi bulup veri tipini bigint 8 yapıyoruz sonra Default Value yu (19 / 100) veya (100 / 100) yapıp kapatıyoruz oyuna giriyoruz ve tadaa
mana artık doluyor

işin açığı bu şekilde tek tek uğraşa uğraşa birşeyler olabilir sistem farklı tablolar farklı

gördüğüm kadarıyla userdata mp ve hp için baktığı sekme ler proc_hp ve proc_mp

yani olur olurda biraz zor ve uzun bi sürede adam olur :)

yani şöyle

693Adsiz.jpg
[/URL]

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt