EveryBodyFooL
Member
- Tem
- 912
- 7
Cevap: 1534 Server Files [****]
Client Arıyosanız Usko Orjinal V1506 Clientini İndirin Exeyi Atın Girin.
Client Arıyosanız Usko Orjinal V1506 Clientini İndirin Exeyi Atın Girin.
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!
bazilari bazilari kadar İyİ nİyetlİ degİl bazilari İse calar cirpar gÖsterİ yapar baska bİŞİ elde edemez ama bazilari paylasmayi sever İŞte o kİŞİye teŞekkÜrler..!
resimlerde gördüğüm tek birşeyden dolayı orjinal 15XX files olduğunu zannetmiyorum
ReadMapİnfoFile Hatası Neyden Kaynaklanıor Acaba ebenezer acarken bu sorun cıkıyorda ! Paylaşım için Teşekkürler !
arkadaşlar buyurun orjinal 1534 exe bununlada oyuna girebilirsiniz.
bir şey değişmiyor ama olsun yinede orjinal exe ile oyuna giriliyor
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server
Arkadaşlar kızmayın ama boşuna uğraşıyorsunuz. Belki aranızdan sadece 1 veya 2 işe yarayacak şekilde ugrasiyordur. 1397 ebenezer ile 15xx client .exe'sine bağlanmaktan ibaret olay. Yani öyle rebirthi, skillleri db veya tblyi editleyip düzeltebileceğinizi sanmayın. Profosyonel ASM bilen yazılımcının uğraşması gerekli oynanabilir hale gelmesi için. Bunu yapacak birini görmedim ben henüz. Selim yine yapmış yapacağını gerçide yani onuda aşabilecek bir olay. Bakın arkadaşlar exe'ye login olmak çok basit iştir. Metin2den bile login servera bağlanılabilinir. Fakat asıl olay ebenezerde. Ebenezeride yine istediğiniz .exe'ye bağlayabilirsiniz ama kesinlikle yüzde yüz uyum sağlamaz. Açıkçası en iyisi kaynak kod üzerinden yapmak.
Selim sana çok teşekkür ederim. Yine güzel bir olaya başlamışsında birşey soracam pelerine ne oldu aga?
hep No ID veya there is not selected server veriyo ID pw yerinde ?
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!