Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
http://knightonline-zone.com/tr
Server Özellikleri:
Sunucu bazı yenilikler ile birlikte gelecektir.
1-) Colony Zone , 72 lvl e göre modifiye edildi.
2-) +7 ye basmak zor olmayacak lakin +8 e Upgrade yapmak zor olacaktır. Bu nedenle National Point ile temin edebileceğiniz Trina ile basmanız önerilir.
3-) NPC fiyatları Oyun için Enflasyonu engellemek için Değişkenlik ve dengede tutulacaktır
![]()
Server şuan açık.Yeni başlayacak oyuncular için goblin set itemleri login olduğunda kasasında mevcuttur. Lvl için gm ler sürekli exp event düzenlemekte ve 72 olabilmek için kullanıcılara yardım etmektedir.
![]()
QUEST İTEMLERİ
Oyuna başlayanlar için belirli bir seviyeye ulaşabilmeleri adına, çeşitli yaratıklardan topladıkları malzemelerle +6 rare set yapabilirler.
![]()
70 GÖREVİ İTEMİ
70 görev itemini Eslanttaki görev npc sinin yanı sıra, Colony Zone'da kazandığınız Skullarla elde edebilirsiniz
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.