MYKO | YOURKO | AVCISOFT|Yeni Dünya AMYKOS 23 Ağustos Cuma 22:00'de| 4x Play Station 4

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En fazla gördüğüm toplu kc alımında indirim yapıyolar, item satış görmedim. Sonuç olarak oynamaya değer bir server, açıldıktan 1 ay sonra da pk zevkli eventlar sağolsun. Nese sonuç olarak bayrama açmayı düşünüyor musunuz bizim ekip sabırsızlandı artık

Arkadaşlar yıllardır hemen her mykoda oynayan biri oılarak YOURKO için yorum yapayım malum daha eski server açılalı 2 ay olmadan yeni server muhabbeti var;
-YOURKO nun ilk serverı tahminim sene 2021 2021 gibi birşey 2 ay kadar oynadım 2. serverı 1 ay kadar oynadım, 3. serverı 2 hafta kadar oynadım 4-5-6-7 vs vs hemen her serverında oynadım ama artık 2. serverından sonra pre almamaya karar vermiştim öylede yaptım, son serverında oynadıgım 1 gün bile oynamadım akşam oynadım sabah kalktım serverın durumuna baktım raptorlar shardlar itemler falan filan aynı anda bıraktım;
yani şunu söyliyim YOURKO benim için artık bitmiştir kesinlikle clientini bile indirmem yeni açacağı serverıda, yani sizde inek gibi sağılmayın oynuyonuz tamam eyvallah oynayın be kardeşim para yatırmayın.

Yourko'da hiç oynamadım ama su admin yazdığı yazılara bakarak sölüyorum bu adam her bok yapar item de satar adamda satar kişilik sıfır...
müşteriyiz biz sonuçta beğenmiyorsan başka sw git ne demek
Biz inventory görmek istiyorsak bunu ayarlamak zorundasın ayrıca kimse sana muhtaç değil inş tek başına dolanırsın açtığın serverde.

Genie kullanımı saatlik mi ? Premium olduğu sürece sınırsız mı ? Nasıl bir sistem autu loot rangesi genişletilemez mi ? Cevap verirseniz sevinirim

YENİ SUNUCDA Unscuruplous Ailesi olrak bizde varız bizle saglam mage ve prest oyuna kişileri bekliyoruyuz ts3 adresimize girerek bizle konusa bilrsiniz. s3.ts3.cloud:34501

herşeye cevap veren yourko.net bu itemlerin panelde kapalı olduğu söyleyen arkadaşlara niye altına cevap yazıp gerekli açıklama yapılmıyor? bunu merak ediyorum? birde bütün swlerde diğer userlerin itemleri açık olup görülebiliyor sizde niye kapalı? ben bir yerin admini filan değilim bunları yazarken ona göre yazmadım sadece bunları ögrendiğim zaman içim rahat ilk yourko oynayışım olacak saygılar

Yıllardır yourko oynuyorum , güzel iş yapıyorlar sonuna kadar destekliyorum da. Ama panel ve İtem bölümünde söylenen her arkadaşa fazlası ile hak veriyorum. Bu konu 6-7 yıl önce de vardı hala var. Sizler de panel de İtem detayı açmama konusunda ısrarcısınız. Bu kadar yetenek ve bilginin yanında panel İtem göstergesi sizin icin çocuk oyuncağı ? Ama bu inat neye ?

ya hadi altyapısında yok diyelim ko4fun ko yourkonun altyapısını kullanıyormus onda bile gösteriyor bunda yok çok değişik çelişki???

Dürüst olmak gerekir ise altın yumurtlayan tavuğa sahiptiniz. Hem server kalitesi ile hem kazancınız ile. Ama siz bu tavuğu hırsınıza kurban olup kestiniz ve içini herkes gördü.. kendi kendinize yazık ettiniz , bugün olmaz yarın olur ya da başka bir gün yeriniz dolar. Sahip olduğun yerden kendini etme Yourko..

Bu mykoyu bekliyodum.3 aylıgınıda gördüm 2 haftalıgınıda.Size neler olacağını anlatayım.İtemler çogalcak ve güçlülere gitcek.Diğerleri gurur yapmaya başlıcak.Sonra başkası 1 ay sonra sw açacak gidişata göre.Barınamadıgını düşünenler oraya gidecek.güçlülerde onları dövmek için diger sw ye geçecekler.Sonra sw ye küfürler gelecek hazırda bekleyenler.1 haftada olsa 5 ayda olsa oynucam.Çünkü güvenilir ve keyifli.

Orda da hiç yoktan bayramın 2. Günü server açmaya karar verdiniz , en azından kozunuzu açık oynuyorsunuz. Ama bu bende paraları alıp ardından 1 ay Sonra tekrar server açacaksınız hissiyatı uyandırdı. Yapmadığınız şeyler değil sonuç olarak

sürekli db sıfırlamasına serveri yeniden açmasına laf edenler olmuş. burda premium alan adamlar oyunu bırakıyor sırf user kalmadığından. peki bu adam ne yapsın boş serveri. geçen öylesine girdim bomboştu. şaşırmıştım bu server neden açık diye hatta. ama hala adam burda server açıp para kaldırıyor yeni serverdan diyenler var. evet premium alan premiumuyla 1-2 ay oynar . olmayan da 1-2 ay oynuyor zaten. item satışı yok zaten herkes drop. aynı gün dm dönüyor adamlar .bence server zor olmalı ki aynı gün +7 , 60 filan çıkmasın şu serverdan. skiller usko gibi olsa filan . 33 alanı atınca 45 alanı gibi vurmasa . +4 e basarken yansa filan vs vs. uzar gider. yourko zoru deneyebilir bence.

Senin düşündüğünü adamlar belki de 5 sene önce düşünmüştür :) 2 ayda bir server açmak mı daha kârlı uzun vadede sürekli bir oyun mu daha kârlı ? Bir anda cebine giren paranın haddi hesabı yok. Db olarak en iyi dbye sahipler. Koxpu önleyemez ise yourkonun da pek bir farkı kalacağını sanmıyorum. Ama böylesi işlerine geliyor tabi ki

Geri
Üst Alt