Şimdi bilader ;
Sen kendini tatmin etmek için güzel bir yol bulmuşsun , tam 60. günü olmuşken serverin gittin yeni server duyurusu yaptın / Bunun adı aç gözlülük.
Bu serveri de 60 gün açık tutar kapatırsın bunu şuradan anlarsınız '' Oto loot 25 TL Premium 40 TL ! sadece tl ile alınıyor kc ile alınmıyor işe yarayan premiumlar. '' Genieyi de aynı şekilde yapmış Burak sen bu mantalite ile son 2 sw de de olduğu gibi millete rüşvet vermeden serverinde tutamazsın. Serverinin en sağlam adamları dahi tl ile item satıyor saruhanlardır carttır curttur. İşine geleni görüyor işine gelmeyeni görmüyorsun.
Diyorum ya girer millet 120 tl yatırır 1 aylığına ( Usko oyna ak daha iyi. ) 2. ayda sw kapanınca ağlar bir dahaki sw ye de nah user bulursun.
Sen git uyum marketten alışveriş yap onu bilirsin en iyi.
başarılı olmuş dediklerinin hepsinde haklısın öte yandan bazı oyuncuları çocuğu gibi seviyor kayırmakta üstüne yok user olup olmaması çok umurunda değil birşey tutturmuş 2 ayda bir yeni sunucu katlansın paracıklar inşallah bir gün elinde patlar herşey herşeyin bir sonu vardır
Bak burak efendi. Ben ne tl alış ne tl satış yaparım. Ben oynarım ki şuan sw açık hala can sıkıntısına girer oynarım arada.Normalde bu tarz mesajlara cevap vermeyip oyuncuların takdirine bırakıyorum, Genellikle kötülemek için para, paracıklar mevzularına giriyorsunuz bu çok saçma. Son 3 sunucuda TL satışı yüzünden süresiz yasaklanan birisi gelip burada para mevzuları konuşması çok komik.
Normalde bu tarz mesajlara cevap vermeyip oyuncuların takdirine bırakıyorum, Genellikle kötülemek için para, paracıklar mevzularına giriyorsunuz bu çok saçma. Son 3 sunucuda TL satışı yüzünden süresiz yasaklanan birisi gelip burada para mevzuları konuşması çok komik.
Server tamamen TL üzerine kurulu. Öyle ki 70 questi yaktığınızda 3200 civarı bir cash karşılığında yeniden alabiliyorsunuz.
Genie ve premium sistemi yüzünden bütün slotlarda kospla 7/24 gb kasılıyor.
Sözde myko olmasına rağmen ilk haftadan cz'de +8 shard ve raptorlerden geçilmiyordu.
Bosslar ve droplar belli başlı klanların elinde ben şahsen sürekli online birisi olarak bir tek boss bile görmedim.
Bowlda belli başlı itemli adamlar var gideyim boss bakayım dediğiniz zaman tek yiyorsunuz ve hevesiniz kaçıyor.
Pus'ta günlere göre 7-10 TL aralığında gb satılıyor ve +8 raptore adam 500 gb gibi uçuk fiyatlar söylüyor keza rol=55-60 gb... Hal böyle olunca küçük bir işlemle orjinal usko oynamanın daha mantıklı olduğunu anlıyorsunuz..
Zaten oyun boyunca ne yaparsanız yapın boss kesip elit droplar almadığınız sürece 30 gb üzeri bir birikim elde edemeyeceksiniz.
İtem gb satışı yasak olmasına rağmen oyuncular kendi aralarında gizlice TL üzerinden bu işlemi gerçekleştiriyor.
Gm ve yöneticiler kesinlikle ılımlı değiller oyun ile ilgili bir sorunu belirttiğiniz veya sorduğunuz zaman ya ''alay ediliyor'' yada ''beğenmiyorsan bırakır gidersin sana ihtiyacımız yok'' şeklinde tok cevaplar alıyorsunuz.. Ve orada elit itemli bazı oyuncular gm takımını pohpohlayarak daha fazla üstünüze gelinmesini sağlıyor...
Oyunda solo kesinlikle hiçbir şey yapamazsınız..Bırakın Expi , etkinlikler dahil hiçbir özellikten yararlanamazsınız.
Benim gözlemlediğim gm/yönetici takımı paraya doymuş player umurunda değil.Oyunda bosslar ve etkinlikler belli başlı klanların elinde.Zaten oyunun zevkini çıkaranlarda onlar. Oyunda yaş seviyesi oldukça aşağılarda cz'de öylece pt beklerken birinin pm atarak selam verip sövmesi içten bile değil.
Bütün bunları belirttikten sonra başlayıp başlamamak size kalmış
İşte örnekte görüldüğü gibi buranın yönetici/gm'leri böyle hataları düzeltip hoşgörülü davranmak yerine hala oyuncuyu suçlayıcı bir tavır içerisindeler.Bu tartışma kendi forumlarında çıkmış olsaydı çoktan konuyu kapatıp beni banlamışlardı fakat burası genel bir forum olduğu için bunu yapamamanın huzursuzluğu içerisindeler..Gerçek dışı söylemler, oyunda hedef tutturamadiğiniz zamanlarda yöneticilere giydirmekten başka şeyler yapmayı deneyiniz.