MYKO | YOURKO | AVCISOFT|Yeni Dünya AMYKOS 23 Ağustos Cuma 22:00'de| 4x Play Station 4

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yourko en iyi myko iyi güzel. Ama yourko hiçbir zaman uzun ömürlü bir server açmaya çalışmayacak. Hep bir server tam kapanmadan diğerinin reklamları gelmeye başlayacak böyle, unutmayın... Unutmayın Yourko Ticari bir işletme sirkülasyon ne kadar çok olursa (ayda 1, 2 ayda 1(bkn. son server açılış tarihi)) o kadar para kazanır. Eskiden user e muhtaçtı simdi siz ona muhtacmıssınız gibi bir algı var. Benden tavsiye fazla ciddiye almayın bu swden sonra 2 ay içinde tekrar yeni server reklamı gelir üzülürsünüz.. Bu işler böyledir, hayırlı işleerrr...
 
5 server önce YOURKO SON MYKO projesiydi. Noldu çapınızı aştı sanırım version yükseltmek. geri vites yaptınız para tatlı geldi tabi. :D
 
iyide adamlar 50 kişiyle serveri devam mı ettirsin doğal olarak kapatıyor . yenisini açıyor . herkes yeniden deniyor saçma bi olay ama millet yine oynayacak yine bırakacak kendimden biliyorum 5-6 kez ayrı açılışta başladım tam iyi veya kötü giderken sıkılıp bırakıyorum sonra bi bakmışsın benim gibi 1000 user daha var :D:D ha 15 lira filan verdim o kadar . çokta birşey yatırmadım . en sağlam db bu adamlarda ama . bir tane daha vardı oynadığım buna benzer ama ismini unuttum . yine görevler filan saymalı çok iyiydi oda.
 
Güzel saçmalamışsın. Genel olarak zaten MYKO sunucularının ömrü 2-3 ay, bu süre içinde en iyi, en kaliteli ve tabii ki en güvenilir platform YOURKO'dur. Oyuncularda bunun farkında ve buranın oyuncu kitlesi çoğu X server'dan 2 kat daha fazla.

Bir server bitince dikkat et "bitince" dedim çünkü hiç bir zaman server kapatılmadı veya işleyen bir server varken tanıtım yapılmadı... Bunları nerenizden uyduruyorsanız artık bilemem. 13 Şubat'da AMYKOS'un reklamının yapıldığını gördüm ve ben hemen hemen o tarihlerde oyuna girdiğimde hiç kimse yoktu. Bunun sebebi ise tamamen oyuncular. yeni bir X server açılınca hemen geçiş yapıyorlar sonra haliyle pişman olup 4 gözle YOURKO bekliyorlar. :)

Son MYKO hakkında ise şöyle anlatayım arz&talep dışında 1299 bence tamamen gönül işi yoksa uğraşılmaz. Mesela senin bahsettiğin ticari durum yüksek versiyonlar da hayal bile edemeyeceğin durumda çünkü oyuncu fazla ve her ne yaparsan yap kimsenin umurunda değil daha az göze batıyor her şey. Örnek olarak illegal oyuncular veya oyunculara yapılan muameleler mesela. 1299 versiyon da öyle değil neredeyse herkesle ilgilenmek zorundasın.

YOURKO&AVCISOFT 1299 versiyon da bu kadar şey başarmış, öncü olmuş durumdalar herkese. Yüksek versiyon da neler yapabileceklerini sen tahmin et. :) Tek sorun arada kaybolup gidiyorsun 2 hafta içinde çünkü her yer 20xx server dolu, 1299 kalmadı bile neredeyse. Bu durumda böyle bir projeyi sağlıklı şekilde sunmak için zaman lazım, her şeyin de bir zamanı var. Şahsen bende versiyon yükseltilsin istemem ama eninde sonunda geçiş yapılacak o zaman da sorunsuz oynarız zaten.

Özetlersek; yüksek versiyon oyuncu açısından, buna bağlı olarak ürün açısından(pus), alt yapı açısından daha iyiyken YOURKO'nun hala 1299 açıyor olmasına saygı duyun bence. değişik değişik teoriler uydurmaya gerek yok sadece saygı. Oyun açılınca görüşürüzz :)
Edit: Burada tek ciddiye alınmayacak şey siz olduğunuz halde cevap verdiğim için pişman değilim.

Eskiden yapabiliyodun kojiro en az 6 ay gidiyordu. Artık hiçbirşeyi kademeli yapmıyorsun bir an önce olanlar olsun da kapansın yenisini açalım derdindesin. USER kitlen müthiş, 1- masterı açma 2 hafta 2- dropları zorlastır 3- 65 patch 3.hafta gelsin 4- 70 i 1.5 ay sonra aç kısaca herrşeyi birden paket etmeye çalışma. Eskiden (themis ve öncesi) 3. pre için kc çekiyorduk. Şimdi oyuna başlayıp 3. gün bırakıyoruz. MYKO server güya 1 gün giremiyosun millet uçmuş. Böylesi işine geliyor sende haklısın neyse biz yine gireriz paramızı yatırıp kafanı yorma :D
 
'Myko ömrü 2 aydır' diyenler açıp zone myko'ya baksın. Server kaç yıldır açık ve hala bir sürü aktif user var, kendini oynatıyor. Yourko niye 1-2 ayda kapanıyor? Tek sebep sıcak para akışının durması
 
Yorumlar için teşekkürler, bu arada 2 adet PS4 ödülü 4 adet'e cikartildi.
 
O yüzden homeko serverlarda sürtüyorsun. :) bahsettiğin server neredeyse tamamen yabancı platform. 300 tane arkadaşımız girmiş pk atıyor, arada silver gem kırıyor, kullanılmayan slota değişik değişik pendant takıyor falan güzel MYKO hocam. Yani çamur atmak için bile geçerli bir sebebiniz yokken bu çaba neden anlamıyorum. :(

Ya serverla yakınen ilgili olduğun o kadar açık ki, her eleştiriye çemkirerek yanıt vermişsin :D Ben yourko kötü server demiyorum, gayet güzel server fakat çok kısa ömürlü olduğu, tamamen kazanç odaklı olduğu açık. Kazanç tabii ki olacak amaç o zaten fakat denge kurulmalı
 
Yorumlar için teşekkürler, bu arada 2 adet PS4 ödülü 4 adet'e cikartildi.


helal olsun kojiro, 4 - 5 seneki halinden eser kalmamış. Eskiden eleştiri kaldıramazdın bir şekilde döner bize patlardı şimdi kendine güvenin tam.
seni eleştirenlerin çoğu seni kıskananlar, yıllar geçti sen kendini geliştirdin diğerleri senin serverine para yatırdı sadece. 4x ps veriyosun deli paralar dönüyor demekten kendimizi alamıyoruz :D neyse başarılar...
 
helal olsun kojiro, 4 - 5 seneki halinden eser kalmamış. Eskiden eleştiri kaldıramazdın bir şekilde döner bize patlardı şimdi kendine güvenin tam.
seni eleştirenlerin çoğu seni kıskananlar, yıllar geçti sen kendini geliştirdin diğerleri senin serverine para yatırdı sadece. 4x ps veriyosun deli paralar dönüyor demekten kendimizi alamıyoruz :D neyse başarılar...
Paylaşmak güzeldir.
 
100 user göremezmiyiz :) Bize rakip olmaya çalişanlarin online sayisi kadar biz bu oyundan bir o kadar Bilgisayar girişini yasakladik.. Bu piyasada YourKO tutunamazsa hiç kimse tutunamaz ilk önce bunu öğrenmelisin ve YourKO'nun tarihini bir incelemelisin biz buradayken kaç tane Private Sunucusu tarih oldu.

Para derdinde olsaydik 3 ay beklerdik ve bu sunucuda Tüm Knight Cashleri iade edip tekrar açmazdik..


Nasıl yani en son alınan kc ler iade mi edilecek . Gerçekten kalitenizi belli etmiş olursunuz. Çok mütevazi bir hareket. Ben 10 k kc bunun yanında ufak tefekte bıseyler cekmıstım 3k kc ye 70 lw karakter bastım oyun 2 gun sonra 70/1 maradon oldu. bu konuda benı bılgılendırırsenız serverınıza ufak katkıda bulunabıleceğmi düşünüyorum aksi takdirde en son yapılan haksızlıktan sonra oyuna girmeyi dünümüyordum.
 
SERVER GIRILMIYOR ILLA PREMIUM MU ALMAK LAZIM USKODAN BETER GIRIS SISTEMI YAPMISSINIZ SERVERE LAFIMIZ YOK HERSEY COK GUZEL PREMIUMSUZ GIRIS NEREDEYSE IMKANSIZ SU AN FARKINDAMISIN ADMIN ?
 
SERVER GIRILMIYOR ILLA PREMIUM MU ALMAK LAZIM USKODAN BETER GIRIS SISTEMI YAPMISSINIZ SERVERE LAFIMIZ YOK HERSEY COK GUZEL PREMIUMSUZ GIRIS NEREDEYSE IMKANSIZ SU AN FARKINDAMISIN ADMIN ?
Serverlara girişlerde bir sıkıntı bulunmamaktadır, yogunluk olabilir.
 
Geri
Üst Alt