MYKO | YOURKO | AVCISOFT|Yeni Dünya AMYKOS 23 Ağustos Cuma 22:00'de| 4x Play Station 4

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Myko dediğiniz zaman akla gelen tek server yourko'dur. Exp kasarken veya item yaparken sıkılmadan oynacağınız tek serverdır. Anlık 5000 oyuncusu vardır. Kesinlikle hiçbir hile çalışmamaktadır. Başarılar... Tojir :) Anarkh..

dün itibariyle bıraktım serverı, daha doğrusu bırakmak zorunda kaldım üzüle üzüle...ben solo takılırım genelde ve bu serverda da öyle oldu.bu serverda karşılaştığım olay solo takılan adamda level kasabiliyor , item yapabiliyor.gerçekten iyi düşünülmüş bir sistem var.fakat cz'de benim için işler pek umduğum gibi gitmedi.fazlasıyla mage user var , solo biri olarak tutanamadım buna imkanım olmadı.job eşitliği olabilseydi gerçekten benim için farklı olucaktı herşey..ama malesef tek kişi standartlarında online server yapılamıyor günümüzde :) kolay gelsin

servere okadar aptalça özellikler eklenmis ki 30gün exp pre aldim para yatirip aynı gün bıraktim sinirimden sorsan myko zor server adamlar sizin sacma eventlerınız yüzünden para kaynagına cevirmis oyunu 30 40 k kc kastı herkes.mage ve asas açip para kasıyor herkes baska amac yok eventlerden kc geliyor item geliyor hepsi sacmalik sorsan myko.

ben yourkonun ilk serverında oynadım ondan sonra 50tane server actılar hıcbırıne gırmedım 2gun once bakdım oyuna bır suru ınsan var dedim bunlarda bi gelişme var herhalde pre aldılk ikinci gunu oyuna giremiyoruz bunlarda hiç bi gelişme yok ben onlara deilde hala bunlara para kazandıran sızlere kızıyorum.. bu ders olsun hepinize yeter artık para kazandırmayın sunlara. (kalabaliga aldandık geldik aldıgım prenın parasıda haram olsun) umurunuzda nekadar olur orasıda muamma ama
1f642.png
:) allah korkusu olan bu hırsızlıgı yapmaz 29 gunluk exp preyle oyun bırakıyoruz ...

ben yourkonun ilk serverında oynadım ondan sonra 50tane server actılar hıcbırıne gırmedım 2gun once bakdım oyuna bır suru ınsan var dedim bunlarda bi gelişme var herhalde pre aldılk ikinci gunu oyuna giremiyoruz bunlarda hiç bi gelişme yok ben onlara deilde hala bunlara para kazandıran sızlere kızıyorum.. bu ders olsun hepinize yeter artık para kazandırmayın sunlara. (kalabaliga aldandık geldik aldıgım prenın parasıda haram olsun) umurunuzda nekadar olur orasıda muamma ama
1f642.png
:) allah korkusu olan bu hırsızlıgı yapmaz 29 gunluk exp preyle oyun bırakıyoruz ...

Nickiniz nedir?

Keske 4ko ve yourko olarak iki format olsa. Orjinal myko (zor) , birde suanki yeniliklerle olan myko sistemi güzel olurdu ama herkesin istedigini yapamaz kojiro. Tek bir gercek var myko'da o da Yourko kalitesi!.

Geri
Üst Alt