MYKO | YOURKO | AVCISOFT|Yeni Dünya AMYKOS 23 Ağustos Cuma 22:00'de| 4x Play Station 4

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

YOURKO

Active Member
Özel Üye
Eyl
445
12
67404061_2225906764201368_6998698094149763072_o.jpg

Tanıtım konumuza hoş geldiniz,

YOURKO - KO Private Server alanında 10 Yıllık bir tecrübeye sahiptir, yıllar boyunca MYKO alanında hizmet verdik ve sektörde LİDER konumda olduk yıllarca ve böyle devam etmektedir. Bu zamana kadar 300.000'den fazla hesap açılmıştır ve TÜRKİYE, Latin AMERIKA ve AVRUPA'nın çeşitli ülkelerinden oyuncuları bulunmaktadır. Ortalama her sunucuda +5000'den fazla kullanıcı giriş, yapılmaktadır.
Dünya'da en çok MYKO oyuncu topluluğuna sahip tek platformdur.

YOURKO'yu YOURKO yapan özellikler ile sizlere özlemiş olduğunuz MYKO deneyimini tekrardan yaşatacağız.. MYKO tadını damarlarınız da hissedeceksiniz.. Bu bir iddia değildir, net olarak hissedeceğiniz duygu bu olacak oyun içinde. "Low PK" olarak adlandırdığınız duyguyu sadece 2-3 gün değil daha uzun bir süre "Low PK" ile eğlenebilecek durumda olacaksınız. Tüm Karakter klasları (JOB)'lar eşit düzeyde ayarlanmıştır (Level Cap sistemine göre)..

Bir çok kişi OKÇU ve MAGE yoğunluğunun PK kalitesini düşürdüğünü iddia etmektedir ama aslına bakarsanız geniş bir kitle OKÇU ve MAGE karakterlerini tercih etmesi, tercih meselesidir. Yakınmalarınızı anlayabiliyoruz, bu tür karakterler daha ucuz ve kolay item dizdiğini ve hazır PK ya koştuğunu düşünmektesiniz, AMYKOS sunucusun da karakter klasları arasında adalet sağlamak için NPC'lerde bulunan "CrossBow" ve "Horn CrossBow" itemleri kaldırılmıştır, "Horn CrossBow" artık Lamia ve Lamiros droplarından düşecektir.. Bu şu demek değildir, Kojiro OKÇU ve MAGE hasarlarını (DAMAGE) düşürdü, karakterleri oynanamaz hale getirdi.. Bu konuda kimsenin herhangi bir kaygısı olmasın, Tüm karakterlerin skill ve hasar güçleri ORIJINAL 'dir. Geçmiş olduğumuz son 1 YIL içindeki tüm sunuculardaki "drop oranları, UPGRADE oranları, droplar , yaratıklardan gelen Coins miktarları vs.) Bunların hepsini unutun, AMYKOS sunucusunda tamamiyle ORIJINAL MYKO konseptine sadık kaldık ve herkesin zevk ve emek ile oynayabileceği bir platform oluşturduk.

✅ Oyuna KAYIT OLMAK için buraya tıkla
✅ Client indirmek için buraya tıkla
✅Oyun açılmadan önce Premium alabilmek için buraya tıkla, (Premium'lar 23 Ağustostan sonra gün düşmeye başlayacaktır)
✅KC - Bakiye (YOURKO BAKIYE) nasil alınır, detaylar için
buraya tıkla
✅Auto Loot ve Genie Rehberi için buraya tıkla
✅Auto Loot ve Genie Sorun çözümleri için buraya tıkla
✅Level kasma & IPUÇLARI & UYARILAR için buraya tıkla
✅Oyun içi etkinlikler ve savaş detayları için buraya tıkla
✅Border Defense War detayları için
buraya tıkla
✅Lunar War Takı detayları için buraya tıkla
✅ Upgrade ORANLARI için
buraya tıkla
✅ OYUN KURALLARI için buraya tıkla
✅ DAHA FAZLA DETAY ve BİLGİ için buraya tıkla

teamspeak-Afis.png

ilk.png
1-1.png

2.png

6.png

12.png
6-2.png
8.png

13.png

18-2.png

Son düzenleme:
Bu kadar çok detay yazıp gözlerinizi yorduğumuz için özür dileriz :)

Arkadaslar öncelikle bu eğlenceli ve uzun ömürlü databaseyi hazırladıgınız için teşekkürler.
Bu databasede birlikte yol alabilecegim emekçi ve saglam karakterli +20 yas oyuncular arıyorum .
İlgilenen mesaj atabilir . Epicurus.. (eskilerden bilen bilir)

daha 3 hafta once yoruko acıldı 2 haftaya kapattı serveri

kojiro artık sadece para derdinde bu swye başlayanın aklından suphe etmek lazım adam artık iyice bozdu 2 haftada db sıfırlıyor onceden 2 aydı simdi 2 hafta yaptı :D

Kojiro bu saatten sorna sen tutmazsın birader 100 useri zor gorursun artık yeter miileti soydugun para icin 2 haftada bir db sıfırlıyorsun bu miilet uyandı artık yoruko efsanesi diyorsun ama yoruko diye bisi kalmadı artık userlerin gozunde :)

Başka swlerin admini falan degilim ben sadece bir oyuncuyum simdi tas atarlar kesin bunuda belirteyim bir oyuncu myko oynuayacaksa uzun omurlu oynar 2 haftada daha adam akıllı item yapamadan sen db sfıırlıyorsun artık tutunamzsın bu piyasada bunu bil kardeşim

100 user göremezmiyiz :) Bize rakip olmaya çalişanlarin online sayisi kadar biz bu oyundan bir o kadar Bilgisayar girişini yasakladik.. Bu piyasada YourKO tutunamazsa hiç kimse tutunamaz ilk önce bunu öğrenmelisin ve YourKO'nun tarihini bir incelemelisin biz buradayken kaç tane Private Sunucusu tarih oldu.

Para derdinde olsaydik 3 ay beklerdik ve bu sunucuda Tüm Knight Cashleri iade edip tekrar açmazdik..

Yourko'nun tarihinde bir ilk oldu sanırım bu sıfırlama olayı. Para derdinde olduğunu düşünmüyorum Yourkonun kcleri iade etmezdi. Bence yapılmak istenen Yourko'nun son myko serverına yakışır bir server açmak ve insanlarda iz bırakmak :) Son myko serverımız madem bizde sonuna kadar burdayız :))

HatakeKakashi

Son düzenleme:
Yourko da oynamak ayrıcalıktır.Diger serverlarda oynadık hemde 1 den fazla ama hiçbirisi yourkonun verdigi keyifi veremez.Tesekkurler kojiro.

MARS

Son düzenleme:
YourKO bu sefer gümbür gümbür geliyor. Boş yorum atanlara bakmayın arkadaşlar oyununuza bakın :)

Son düzenleme:
KArdesim madem para kaldırma derdinde degilsin yazdan beri kacıncı sw bu ?

Nenden onceki db 2 hafta surdu sonra dbyi sıfırladın bi soyle bakayım bana bunlarla gel sen bunlara cevap ver:)

pazardan KC cekenleri geri vermiyeceksin sadece kc alanları vericeksin e onuda bi zahmet yap be birader :)

1 ayda bir sw acıyorsun parayı kaldırıyorsunuz sonra hadi bidaha bu miilet akıllanmadı hala user sayısına gleirsek

İlk gun 1 k user 2. gun 100 user :D:D yourko klasigi
2021 yılında YourKO'nun 2. serveri bu.. Sende 2 server açıyoruz biz..

Ah be kardeşim yazmadan once okuyacaksın ne yazmışlar diye Yourko kc iadesi nedne yapsın para derdinde olsa adam zaten kazanacagını kazanmış niye bidaha ugrassın?İşte sizinle arasındaki fark direk goze çarpıyor adam paramı kazandım keyfime bakarım demiyor bitakım tekniksorunlardan dolayı serverin gidişatı etkilenmişti onu duzeltmek ve efsaneye yakışır bir son yapmak istiyor.Camur atayım izi kalsınlarla,her yazdıgın cumlenin sonuna smile koymakla sadece kendi çekememezligini birkere daha kanıtlamıs oluyorsun.BUYUK DUSUNUR LUCESCU DEMİŞTİRKİ"Köpekler istedi diye atlar ölmez".

MARS

Son düzenleme:
Yourko artık tutmaz bende açıka soyluyorum adam dunyanın parasını kaldırdı Hala buraya gelıp yok yourko efsane falan dıyen Var bırakın arkadaslar bu ıslerı... ayrıa ısıloo2004 dostum frıenzkonun konusuna gırıp yok buglu Vs. yazmanda aCınCak Halınızı gosterıyor bu baska serVerlara saldırmaya benzemez kapatamadınız bu sefer Hadi simgi size GG.
Şuanda öyle bir potansiyel varki bu geçen yıl bu aylarda açılan APOLLON kadar etkisi olacak bir sunucu olacak.. Bu sektörde insanlar YourKO ya değer veriyor, ne kadar değer verdiğide 5 yıldır bu sektörde efsane konuma gelerek hepinize öğrettiler saolsunlar..

2021 yılında YourKO'nun 2. serveri bu.. Sende 2 server açıyoruz biz..

Sence 4ko nun senin serverın olduğunu bilmiyor mu herkes? Gerçekten sende inandın herahalde başka server olduğuna :)

Şuanda öyle bir potansiyel varki bu geçen yıl bu aylarda açılan APOLLON kadar etkisi olacak bir sunucu olacak.. Bu sektörde insanlar YourKO ya değer veriyor, ne kadar değer verdiğide 5 yıldır bu sektörde efsane konuma gelerek hepinize öğrettiler saolsunlar..

5 yıldır oynayanlar nedense 1 ay sonra tl ile item satıp çıkıyorlar server boşalıyor. Adamların oynuna girme amacı TL kazanmak ve amaçlarına ulaşıp seni bir kenara atıyorlar seni düşünen değer veren yok bence...

Sence 4ko nun senin serverın olduğunu bilmiyor mu herkes? Gerçekten sende inandın herahalde başka server olduğuna :)

5 yıldır oynayanlar nedense 1 ay sonra tl ile item satıp çıkıyorlar server boşalıyor. Adamların oynuna girme amacı TL kazanmak ve amaçlarına ulaşıp seni bir kenara atıyorlar seni düşünen değer veren yok bence...

4KO bizim evladımız, çünkü alt yapısını biz sağlıyoruz..

kardeş yeter artık milleti keriz yerine koydugn :D ulan daha 20 gün önce server actın. smdi db sıfırlıyorsun kansızlıkta master yapmışsn resmen tühh senin sıfatına

Hayırlı Olsun, Knight online açıldıgından beri oynayan bir user olarak konuşmak istiyorum.
Yourko gerçekten yapmış oldugu yenilikler ile şuanda türkiyenin en iyi database'sine sahip diye bilirim, Theknight açılacakmış galiba sizinle aynı tarihte ama ben tutacagını hiç zannetmiyorum, Yourko nun önüne geçemez, yourko tahmini 7-8 bin kişi ile açılış yapıcaktır fakat,
Knight-Kingdom Açılırsa 16 ekime kadar yourko tutmaz, yorukonun önüne geçecek tek server var Knight-Kingdom kingdom şuanda kapalı açılmadıgı sürece yourko güzel bir açılış yapıcaktır, 24 kiişi ekibimiz her zamanki gibi arkanızdayız, güzel proje hayırlı olsun..

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ön yargılı arakdaşların konuları es geçmeden okumasını tavsiye ederim. Bug yok hile yok keyif çok.

öncelikle size tşkle başlıyorum bu sene benim oynadığım yanlışım var ise düzeltin. 3 yourko 2 yada 3 adette 4ko servere oldu bu ya 6. ya 7. server olacak. bu sene fazla acaip oldu işler para falan mevzusuna hiç girmiyorum zaten oynadıgm hiçbir serverda kc almadım.
bugüne kadar serverlarınızda bize verdiğiniz keyif için tşkler. ama yourko bende bu sene ard arda açtığı serverlarla bitti zaten son servereymıs oynayan arkadaşlara iyi eğlenceler kojiroyada tşkler. servere girmiycem sadece tşk mahiyetli yorum ve fikrimi beyan etmek istedim saygılar.

öncelikle size tşkle başlıyorum bu sene benim oynadığım yanlışım var ise düzeltin. 3 yourko 2 yada 3 adette 4ko servere oldu bu ya 6. ya 7. server olacak. bu sene fazla acaip oldu işler para falan mevzusuna hiç girmiyorum zaten oynadıgm hiçbir serverda kc almadım.
bugüne kadar serverlarınızda bize verdiğiniz keyif için tşkler. ama yourko bende bu sene ard arda açtığı serverlarla bitti zaten son servereymıs oynayan arkadaşlara iyi eğlenceler kojiroyada tşkler. servere girmiycem sadece tşk mahiyetli yorum ve fikrimi beyan etmek istedim saygılar.
4ko ile yourko aynı şey degil ilk olarak onu belirtmek isterim.4ko yourko nun altyapısını kiralayan farklı bir server.Her sene 2server açar yourko senelerdir bu boyledir.Son server ı teknik sorunlardan dolayı sıkıntılı başladı sorunlar devam edincede Yourko yönetimi database sıfırlamayı dogru gordu ben nasılolsa kazandım deyip geri çekilmedi yaptıgı işin arkadasında durdu.Bunu tekrar bir server açmak olarak gormeyin server tekrar açılmıyor mevcut server devam edicek.

MARS

hmm bana pay2win gibi geldi ama farm2win myko sunucusu pek kalmadi zaten basarilar.

Geri
Üst Alt