MYKO YOURKO - 29 Haziran Castle Siege War Büyük Ödül 500 TL + 50.000 Knight Cash

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 25 Ocak 2021 - YourKO - HYDROS - PlayStation 4 Ödüllü MYKO Server

RealitySucks Humanız GLorFindeL.

:)) etiketi şekili bırak burda kardeşim belliki yaşın küçük en fazla 20sin sen :) mage oynamıyoruz melee :) m.etme için rahat olsun sizden çok free np kastık biz :))

Öncekİ sw de expİ zor yapiyim adamalr daha cok zaman kaybetsİn exple ugraŞsin dİye anasini sikmistiniz sw nİn sw ye baŞliyanlarin %50 sİ 45 lvl den sonra biraktilar mİlletİ zorla premİum almaya ugrastiriorsnuz ama anasini sikiyiorsnuz oyunun 2 hafta sonra user kalmiyor. Yok sonra yenİ sw yenİ sw sİzde yolunu bulmusunuz **** tÜrkler enayİ gİbİ para basiyor dİmİ.

İm Recaizade

Ya yorumları okuyorumda çok komiğime gidiyor. Biz yourko destekçisiyiz neden dersenız . Bu para vermeyin veya zevk almaya bakın gibi laflara katılmıyorum sebebi şu oyunda hiçbirşey yapamıyan arkadaşlar veya yapmaya çalışıpta yapamayan diyelim oyuna sallamaya başlıyolar bence bu yanlış. Ben her swsindede para verdim hepsıde helal olsun myko slot basma keyfini pk keyfini bana veriyo bu adamlar.Yourkonun yeni sw açmasının tek sebebi oyunda bişey yapamayanların oyunu bırakmaları userin düşmesi zaten yourko user varken millet eğlenırken swyi kapatmadı bugüne kadar ben rastlamadım. Benım verdıgım veya para veren arkadaşlarımın hepsının parası helal olsun. Bu adamların suçu yok bütün sorun sizde oyunu bırakmıcaksınız ozaman adamlar yenı sw açmasını ıstemıyorsanız.Buda yourkonun bi swsinde olan videomuz izleyin nekadar keyifli olduğunun veya olmadığının yorumu sıze kalmış...

Great Team Pk Movie Server Yourko Maiza (V1) - YouTube

Hala para için server açıyo diyen beyin yoksulları var ulen adam ne zaman server kapattı her açtığı server 50user varken bile açık kaldı 50user o serverin giderlerini bile karşılayamıyo userler her sikim hıyar diyene tuzla koşuyo adamda kendi ortamını bildiği için yeni server açıyor ister oynayın ister oynamayın ama buradaki kalite uskoda bile yok şimdi siktirin gidin lamerler sizi..

not: adam cebinizden parayı zorla almıyor beyninizi kullanın artık sığırlar.
not2: server açılınca bu yorum yapan lamerler benden önce gireceğine adım gibide eminim yaaniii :^^:

Oyuna yeni yenilikler gelmiş dahada eğlenceli olucagını düşünüyorum hayırlısı olsun herkese:)

Bekliyoruz
Come back Stiles
Human oluyorum.
:rock:

Kardeşler ben bu serverın ilk açıldığnında Mage teamımle beraber baslamıstık ve +20 kısıydık clanımın ismi 3DFamily'idi. Serverda saglam player ve user cok vardı exp ıtem o kadarda zor degıldı bız bır sure kastık levellerımızı ıtemlerımızı yaptık. Serverda cok guzel ortam oluyor cogunlukla bız yabancılara yonelmıstık cunku Turkler bılıyorsunuz hepımız gevezelıkte bos yapmakda dunya markasıyız. Ancak KC olsun PRE olsun cok satıldı serverda kımsenın sesı cıkmıyordu ortam olsun pk olsun gercekten zevklı ve saglam server olma adayı olabılırdı sonra bız bıraktık serverı dagıldık asker vs okul dıyerek dagıldık. SImdı bakıyorum herkes serverı bombalıyor bende suan 25 ocak'ı beklıyorum tekrar myko baslamak ıstedım ee en ıyı mykoda burası kaldı aklımda ama okuduklarıma gore iş bıraz daha paraya kacmıs ve artık max 4-5 ay acık kalıyormus bu benı gercekten dusundurdu eger buraya bakıp goruslerı ınceleyen yonetım varsa YOURKO ya ait bunları göz onunde bulundursada adamlar paraya onem verıyorsada bu adet halıne gelmıstır. Ben tekrar arastırma yapacagım ve bu kadar kardeşde boşa konusmaz elbet vardır bır bıldıklerı servera baslayacaklar tekrar dusunsun cunku zorlasmıs bız bıle bu ısın ılk basında zorlanmıstık dahada zor oludugna gore gercekten buyuk emek verılmesı gerekıyor ve kapanacagı sımdıden bellı serverın ben bu kadar kardeşin yorumunu göz önunde bulundurarak baska myko arastırmaya basladım bılgılendırdıgınız ıcın teşşekkurler babalar. Herkese İyi oyunlar. EMek Hırsızlarına ortam yaratmayın dostlar.

ONCELIKLE BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERIM kojiro suana denk oynadıgım en ıyı myko dbye sahpsınız heleki yenı swde yaptıgınız yenılıklerı takip edıyorum cok guzel seyler yapmıs emek vermişsın eline saglık

EMEK VEREN KARSILIGINI ALIR...

Chivalry OLARAK BİZDE BURDAYIZ

Ulan Türk milletine yaranılmaz ya. Yorumlara bak yok paracıymış yok kısa ömürlüymüş vs vs. Bir kere Yourko'nun açılan her serverında clanımla beraber oynadım ve hiç bir zamanda pişman olmadım. Myko piyasasında bu serverdan kalite bakımından daha iyisi yok. Paracı demişsiniz adam paraya düşkün olsa diğer serverlarda ki kcleri yeni serverında kullandırır mıydı? O kadar kârı elinin tersiyle itermiydi? Tabi size oldschoolko gibi milleti s.ken server lazım. 70 quest itemini yak sonda kc ile geri getir. Yok ya var mı böyle bir dalga :) Yourko her bakımdan piyasadaki en iyisi. Tabiki bir kaç eksiği var ama inanın bunlarda giderilir. Burda boş yorum yapanları cumartesi akşamı bizden önce connecte beklerken görüceğimden de adım gibi eminim ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

lan ne kadar çamur atıyorusunuz.Çamur atanların hepsi bizden önce oyuna giricek hiçç suphem yok
Suana kadar en iyi MYKO servardır.

arkadaşlar 2 sene önce yourko da oynadım siz ne kadar bok atarsanız atın adamlar bu işin en iyisi he para da verdim ama verdiğimin her kuruşuna değdi tam 2 ay zevk alarak oynadım daha snra koxp belası çıktı yine cz de bıraktım eğer yine önlem alınamıyacaksa hiç başlamayalım pramızda boşa gtmesin

SENDE OSP AİLESİNE KATILMAK İSTERSEN YAPMAN GEREKEN ŞEY ÇOK KOLAY
Arkadaşlar gelmek isteyen +16 herkese kapımız açıktır zevkli sorunsuz bir ortam sağlamak tek amacımız yourkoyu yaklaşık 2 haftadır bekliyoruz şuan mage teammı meele teammı daha karar veremedik gelmek isteyen herkesi öncelikle tsye sonrada face grubumuza beklerim

TS GELİP DETAYLI BİLGİYİ ALABİLİRSİNİZ

FACE GRUP :
https://www.facebook.com/groups/493169827468762/

TS : 46.20.13.29

OSP FAMİLY ALIMLAR ODASI

TSDEKİ NİCKİNİN BAŞINA OSP KOYARSAN ODAYA ÇEKİLİRSİN

Geri
Üst Alt