Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Eğer exeye tıkladıkdan sonra donup exe kapat hatası falan veriyosa exe nin çalışması için gerekli olan dll ler (kinput.dll vb) eksikdir patchdeki dlleri de exenin yanına at düzelirbenim anti cheat li serverlarda anti cheatin kendi exe si gelior ya onla girince donuor giremiorm her sey donuor kendi exemden girincede newest client dior yardım 1299 alrda oynabilorm
anti cheat serverlara girmeiorm yardım edin
Kendisine özel exesi olan bir serverda oynamıyosan sabit konudan launcher ve exeni değiştir.Oyunlara girerken o launcherla gir.Benim sana tavsiyem direk exeden girmek ama sen bilirsin genedeS.a Beyler Ben Launchere Tikliom Giris Basiom Knight Empire.exe Windows Tarafından Bulunamıyor.İsmi Doğru Yazdığınızdan Emin Olup Yeniden Deneyin Bi Arkadas Su İşi Bi Cözzün
Çalışır çalışır merak etmesaol şu orc kız mageyı ındırdımbakalım calıscakmı
1299 Exe indir kardeşim[B]DarK[/B];795552' Alıntı:süpersin 1 sorum olacak
Ben 1453 client indirdim fakat hangi srvera girsem 10061 aliyorum sebebi nedir ?
Bu yeni çıkan 1705 lufer ,emc,eslant patchini indir düzelcekdirarkadaş9ım bende karus/intro elmorad/intro hatası war nasıl düzeltebilirim ? lüyfen yardım
İşletim sistemini ve sp(server pack)ini sölersen ona göre bakıp bişeyler söliyebilirimHocam merhaba. dede-ko clienti indirdim..
Açılışta Siyah ekran oluyo ve makina inanılmaz donuyo. senın ui_us 'unu ındırdım değişen bişey olmadı değşik bi exe denedim fark eden yine bişey olmadı ne yapmamı önerirsin ?-:-
ben de o siyah Ekran Sorunu var
yoksa Hiç Bi şey yoq Onu NasıLL Yapcaz
Nasıl bir hata aldığını ss çekip koyarsan yardımcı olabilirimS.a Öncelikle herkeze Kardes Bende Clan kurdum bi pw de cLan g2 oldu pelerin aldım fakat ; simge alırken hata raporu alıyorum yardım edersen sevinirim...![]()