Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Büyük ihtimal exe den olabilir.Uyumlu exe var mı bilmiyorum fakat daha önce biri paylaşmışdı belki bulabilirsinbenim bi sorum olcaktı 1299 client açtıımda çok kasıyo ve res atıyo pc kendine fakat normal knight da gayet akıcı oynuyorum 1gb ram 3ghz cpu var biraz bakdm internette sp3 den dolayı kaynaklanıyo falan yazıyoda bunun çözümü ne olabilir
Farklı serverlarda da dene.Oynadığın serverda sorun olabilir.Merhaba arkadaşlar benim sorunum server'a tıklayınca giriyor fakat select elmorad-karus bölümünde connecting'de takılıyor yardım ederseniz çok mutlu olucam..
Şimdiden teşekkürler..
Arada giriyor fakat o zamanda char gelmiyor.. bi süre sonrada kapat veriyor..bıtbıt
her serverda aynı şey gittim cafeden tertemiz calısan client cektim yine aynı şey..bıtbıtFarklı serverlarda da dene.Oynadığın serverda sorun olabilir.
Bende o amaçla açmak istedim.Hergün aynı konuları açıyolar.Toplu bir kaynak olduTeşekkürler bir çok kişinin işine yarıyacagına inanıyorum.
Exeyi hex editörle aç arial kelimesini arat.Çıkan yeri istediğin gibi değiştir.Mesala Times yaz ı Lar I gibi gözükür artık sana kalmış ne istersen.Olursa bi teşekkür yeterİllegal nick konusunda yardımcı olabilecek var mı arkadaslar ?
lllll vb sekildeki nicklerdeki farki görebilmek ve gerektiginde banlayabilmek icin ne yapılabilir ?
Mesela cz deki isimlerin Arial değil de başka bi yazı tipinde gorebilecegim ve dolayısıyle I ve L leri ayırt edebilecegim bi yontem var mı ?
Yada GM ler icin online charları görebilecegim bi program vs varmı ?
I ve L li karışık açılmış nickler için yardıma ihtiyacım var ilgilenen arkadaslara çok tesekkur ederim şimdiden ..
yardımcı olacak arkadaşlar özel mesajla da ulaşabilirsiniz bana ..