Yeni Temamı ? Eski Temamı

Hangi Tema Daha İyi ?

• Eski Tema

Kullanılan: 15 65.2%
  • Yeni Tema

Kullanılan: 8 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    23
Cevap: Yeni Temamı ? Eski Temamı

Şu anda alışmadık diye karışık geiyo olabilir ama alışınca yeni temayı sevcegimizden eminim :)

Eski Tema Gerçekten Çok Hoş idi.Alışmıştık Eski Tema'ya.Ancak Yeni Tema Geliştirilceğinden Dolayı Yakında Alışırız.Yenilikler Her Zaman İyidir.:;)

Aylardir Belki Birkac Yildir Eski temaya Gözü Alisan Üyeler Oldugundan Kötü Karsilamalari Dogal Ancak Yakinda Herkes Yeni Sürüme Gececek ve Gözünüz Alisacak.

evet bencede yenisi daha güzel ancak internet explorer 6 kullanan varsa en az 7ye güncellesin veya başka tarayıcı kullansn.kaldırmıor ie6:D

AsLında yeni tema çok hoş duruyor sadece üzerinde oynasalar(Düzenleseler) daha iyi olur bence , örneğin : ko-cuce üyesi felan onlari değiştirseler :) bide başka şeyleri tamamdır. Biraz değişiklik oldu bence foruma :).

Hayırlı uğurlu ola inşallah :)

bana gore kotu olmus neden dersenız eskı sıstemdekı arama sistemi vs bunda yok herkes yenı sısteme gececek dıye bırsey soylemis bir arkadas emın ol sıte bu sekilde olursa kımse yenısıne gecıs yapmaz eskısı bence daha iyiydi daha kullanıslıydı bunun ben hıc bı kullanıslı yanını goremedım + eskısıne gore eksıklıkleri var. +'sı yok - 'si cok

Geri
Üst Alt