MYKO YENİ DÜNYA [ SAGA ] DestanGamePvp 26 Eylül Cuma Ödüllü SAVAŞ Turnuvası 21:00'da ONLİNE

diğer serverden iyi olacağına eminiz respect clanı olarak katılmayı düşünüyoruz tekrardan

bu server tamamıyla düzenbazların hazırladığı bir serverdır. önceki serverında herkes biliyor ne kadar bug ve sıkıntı çıktığını. ve ayrıyetten ilk serverda neden ödüller verilmedi ? okadar ödül dağıtıyoruz diye geçiniyosunuz neden ilk 62 olanlara ödülleri verilmedi? user istediğiniz gibi olmadı serverı kapadın diye değil mi . senin beceriksizliğinden dolayı tabi ödülleride geçiştirdiniz. bu seferde serverınız tutulmıycak çünkü ne kadar beceriksiz bir iş gerçekleştirdiğinizi çok iyi biliyolar

Bi baktım DestanGame tekrar açılıyor Aman Tanrım didim. (Ama amatör oldukları ve düzenbaz oldukları aynı zamanda açtıkları kendi hesapları ile aaaa destan game burdada mı siz varsınız turnuva istiyoruz diyerek playerleri gerizekalı zanleden bir takım oldugunu gördüm) Ananı sikim dedim :D DestanGame ßß :( bu işi bırakın artık bu kadar amatör olmayın ya la

Geri
Üst Alt