MYKO Yeni Dünya Reinar - 06-Ekim-BOSS EVENT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kojiro kalitesi bir aksilik olmazsa

Why clanı olarak orada olacağız.

Başarılar tek myko yourko :)

Güzel yürekli insan burak

Yourko serverini henüz yeni görmüş veya tam bilgi sahibi olmayan arkadaşlara kısa ve öz bir bilgi veriyim. Arkadaşlar yourko yıllardır sürgelenen kaliteli ve şuana kadar her hangi bir kötü birşey akıllarda bırakmamış tek serverdir. Ne yazıkki her hafta açılan myko serverlar yüzünden yourko serveride user kaybediyor ama yourko'nun tek farkı var diğer serverlardan serverini kapatmıyor ?

Artık mantıklı düşünelim yourko.net en keyifli en anlayışlı ve tek mykoya sadık kalan serverdir. Kendileri şuana kadar hiç bir bilinçsiz bir davranışta bulunmadı herzaman işlerini profesyonel yaptılar ne hak yediler nede hak yiyenler ile beraber oldular herzaman işlerini en iyi şekilde yaptılar.

Okuyanlara teşekkürler bunları yazma sebebim gerçekten yourkoyu seven bir oyuncuyum ve hep biz türkler yüzünden kaliteli serverlara önem vermediğimiz için user azalması yaşıyorlar bu server reinada bunu yapmayın ne server açılırsa açılsın bırakmayın bir kerede başka serverlara kaçmayın aradığınız herşey aslında yourkoda!

PVP olarak 50 tane farklı iddaalı myko server oynamışızdır gördüğümüz en iyi myko yourko

Kendim myko server açtığımda baya user varken ve rakibi olmama rağmen kurtaran tek insandır ;)

Son düzenleme:
Yourko İnsanlari Dolandirmaktan Artik Vaz Geç !

Premium satarak dolandırmak olmaz. İtem satarsın ha ozaman ayrı dolandırmış olur ama Scrool satan insana dolandırıcı diyemezsin. Haa birde senin gibi kıçı kırık bir server açmıyor sorunsuz oyun sunuyor ve kapatmıyor userler bırakıyor evlat.

YourKO Sunucularinda daha önce verdiğimiz Ödüller

KGG_WinGWounD;n2996' Alıntı:
Takımımın yanı sıra yourKO'da yardımı dokunan herkese teşekkürler.

swbwf.jpg

swchw.bmp

RebornOfHalley2;n40906' Alıntı:
Arkadaşlar bundan onceki DB de ilk level ve loyality'e ulaşmıştım oyundaki bi çok kişi boşa oynama çok az user var ödülü vermez vs. gibi laflar etmişti bende onlara inanıp gereksiz yere stres yapmıştım yani dicegim o ki ödül için oynayanlar, kimseye kulak asmayin ve oyununuzu oynayın :) Kojiroya tekrar çok teşekkür ediyorum.

7dt8.jpg

maj9.jpg

frr6.jpg

Herkese iyi oyunlar..
​

HarbyThenMe;n45885' Alıntı:
Emeği geçen Respect clan arkadaşlarıma ve yourko ekibine teşekkür ediyorum.. PS4 ü almış bulunmaktayım. @TheNewComboStyLee

FrancOB;n2995' Alıntı:
70 level ve 750K Npye ilk ulaşan oyuncuya verilen iphoneyi Behlul adlı karakterimle kazanmıştım.
BadFamily clanına tekrardan teşekkür ediyorum..
Yardımcı olan tüm arkadaşlarıma saygılar sevgiler :)
YourKO yani [Kojiro]'nun sadece iphone göndermeyip yanında jest olarak hediye göndermesinede ayrı bi parantez açmak lazım :P

svl33.jpg

-
svl1y.jpg
-

Hediye içerikleri ;
1Adet Bardak(sıcak su dolduruldugunda yourKO yazıyor)
1Adet iPhone arka kapak
1Adet Mouse Pad
1Adet Kupa :D
Tekrardan teşekkürler , herkes hakkını helal etsin
[/RIGHT]

EvilHuhuuops;n2995' Alıntı:
İlk acıldıgı serverından beri oynadıgım Yourko dan bekledigim sey; her player gibi oyun zevkiydi.Bunuda beklentilerin daha ust seviyesinde işler basararak bu oyundan ben ve arkadaslarımın( KissTheEvil uyeleriyle) emegiyle aldık. Yourko herzaman verdigi sozu tuttu ne dedilerse yaptılar ki bu sefer ödülün büyük olmasına ragmen; kimisinin "vermez, ilgilenmezler, kaparlar" turlu yorumlara kulak asmadan tuttular sozlerini. Yourko ailesine ve bu buluşmanın ayarlanmasından bizimle ilgilenmesine kadar bizzat kojiro'ya cok tesekkurler. Bizi öle bir karsıladı ki yukarıdaKİ yorumlarda söylendigi gibi 40 yıllık dostumuz samimiyetini lans ettirdi ve yabancılık cektirmedi. Her zaman yanındayız YOURKO.NET
SAYGILAR ***KISSTHEEVIL***

AivMHLI.png

Geri
Üst Alt