MYKO Yeni Dünya Reinar - 06-Ekim-BOSS EVENT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 29 Kasım 2021 - 21:00 - YourKO - AMYKOS - IPHONE 5s Ödüllü MYKO Server

Gerçekten çok eğlenceli bir server. Tavsiye ederim.

WeakPoint

DeadlyPower

Nick: DeadlyPower
Irk: Orc - Archery

Server gelmiş geçmiş en güzel, en harika MYKO SERVER YOURKO.NET'dir.Server yöneticileri 7/24 saat server ile ilgilenmektedir ve bizi yani userleri memnun etmektedir.Ben şahsen kendi adıma konuşmak istedim.Böyle güzel server da oynamak isteyen arkadaşlara tavsiyem elinizi çabuk tutun hiç geç kalmış değilsiniz.Dediğim gibi USKO'ya, BİN KATAR bu MYKO SERVER hadi sizde elinizi çabuk tutun gelin sizde server'a... Saygılar
:rock::rock::rock:

Kaliteli bir oyun amaçlayan bir kadro ve bu kaliteli oyunu oynayan birsürü user gerçekten hayallerin ötesinde bir server olmayı başarıyor. Bize eski oyunu özletmeye fırsat tanımıyor eski oyunu özlediğimiz oyunu oynatıyor. Teşekkürler Yourko.net

ScreamComing

Beni 10 sene öncesine götüren O Anıları tekrar yaşatmamı saylayan tek şey Yourko.
Herkes hayatı boyunca Keşke demiştir.
Sİzi 10 sene öncesine götürüyor Keşkelerinizi gerçekleştirmenin tek yolu...
Pişmanlıklar geri gelmez hemen başlamanızı ısrarla tavsiye ederim..

Nick : yaKuza

Başlayanlar pm atabilir

mükemel bi db kendi sw mi kapatıp geldi ellerinize sağlık . Conandai

Serveri arkadaştan öğrendim yarın yourko die server açılıyo dedi tamam gelelim oynıyalım dedim başladım oyuna çok güzel çok sardı ilk defa 8 senedir oynuyorum pvp böle bi server karşıma geldi çok hoşlandım gerçekten okuldan kaçıyorum oyuna girmek için okul bitsede oynasam diye 3 gecedir sabahlıyorum oyun çok sardı usko gibi uskoda çok sağlamlar var para istiyo item dizemiyorum dizsemde kesiyolar en az 2 3 milyar yatırım yapcam oynanmaz usko diyenlere açılmış bi sw sanki çok güzel teşekkürler .

KRRealWest

Yourko da exp kasmak zor item zor upgrade zor eğer zor bir adamsanız zorluğu seviyosanız Gelin yourkoya Zor zor doya doya oynayın

Gece sıkılmadan level kastığım gerçek knighta o bildiğimiz eski knighta en yakın olan her konudan zevk veren emeklerimizin boşa gitmediği sağlam her konuda bizimle ilgilenen bir server tek kelimeyle en iyi server ♥♥

Dias

Serveri 3 gündür oynuyorum özlediğim -70 usko zevkini fazlasıyla yaşıyorum upgrade olsun char kasma slot basma aklınıza ne gelirse o kadar eğlenceliki oyuna başladığım 8 sene öncesine götürüyor beni.Yaşadığımız o eski anılarda buluyorum kendimi bir çok arkadaşıma tavsiye ettim hepsi geldi gördü ve beni tasdik etti.Gerçekten mükemmel bir server gerek pus itemleriyle çok uygun oyunda para kasarak sc olsun pre olsun alabiliyorsunuz en güzel yanlarından biri tabi bu.Açık kaçık hiç bir item yok 60 levelin üzerinde karakter yok anlıyacağınız fazla geçmedi zaman neden sende aramıza katılmıyorsun ?

Sizide aramızı görmekten dolayı mutluluk duyarım.

AndreiLucas

Yok abi gerçekten cok güzel bi server 2 sezondurda oynuyorum ki hedefim Iphone 5s 200 TL filanda degil hani okuldan geliyorum 5 te oyuna giriyorum yatana kadar gerçekten çok zevkli bir çok mykoda oynadım old school ko vs vs serverlerde işte hiç bi oynadıgım serverda bu kadar zevk almadım helede o exp kasarken vurulma zevki bi ayrı her seferinde sinirlenip np alsanda czde exp kasmaktan vazgeçilmiyor oyundan zevk almanız içinde premium vs vs almanıza yani oyuna para yatırmanıza hiç gerek yok ben oynuyorum ki daha 31 levelim :D :D premium filan çekmedim gerçektende o exp kasmanın zevki bi ayrı geçen sezon battle priesttim helede pk çıkmak o exp kasanların slotunu basmak o kadar zevkliki anlatamam bunu şu an okuyosan bence sende aramıza katılmalısın dostum iyi geceler.

lMaybe0neDayl1925

Saygılarımla....

ESKİ GÜZEL GÜNLERİ YASANLAR BİLİR YOURKONUN ZEVKİNİ SENDE YASAMAK İSTİYORSAN SADECE YAPMAN GEREKEN YOURKO AİLESİNE KATILMAN BURDA EGLENCE VAR KARDESLIK VAR DAHASI ZEVK ALABİLCEĞİMİZ OYUN ORTAMI VAR KOJİRO VE AİLESİ BİZE BU ORTAMI SUNDU SENDE KATILMAK İSTİYORSAN Your Online Games | YourKO Gecikme ARMIZADA YERİNİ AL. ( ImKuL )

Yourko piyasanın en iyisi internet cafede pclerimize bile yükledik

Yourko bambaşka bir server herkerse şiddetle tavsiye ediyorum. Mykonun en güzel hali , yayında ve yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık

Teşekkürler Yourko Yönetimi..

RyanTeddleR

herkeze hitap eden server

makbulehakyemez

Eski Knight Onlinenin Zevkini Veriyor !

Cok TEsekkurler

Nick : CheKirge

Merhabalarrrrrrrrr

Oynadığım server yourko amykos. Server Cok eğlenceli exp oranları güzel ayarlanmış.pk ve exp kasmaya doyum olmuyor.sw açıldığından beri toplam 11saat falan uyumuşumdur.Cünkü yourko yüzünden uyuyasım gelmiyor.Gerçekten Çok güzel Server.

Ve Exp eventler ve bdw eklenince bir daha kat zevkli olacağına inaniyorum SAYIGLAR...

Nick:IJunnTheOnuRI

NEDENMİ YOURKO CUNKU KAC KERE MYKO SERVAR ACILDI HEPSINDE 2 3 GUN ACIK KALDI PRE SATILDI ADAM PARASINI ALDI KACTI BURADA ISE OYLE BI DURUM YOH USERLERIN OYNAMASI ICIN ELINDEN GELENIN EN IYISINI YAPMAK ICIN CALISAN 3 GM BULUNMAKTA 3 DİL BİLEN GM LER 7,24 HIZMET VERMEKTELER BUTUN SIKINTILARINIZI BILDIRME SANSINIZ VAR DOLANDIRILMAKTAN SIKILMADINIZ 1 HAFTA ACIP KAPATAN SW LERDEN BIKMADINIZMI UZUN OMURLU SW ARIYORSANIZ ESKI GUNLERINIZE GERI DONUCEGINIZ COCUKKEN OYNADIGINIZ ESKİ KNİGHT SIZLERE SUNAN YOURKO SW SAHİBİ SİZİN İCİN ELINDEN EN İYİ SİNİ YAPTI VE YAPIYOR BUNUN ICIN DUSUNMENIZE GEREK YOG FUL USER OLDUGU ICIN SIKILMADAN OYNUCAGINIZ BIR MYKO SERVAR OLDUGU ICIN SERVAR SAHIBINE TESEKUR EDİYORUM NİCK BySameT

Sevgili Yourko Yöneticileri,

Öncelikle bizlere; bu zevki yaşattığınız ve bilhassa emekleriniz için teşekkür ederim.

Sevglili Oyuncular;

Ben Yourko ailesine 3 sene önce katıldım. Usko olsun diğer başka serverlar olsun hiç bir yerde alamdığım zevkı burada aldım. Diğer serverları kotuleme gibi bi niyetim yok tabi :) ama burası bir başka heyacan heves rekabet hırs başarı bazen hüzün arkadaşlık hepsi burada burada tanıştığım arkadaşlarla real hayattada cok güzel arkadaşlıklar kurduk.

uzun lafın kısası sadece client i indirin bi deneyin derim. Cümleten hayırlı akşamlar Yourko ailesi...

nick (kastansur)

ArkdaŞlar belkİde hayatinizda uzun sÜre yer tutucak bİ server oldugundan hİc bİ ŞÜphem yok emeĞİnİz boŞa gİtmesİn İstemİyosaniz gelin burasi sizin yeriniz ;) - dogubaskan -

Oyundaki upgrade rate, exp rate falan çok güzel ama, iki gündür o kadar çok sorun var ki çok soğudum oyundan. Görev yapıyoruz oyuna res atıldığında görev 0lanıyor baştan başlıyoruz.. Bir kere tamam olur ama habersiz üç defa düştü server, üçünde de görevler yalan oldu. Açıklama yapan da yok. Şimdide 3 saniye lag var oyunda, başlamadan önce bi düşünün, oyuna paranızı yatırmadan önce iki defa düşünün. Ben çok pişmanım.

Geri
Üst Alt