Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevap: 29 Kasım 2021 - YourKO - AMYKOS - IPHONE 5s Ödüllü MYKO Server
Nereden geliyorsun neden böyle ağır bir suçlama yapiyorsun bilmiyorum ama yanlış yaptığına emin olabilirsin kardeşim.. Hiç bir oyun sunucusuna saldırdığımız yok , herkes kendi rızkını yer.. kimseyle bir husumetim yok gereksiz laf yaparak husumet ortami yaratmasin kimse..
Cevap: 29 Kasım 2021 - YourKO - AMYKOS - IPHONE 5s Ödüllü MYKO Server
Ne kadar saçma konusuyorsunuz neymiş virüs buluyormus clientte lan dangalak avcısoftun bu adamlarında clientide ne virüsü bulucak bulsa o virüsün zararımı olur beyınsız bu adamların açtığı serverda bu laf edenlerın %99 da gelmezse ben adam degılım.
4 minutes dakika sonra eklenen:
bu adamları tanımadan saldırıcam dıyosun ordan burdan laflarla gelıp burda kelime yapıyorsun ama boş yaşın 34 müş aynı 17 yasındakı cocuklar gibi atarlanıyorsun.Biraz yaşının olgunluguyla biraz dikkatli kelimeler yaz bu kelimeler senı oldukça küçültüyor.
Cevap: 29 Kasım 2021 - 21:00 - YourKO - AMYKOS - IPHONE 5s Ödüllü MYKO Server
merhaba arkadaslar daha önce pek çok serverde andy adıyla oynadım. yasım 20 vizelerimin bitmesi dolayısıyla tekrar baslayacagım eğer beni clanına,teamına davet edebilcek arkadaslar varsa kesinlikle pisman olmayacaktır