Konu Yazar heroesko Member Eyl 253 0 24 Eyl 2014 #205 Virüs programınızı kapatıp tekrar patch attırın
undis Member Mar 69 2 24 Eyl 2014 #208 dediğiniz şekilde virüs programını kapattım oyuna tam giriyorum kapanıyor,cilient olarak jackkomu yoksa bu dıger client.rar olanımı kullanıyorsunuz ?
dediğiniz şekilde virüs programını kapattım oyuna tam giriyorum kapanıyor,cilient olarak jackkomu yoksa bu dıger client.rar olanımı kullanıyorsunuz ?
undis Member Mar 69 2 24 Eyl 2014 #211 undis' Alıntı: dediğiniz şekilde virüs programını kapattım oyuna tam giriyorum kapanıyor,cilient olarak jackkomu yoksa bu dıger client.rar olanımı kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... +++++++++++++
undis' Alıntı: dediğiniz şekilde virüs programını kapattım oyuna tam giriyorum kapanıyor,cilient olarak jackkomu yoksa bu dıger client.rar olanımı kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... +++++++++++++
Konu Yazar heroesko Member Eyl 253 0 24 Eyl 2014 #212 Bilgisayarınıza reset atıp hiçbişeyi açmadan giriniz Clientler bize ait değil ben o konuyla ilgileniyorum
Bilgisayarınıza reset atıp hiçbişeyi açmadan giriniz Clientler bize ait değil ben o konuyla ilgileniyorum