Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
sen ERENOS MYKO nun reklamını neden sabote edıyorsun dostum bunu bu sw nın yetkılısı yapmıyor sen neden yapıyorsun aynısı dıyorsun konuya baktım hıc bır alakası yok konuyla ılgılı sen ne bos bır adamsın yalama sen yalamaya devam et ama anca basını alırsın ıtem olarak duduk makarnası senı bu arada servere sahıplerıne seslenıyorum basarılar arkadaslar ben ne o sw nın yetkılısıyım ne de bu sw nın ben sadece userımupupupup
ben kime yalanmışım eronos ko dediginizin dün metnini okudum. tamamen çalıntı bir metindi bugünde üstünde oynamıs bu server pc fotosunu çekmişti onu bile kopyalamıstı. gereksiz yorum yapma burda. sen inanıyor musun adamlar 2 günde cıktı ve hadi biz server açıyoruz gelin diyorlar ne bir alt yapı ne başka bir şey. neyse server açılsın da hepiniz geri gelirsiniz zaten bu servera.
Server çok güzel gibi gözüküyor ben ve arkadaş ekibim olarak böylesine yeni açılacak ve her daim ilgilenecek teknik yapıya sahip ekibin oluşturduğu oyuna girmeyi dört gözle bekliyoruz . Arkadaşlarımızla bunun kritiğini yaptık ve çok zevkli geçecegine inanıyoruz sabırsızlıkla bekliyoruz . Umarım oyun içinde sorunsuz bir şeklde oynarız ...
14-15 Kişilik arkadaş grubumuzla neredeyse her gün açacagınız serverin muhabbetini yapıoruz sabırsızlıkla bekliyoruz . Ve birde Gm ekibi kaç kişiden oluşuyor acaba ? oyun içinde sorunlarımızın çözümü hakkında bize yardım edebilecek birileri daima olması gerekiyor die düşünüyorum .Öncellikle yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Ekibimiz olarak her daim sorunsuz destek ve kaliteli hizmet vermek için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz. Çok az kaldı artık bizde en az sizin kadar heycanlıyoruz. Çünkü gerçekten ortaya güzel bir iş çıkardığımıza inanıyoruz. Daha öncede bi yorumumuzda bahsettiğimiz gibi biz bu işi yaparken hiç bir şekilde ciddiyetimizden ödün vermiyoruz, vermeyeceğizde.
Teşekkürler,
14-15 Kişilik arkadaş grubumuzla neredeyse her gün açacagınız serverin muhabbetini yapıoruz sabırsızlıkla bekliyoruz . Ve birde Gm ekibi kaç kişiden oluşuyor acaba ? oyun içinde sorunlarımızın çözümü hakkında bize yardım edebilecek birileri daima olması gerekiyor die düşünüyorum .
Arkadaşlar oyunun clientini yayınlamış yönetici arkadaşlar , bilginiz olsun..
Az kaldı az![]()
![]()