MYKO Yeni bir çağ doğuyor.. ! [WorldofKnight.net ] Best MYKO Server || OFFİCAL LAUNCH 12.12.2021 !

İlginiz için öncelikle teşekkürler.. Sizden tek istediğimiz High Class item droplarının kolay olmamasıdır ayrıca exp kolay yapmazsanız serveriniz DÖRT DÖRTLÜK olur çünkü biz Myko'cular Eski Knight'ı dört gözle arar olduğumuz için exp ne kadar zor olursa bizim için o kadar zevkli olur..

Bizimde tek istediğimiz o yönde. Tek tek kontrol ediyoruz Server'ımız hazır halde olmasına rağmen %1 lik %2lik oynamalar en iyi oranı yakalamak için halen uğraşıyoruz Kaliteli,Sorunsuz bir Database sunmak için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz. Biz kendimize bir çizgi belirledik bu çizgiden şaşmadan devam etmek niyetimiz.

Teşekkürler,

Bizimde tek istediğimiz o yönde. Tek tek kontrol ediyoruz Server'ımız hazır halde olmasına rağmen %1 lik %2lik oynamalar en iyi oranı yakalamak için halen uğraşıyoruz Kaliteli,Sorunsuz bir Database sunmak için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz. Biz kendimize bir çizgi belirledik bu çizgiden şaşmadan devam etmek niyetimiz.

Teşekkürler,

İnşAllah başarılı olursun kardeş biz userler olarak birşeyler istiyoruz , sizde yöneticiler olarak istiyorsunuz hakkımızda hayırlısı ciddiyetinizi kaybetmezseniz başarılı olursunuz diye düşünüyorum. Skype kullanıyormusunuz ?

İnşAllah başarılı olursun kardeş biz userler olarak birşeyler istiyoruz , sizde yöneticiler olarak istiyorsunuz hakkımızda hayırlısı ciddiyetinizi kaybetmezseniz başarılı olursunuz diye düşünüyorum. Skype kullanıyormusunuz ?

Biz yaptığımız hizmeti ciddi bir iş olarak görüyoruz ve bu yüzden her ayrıntıyı ciddiyetle değerlendiriyoruz. Skype vermiyoruz malesef oyun ile ilgili sorularınız buradan veya Facebokk sayfası üzerinden yanıtlayabilirim. Sitemiz 1-2 gün içersinde açılmış olacak ve oyun süresi boyunca Ticket sistemi ile destek vereceğiz.

Teşekkürler,

Bugün Newko'nun yapmış olduğu rezillik tam bir fiyaskoydu. 3 Hafta tanıtım yapıp serverı 1 saat bile açık tutamadılar ve sonrasında hiç bir açıklama yapmadan Facebook sayfalarını kapatarak çekildiler. Tanıtımlarını yaparken onlarada destek vermiştim. Konularını güncel tutmak için ama beklentileri karşılayamadılar. Şuandan sonra sizden çok umutluyum. Çünkü şuanda bol userle devam eden açık bir MYKO server yok piyasada. Yani şuanda boşta bulunan +1,5k MYKO oyuncusu işinizi iyi yapmanız durumunda sizin serverınızda olacaktır. Konuda forum sitesi göremedim. Eğer bir forum sitesi açarsanız serverınızda bulunacak userler arasında güzel bir ortam oluşabilir forumda. İyi çalışmalar.

Şuan dediğimiz gibi Site ve görsel çalışmalarla ilgileniyoruz Beta'dan 1-2 gün önce hepsi hizmete girmiş olacaktır. Sizlere güzel bir arkadaşlık ortamı sunmayı bizde çok istiyoruz. Umutlarınızı boş çıkartmıyacağımıza eminiz.

Teşekkürler,

Şuan dediğimiz gibi Site ve görsel çalışmalarla ilgileniyoruz Beta'dan 1-2 gün önce hepsi hizmete girmiş olacaktır. Sizlere güzel bir arkadaşlık ortamı sunmayı bizde çok istiyoruz. Umutlarınızı boş çıkartmıyacağımıza eminiz.

inş herkesin beğendiği server olur( sadece işsiz güçsüz sabahlayanların değil.)

GiveMeYourLove (Archer) Olarak buradayım, serverin özellikleri beni ayrı bi heycanlandırdı acıkcası.
beklediğimize değecek gibi,high class itemlerinin oranları düşük olur umarım. bu arada okcu'yu unutmayın :D
şimdi'den hayırlı olsun herkeze :)

GiveMeYourLove (Archer) Olarak buradayım, serverin özellikleri beni ayrı bi heycanlandırdı acıkcası.
beklediğimize değecek gibi,high class itemlerinin oranları düşük olur umarım. bu arada okcu'yu unutmayın :D
şimdi'den hayırlı olsun herkeze :)

Myko'da aradağınız herneyse onu bulacağınızdan emin olabilirsiniz.Sadece sunu söyleyebilirim MYKO serverlardan biraz daha fazla emek vermeniz gerekebilir.Ve bizde en az sizin kadar heycanlıyız çünkü güzel bir iş ortaya çıktığına inanıyoruz.

Teşekkürler,

Forum sitesi açılacak mı ? Bu konuda bir çalışma yapma kararı aldınız mı ?

Forum sitesi açılacak mı ? Bu konuda bir çalışma yapma kararı aldınız mı ?

Bu akşam forum sayfasını açabiliriz.Fakat birlikte çalışmakda olduğumuz firmalardan birisinin Forum sitesinde bölüm açacağız bu konuda pekde karar verebildik sayılmaz. Bu konuda sizinde düşüncenizi almak isteriz.

Teşekkürler

Bence forum sitesi açılması server açısından yararlı olabilir. Servera giricek clanlar forum sitenizde hangi ırk olacağını belirterek rakiplerinin karşı ırkta olmasını sağlayabilir. Serverda ırklar arasında denge azda olsa sağlanabilir.
Forum size sadece bu konuda artı sağlamaz. Serverda koxp tbl vs. olsun gören kişiler foto veya videolarını forumunuzun şikayet bölümüne ekleyip sizin daha kolay bunları incelemenizi sağlayabilir.

Bence forum sitesi açılması server açısından yararlı olabilir. Servera giricek clanlar forum sitenizde hangi ırk olacağını belirterek rakiplerinin karşı ırkta olmasını sağlayabilir. Serverda ırklar arasında denge azda olsa sağlanabilir.
Forum size sadece bu konuda artı sağlamaz. Serverda koxp tbl vs. olsun gören kişiler foto veya videolarını forumunuzun şikayet bölümüne ekleyip sizin daha kolay bunları incelemenizi sağlayabilir.

Forum sayfamız açılmıştır. TIKLAYINIZ.

Teşekkürler,

Arkadaşlar ben uskodan geldim acil clan a ihtiyacım var bu serverda oynayabilmek kaydı ile çünkü çok beğendim serverı inşallah uzun ömürlü olur .. bana mesaj yoluyla ulaşın yaşım 28 iyi günler.

Arkadaşlar ben uskodan geldim acil clan a ihtiyacım var bu serverda oynayabilmek kaydı ile çünkü çok beğendim serverı inşallah uzun ömürlü olur .. bana mesaj yoluyla ulaşın yaşım 28 iyi günler.

Aramızda görmeyi çok isteriz. Forum sayfası açılmış bulunmakta isterseniz oradan kendinizi tanıtabilirsiniz.

Teşekkürler,

Saglam bir altyapı ile geliyor gibisiniz. Umarım gercek MYko tadını bize yasatırsınız ve biz userların aradıkları taze kan bu server olur. Siz oyun yöneticilerinden bir talebimde exp ve itemin myko serverlarının gerekleri dogrultusunda kolay iktisap edilmemesi hususuna dikkat edersek, kalitesi yüksek bir myko server olacagı kanısındayım. Şimdiden sabırsızlıkla beta tarihini beklemekteyim.

Saglam bir altyapı ile geliyor gibisiniz. Umarım gercek MYko tadını bize yasatırsınız ve biz userların aradıkları taze kan bu server olur. Siz oyun yöneticilerinden bir talebimde exp ve itemin myko serverlarının gerekleri dogrultusunda kolay iktisap edilmemesi hususuna dikkat edersek, kalitesi yüksek bir myko server olacagı kanısındayım. Şimdiden sabırsızlıkla beta tarihini beklemekteyim.

Öncellikle yorumunuz için Teşekkürler, Sizide aramızda görmek isteriz. Yorumunuza açıklık getirmek isteriz Exp ve İtem kolay olmayacaktır biz MYKO server hizmeti veriyoruz...

Beta Server boyunca her türlü Şikayet&Önerilerinizi dikkate alıp bunun doğrultusunda Offical'e geçiş yapacağımızı da bilmenizi isteriz.

Teşekkürler,

Beta Server Hakkında ve Ödülleri

Beta Server'ımız Cuma Günü 20:30'da açılıp Pazartesi akşamına kadar hizmet verecektir.Beta bitiminde Forum ve Facebook Üzerinden Offical Launch tarihi paylaşılacaktır.

Beta süresince En yüksek Seviyeye ulaşan Oyuncumuza 1500 KC (Human&Karus ayrı ayrı)

En fazla Np kasan Oyuncumuza

1.1500 KC
2.1000 KC
3.500 KC

Ve Beta süresince Bug&Sorun ile karşılaşıp bildiren her oyuncumuza her bildirim başına 500 KC

Teşekkürler.

Geri
Üst Alt