Herkeze merhaba iyi forumlar iyi geceler sevgili arkadaslar.
Ben 1453 Fire Drake Modunda Bir Knight Online Private Server Açmak İstiyorum. Daha Önceden Private Server Açma Tecrübesine Sahip Bir İnsanım Lakin Eskiden Bilgisayarım 2 Gb. Ram'e Sahipti Ve Açarken Hiçbir Sıkıntıya Mağruz Kalmadım.
Şimdi İse Ben Çok Detaylı Ve Geniş Bir Server Açmak İstiyorum Ve Bunun İçin İyi Bir Bilgisayara İhtiyacım Vardı Ve Sonunda Onu Elde Edebildim. Bilgisayarım 8. GB Ram'e Sahip Ve 32-Bit İşletim Sistemleri En Fazla 3 Gb. Ram'i Destekliyor. Ve Buda Benim Yeterli Ve Tatmin Edici Gelmiyor Mağlesef Bu Server'ı 8 GB. Ram İle Çalıştırmam İçin Gerekli Olan Şey İse Sadece 64 Bir İşletim Sistemi İçin Server Kurulumunu Öğrenmem Olacak. Araştırdım Taradım Ama Mağlesef Bunun İçin Bir Bilgiye Ulaşamadım. Sonuçta VPS Satın Alan Arkadaslara Temin Edilen Bilgisayarlar 8 GB. Ram'e Daha Doğrusu En Az 4 Gb. Ram'e Sahip Bu Demek Oluyor Ki, Yapılabilinecek Bir Şey. Eğer Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilecek Biriniz Varsa Lütfen Bu Bilgileri Benimle Paylaşırsa Çok Mutlu Olurum Çok Teşekkür Ediyorum İyi Forumlar İyi Geceler Arkadaşlar....
NOT : Sağ Tıkla Özellikler XP SP3 Modunda Çalıştır V.b Gibi Sonuçlar Mağlesef İşe Yaramıyor Bunlardan Bahsetmemize Gerek Yok. Çünkü Bir EXE Dosyasını Bu Modda Çalıştırdığımızda 8 GB. Ram'den Faydalanamaz Ve 64- Bit İşletim Sisteminin İçinde 32-Bit İle Çalışır...
TEŞEKKÜRLER...
TEŞEKKÜRLER...