L Konu Yazar lonelygam3 New Member Eyl 6 0 4 Eyl 2008 #1 arkadaşlar ben oyunu acıorm data yuklenirken hep kapat hatası alıorm bi ilgilenirseniz sevinirim ltfn agalar.. :S
arkadaşlar ben oyunu acıorm data yuklenirken hep kapat hatası alıorm bi ilgilenirseniz sevinirim ltfn agalar.. :S
G gizemilkcan ko-dev Yönetici Tem 1,206 8 4 Eyl 2008 #3 Cevap: yardım plx data klasörün yaptığın bir özelligi desteklemio ve charater datayı yüklerken hata verio ( sorun datandan kaynaklanıor)
Cevap: yardım plx data klasörün yaptığın bir özelligi desteklemio ve charater datayı yüklerken hata verio ( sorun datandan kaynaklanıor)
L Konu Yazar lonelygam3 New Member Eyl 6 0 4 Eyl 2008 #4 Cevap: yardım plx nerden bulabılırım ? he bu arada yorumlarınız iç in saolun arkadaşlar yok arkadaşlar loading datada sorun var :S Son düzenleme: 4 Eyl 2008
Cevap: yardım plx nerden bulabılırım ? he bu arada yorumlarınız iç in saolun arkadaşlar yok arkadaşlar loading datada sorun var :S
G gizemilkcan ko-dev Yönetici Tem 1,206 8 5 Eyl 2008 #5 Cevap: yardım plx paylasım bölümünde mevcut bulamassan pm at yardımcı olurum
L Konu Yazar lonelygam3 New Member Eyl 6 0 5 Eyl 2008 #6 Cevap: yardım plx yok bulamadım arkadasım yardım ltfn :S