K Konu Yazar Kaan New Member Kalemi Kırıldı! Tem 1,081 22 17 Eyl 2008 #1 satır eklemeli tbl ile ekleyince save ypıorm tblde gözüküor ama tbl bozuluor adam gibi program yok mu
satır eklemeli tbl ile ekleyince save ypıorm tblde gözüküor ama tbl bozuluor adam gibi program yok mu
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 19 Eyl 2008 #2 Cevap: Yardım hatasız tbl editlemek Taşındı > Client Yardım
T TaSo Ne rütbesi be!!!!!!!!!!!! Haz 1,047 24 19 Eyl 2008 #3 Cevap: Yardım hatasız tbl editlemek kaan132' Alıntı: satır eklemeli tbl ile ekleyince save ypıorm tblde gözüküor ama tbl bozuluor adam gibi program yok mu Genişletmek için tıkla ... o program gayet adam gibi ben kullanıyorum ve gayet güzel çalışıyor eğer onu istemiosan satır eklemesi olmayani dene...
Cevap: Yardım hatasız tbl editlemek kaan132' Alıntı: satır eklemeli tbl ile ekleyince save ypıorm tblde gözüküor ama tbl bozuluor adam gibi program yok mu Genişletmek için tıkla ... o program gayet adam gibi ben kullanıyorum ve gayet güzel çalışıyor eğer onu istemiosan satır eklemesi olmayani dene...