Xtrap Files v2.64 - X5 Farkı İle - Tarafımca Düzenlendi Test Edildi (.Exe'Ler Sadece)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byx5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

byx5

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ağu
352
2
Başlıkta Dediğim Gibi Xtrap Dosyalarını Bilenler Vardır .Exe Güvenlik Acıkları Ve Port Düzenlemeleri ile Her server kurulumuna Uygun Olarak Tasarlandı ve Yeniden Patch'lendi. Login AI Ebenezer Launcher vs.vs. Hepsi aralarında Özel bir şifreleme sistemi atılarak kırılma riskini ve saldırı sistemini %95 Daha aza indirildi herkez bilirki kırılamayan %100'lük Bir sistem yoktur.Çalışmalar Gizli İçerikli Yapılmıştır Xtrap Tasarımcısının

Dosyaların Kendi Hic Bir Reklam Tasarım Gibi TELİF HAKKI vs.vs Dokunulmamıştır.

Buyrun Güle Güle Kullanın

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Fix Map - Bazıları için Yararlı Olacagını Düşündüm Upload Ettim.

http://rapidshare.com/files/415890506/MAP.rar

Not : Linkin Silinme İhtimali Yoktur Özel RS Sunucularında Saklanmaktadır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Xtrap Files v2.64 - X5 Farkı İle - Tarafımca Düzenlendi Test Edildi (.Exe'Ler

basarilarini devamini dilerim kullanicam

Cevap: Xtrap Files v2.64 - X5 Farkı İle - Tarafımca Düzenlendi Test Edildi (.Exe'Ler

Ne telif hakkı ya :D Lisanssız program satmak suçtur zaten bir de telif diyorlar :D

ozman sen suan yorum yazmakla suc işlemiş oluyorsun :p

login serveri acarken hata aliyorum filesler tam değiils

nası 1 hata ? yardım edim

open file index

Sorunun Çözülmedi İse Msn mi ekle Tw den Yardımcı Olayım Login Server Hakkında

2 minutes dakika sonra eklenen:

Ne telif hakkı ya :D Lisanssız program satmak suçtur zaten bir de telif diyorlar :D

Telif Hakkı İçeren Tasarım içerik gibisinden Anlatabildimmi Ve Lisanssızdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhabalar
Konu Eksik Dosya İçermektedir Ayrıca Bu Orjinal Xtrap Değil Xskip'in Kırılmış Hali Sayılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt