ben mecburiyetten vista kullanıyorum,cd m olsa xp kullanırdım

Zaten kullanıcının gözünü vistanın grafikleri boyuyor.Sonra ne olduğunu görünce tekrar xp ye dönüyorlar.Kullanıcı izinlerinin hiçbir manası yok.Çünkü adam izin vermese bile denetim masasından kendine izin verebiliyor.UCA denilen oldukça gerizekalı bir sistemide koymuşlar.Program açılsınmı,açılmasınmı diye izin alıyor.Salak herif açılmamasını istese programı çalıştırmaz.Daha neyi kasıyorsun
Işyerlerinde yazılımla uraşan kişiler hiçbir şekilde vistadan istediği verimi alamaz. Yönetici problemi var ve yönetici olarak çalıştırıp yaptığınız projeyi masaüstüne kaydettiğinizde,yönetici olarak çalıştırmadan programı tekrar açtığınızda o dosya masaüstünde gözüküyor ama okunmuyor

UCA yı kaldırıncada o dosya kayboluyor ve bütün proje gidiyor.Tekrar uca yı açıp yönetici çalıştırman gerekiyor. Buda bir anlamsız sistem.Güvenlik için yapılmış güya

Benim bilgisayarıma biri girse,vista bunun benmi yoksa başkasımı olduğunu anlayamaz.Sadece senmisin ? diye sorar

Vistanın güvenlikten ötürü yaptığı tek şey,görüntü ile kullanıcıyı geliştirilmiş göstermektir.Adam gibi gördüğüm tek bir sistem Windows Defender var
Adam sırf vista için IIS 7 yapıyor,oda işlevini yapamıyor ve bozuk .. ODBC bağlantılarıyla yapılan asp çalışmlarının hiçbiri çalışmıyor.
Eski programlama dilleriyle yazılan sistemlerde update olmadıysa çalışmıyor.Özellikle C türlerinin çalışması mucize .. Update olmadıysa bölümüne dikkat etmek istiyorum .. Örneğin bizim kullandığımız uif,dxt,fx vb. editorler ve ayrıca c++ dilinde yazılmış server dosyalarımızın hiçbiri vistada çalışmıyor.Sitenin konusu olduğu için yazdım daha birçok çalıştıramadığı program var vistanın .
Vista kullanışlı gözüküyor , ama xp çok daha kullanışlı.Herkes vistayı gösterişli olunca daha çok kullanışlı zannediyor ama hiçte öyle değil
Düşünün bunca sene insanlar xp de çalıştı ve eğitim gördü.Vistaya hiçbir zaman alışamazlar ve işyerlerinde xp kullanılmaya devam edilecek.Bunu zaman gösterecek
Yukarıdaki argolar hiçbir şahısa söylenmemiştin,yanlış anlaşılmasın