E Konu Yazar enesx15 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 456 0 26 Ağu 2010 #1 ya cLient inDirdim patch match attırdım qiRdimde launchei acıom start dioRUm x-skip baglanılamadı x-skip error fln diyo ya .S yardım pLs:::V:bıtbıt:v:ff: yardım eden r3p e bogacam lütfen yardım edin yaaa: S
ya cLient inDirdim patch match attırdım qiRdimde launchei acıom start dioRUm x-skip baglanılamadı x-skip error fln diyo ya .S yardım pLs:::V:bıtbıt:v:ff: yardım eden r3p e bogacam lütfen yardım edin yaaa: S
qaxLieSS Member Ocak 280 0 26 Ağu 2010 #2 Cevap: [X-Skip ERROR HATASI ]aLıyorum yardım edeni r3p manyagi oLucaktır x-skip sunucusu kapalıdır onu aktif edersen girersin
Cevap: [X-Skip ERROR HATASI ]aLıyorum yardım edeni r3p manyagi oLucaktır x-skip sunucusu kapalıdır onu aktif edersen girersin
E Konu Yazar enesx15 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 456 0 26 Ağu 2010 #3 Cevap: [X-Skip ERROR HATASI ]aLıyorum yardım edeni r3p manyagi oLucaktır nasıl edecem kardes aktif ? arkadasım net framework indirdedi indirdim ama oLmadı
Cevap: [X-Skip ERROR HATASI ]aLıyorum yardım edeni r3p manyagi oLucaktır nasıl edecem kardes aktif ? arkadasım net framework indirdedi indirdim ama oLmadı
E Konu Yazar enesx15 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 456 0 27 Ağu 2010 #4 Cevap: [X-Skip ERROR HATASI ]aLıyorum yardım edeni r3p manyagi oLucaktır YArdım edin be :SS