Cevap: X-Nero mini anti-hile sistemi v1.0 (v1.351)
v1.1 ile gelenler:
* Client exesi otomatik olarak görev yöneticisinden gizleniyor.
* dinput8.dll koruma altına alındı erişimi engellendi. (her ihtimale karşı)
* Notice.txt i düzenleyip noticeyi değiştirebilirsiniz, reklam kaldırıldı.
* Full server files eklendi.
* LogInServer yenilendi start veriyor, herhangi bir sorunu yok v1.089 sourceden toparlandı.
* LogInServer account id ve password u otomatik olarak şifreliyor.
* Login prosedürü otomatik olarak banka şifresini ayarlıyor, oyunda şifre olmadığı için değiştirememe yada bankayı açamama gibi bir sorun yok.
* AIServer logları orjinal adları ile LOGS adlı klasörde toplandı, evt ve smd ler ayrı klasörlerde ayrıldı.
* Ebenezer logları orjinal adları ile LOGS adlı klasörde toplandı, evt ve smd ler ayrı klasörlerde ayrıldı.
* Aujard logları orjinal adları ile LOGS adlı klasörde toplandı.
* LOGS klasörlerini otomatik olarak temizleyebilmeniz için ClearLogFiles adlı bat eklendi.
v1.1 in özellikleri şimdilik bunlar aklıma gelen başka bişey kalmadı
6 minutes dakika sonra eklenen:
ya arkadaş şu adama niye böyle hakaret ediyorsunuz anlamadım en basit forumları arayın sürüyle NERO imzalı paylaşım çıkar ki pvp işletip de neronun verdiği şeyleri kullanmayan yoktur kişisel meseleleriniz varsa pm ve msn den halledin abuk subuk mesajlarla güzelim konuyu batırmayın. mod yokmu burada bu kavgadan sonra yine nero banlanacak bu kadar iyi bilen adam varda nero yu yerden yere vuran varda nerde anti hileleri kimsede tık yok anca bol bol atıp tutma var yazık ya. bırakın adamıda bizim gibi bu işi bilmeyenler(ama küfürde etmeyenler) nero nun yaptığı paylaşımlardan faydalansın.
bu son accountum hem bu hem ko*share deki bundan sonra pvp de yokum çok kez bırakıcam dedim tekrar dayanamadım biseyler yaptım onlarla geri döndüm ama bu son dönüşü olmayan gidişim olucak

enayi damgasıyla yaşamak tahmin edemiyeceginiz kisiler bana sen malmısın, manyakmısın, salakmısın ? gibi laflarda bulundu sırf ben bu paylasımları yapıyorum diye
dedikleri şey şu;
ismini duyurucaksın diye hep paylaşım yaptın heryerden banlandın hala paylaşım yapıyosun,
benim cevabım:
ben hiç bi zaman isimimi duyurmak için birşey paylaşmadım pvp de olmamın sebebi hergün evde oturmam