X-Nero mini anti-hile sistemi v1.0 (v1.351)

Cevap: X-Nero mini anti-hile sistemi v1.0 (v1.351)

Nero sfleri arenada adam kesince ebenzer hata veriordu .. CSWdede oyle tavsiye etmiyorum..

nero sen şerefsizin tekiymişsin bende seni adam sandım :) adamlara crypte layıp trojan yolluyorsun indirmeyin sakın beyler.. pvp- kentin dede böyleydin

nero sen şerefsizin tekiymişsin bende seni adam sandım :) adamlara crypte layıp trojan yolluyorsun indirmeyin sakın beyler.. pvp- kentin dede böyleydin

hadi canım bak sen :D yok canım ben trojan yollamadım keylogger yolladım çokta memnunum forumdaki kullanıcıların loglarına bakmadım bile zaten forum yöneticilerinden yada tcko sahibine yakın yada sahibinden log bekliyodum oda geldi zaten ali & tcko sahibi :D eger hakkını aramak şerefsizlikse ben şerefsizim arkadaşım zaten bu internet ortamında pvp aleminde hep hakkımı ararken kötülendim

ya arkadaş şu adama niye böyle hakaret ediyorsunuz anlamadım en basit forumları arayın sürüyle NERO imzalı paylaşım çıkar ki pvp işletip de neronun verdiği şeyleri kullanmayan yoktur kişisel meseleleriniz varsa pm ve msn den halledin abuk subuk mesajlarla güzelim konuyu batırmayın. mod yokmu burada bu kavgadan sonra yine nero banlanacak bu kadar iyi bilen adam varda nero yu yerden yere vuran varda nerde anti hileleri kimsede tık yok anca bol bol atıp tutma var yazık ya. bırakın adamıda bizim gibi bu işi bilmeyenler(ama küfürde etmeyenler) nero nun yaptığı paylaşımlardan faydalansın.

v1.1 ile gelenler:

* Client exesi otomatik olarak görev yöneticisinden gizleniyor.
* dinput8.dll koruma altına alındı erişimi engellendi. (her ihtimale karşı)
* Notice.txt i düzenleyip noticeyi değiştirebilirsiniz, reklam kaldırıldı.
* Full server files eklendi.
* LogInServer yenilendi start veriyor, herhangi bir sorunu yok v1.089 sourceden toparlandı.
* LogInServer account id ve password u otomatik olarak şifreliyor.
* Login prosedürü otomatik olarak banka şifresini ayarlıyor, oyunda şifre olmadığı için değiştirememe yada bankayı açamama gibi bir sorun yok.
* AIServer logları orjinal adları ile LOGS adlı klasörde toplandı, evt ve smd ler ayrı klasörlerde ayrıldı.
* Ebenezer logları orjinal adları ile LOGS adlı klasörde toplandı, evt ve smd ler ayrı klasörlerde ayrıldı.
* Aujard logları orjinal adları ile LOGS adlı klasörde toplandı.
* LOGS klasörlerini otomatik olarak temizleyebilmeniz için ClearLogFiles adlı bat eklendi.

v1.1 in özellikleri şimdilik bunlar aklıma gelen başka bişey kalmadı :D

6 minutes dakika sonra eklenen:

ya arkadaş şu adama niye böyle hakaret ediyorsunuz anlamadım en basit forumları arayın sürüyle NERO imzalı paylaşım çıkar ki pvp işletip de neronun verdiği şeyleri kullanmayan yoktur kişisel meseleleriniz varsa pm ve msn den halledin abuk subuk mesajlarla güzelim konuyu batırmayın. mod yokmu burada bu kavgadan sonra yine nero banlanacak bu kadar iyi bilen adam varda nero yu yerden yere vuran varda nerde anti hileleri kimsede tık yok anca bol bol atıp tutma var yazık ya. bırakın adamıda bizim gibi bu işi bilmeyenler(ama küfürde etmeyenler) nero nun yaptığı paylaşımlardan faydalansın.
bu son accountum hem bu hem ko*share deki bundan sonra pvp de yokum çok kez bırakıcam dedim tekrar dayanamadım biseyler yaptım onlarla geri döndüm ama bu son dönüşü olmayan gidişim olucak :D enayi damgasıyla yaşamak tahmin edemiyeceginiz kisiler bana sen malmısın, manyakmısın, salakmısın ? gibi laflarda bulundu sırf ben bu paylasımları yapıyorum diye
dedikleri şey şu;
ismini duyurucaksın diye hep paylaşım yaptın heryerden banlandın hala paylaşım yapıyosun,
benim cevabım:
ben hiç bi zaman isimimi duyurmak için birşey paylaşmadım pvp de olmamın sebebi hergün evde oturmam :)

Son düzenleme:

nero v1.1 linkleri göremedim :) yada eklemedinmi daha

aklınız varsa bu adamdan bişi indirmeyin derim , ben uyarıyımda :D

aklınız varsa bu adamdan bişi indirmeyin derim , ben uyarıyımda :D
aklı olan senin vereceğin akla niye uysun ? kendi aklın sana yetiyormu ki başkasına akıl veriyosun isteyen indirmesin sanki zarara giricem indirmediler diye

5 minutes dakika sonra eklenen:

nero v1.1 linkleri göremedim :) yada eklemedinmi daha
yok daha üstünde calısmayı planlıyorum belki bakarsın hic paylasmam ortadan kaybolurum bidahada gelmem son günlerde kafam cok bozuk bide üstüne veletlerle ugrasmasıda cabası

Son düzenleme:

seni tanıyoruz artık :D
hiç bir zaman beni tanıyamazlar, anlayamazlar
taaki benim ögrendiklerimi ögrenip birşeyler yapıp benim gibi avcının dedigi gibi paylasım makinası olmak ve üstüne binlerce iftira atılması üstüne kafan bozulup senin onlara satasman onun üstüne usko forumlarında keylogger yaydıgın için pvp forumunda banlanman onun üstüne kazıkcı insanların gercek yüzünü ortaya cıkartırken kötü olan sen olman onun üstüne hakkını ararken kötü durumuna düşmen onun üstünede en sonunda herşeyden bıkmış bitkin halde son darbeni yapmak üzere sırf 2 kişi yüzünden koskoca pvp alemine keylogger yayman ayrıca keylogger koymadıgın paylasımlarında bile keylogger bulunması gerek :) tabi bunları yaşayabilmen için benim gibi enayi olman ve o kadar şeye ramen hala paylaşım yapmaya devam etmen gerekir, ben enayiligimden degil can sıkıntısına ugrasıyorum zaten bugün benim bırakmam biliyorumki benim düşmanlarımı sevindirecek ben o düşmanlarımıda cok iyi biliyorum ben paylasıma basladıgımdan beridir bir çekememe, bir hor görme var içlerinde bana karşı bu yüzden sataşıyor bana kim sataştıysa

Son düzenleme:

Ya Şimdi Birader Bişi Sölücem Bu Sefer Salak Salak Şeyler Sölüceniz Tamer Benim Ne Kadardır Arkadaşım Bi tane Virüslü bişi verdiğini görmedim.Ayrıca Ortalıkda Varmı Tamer Gibi Server Files Ebenzer Geliştiren He ? Adam Yapıyor Ücretsiz Paylaşıyor.Bu Kadarmı Zor Kardeşim Eline Sağlık Teşekürler Demek.Yani Çekemiyosanız Kıskanıyorsanız Nazar etme ne Olur Çalış Seninde Olur Diye Bi Laf Var Gidin Çalışın Yapın...

ya hepsini geçtim 1351 paylasıldı bugüne kadar ne kadar bugu varsa ben fixleyip paylastım baska kim paylastı yapıpta yapan oldu tabi ama kendine ben yaptıgım gibi paylasıyodum zaten bidaha en ufak bisey paylasmıcam zaten kod mod adamlar neroo neroo tradeyi yapsanaa diye yırtınıyodu yaptık nerooo neroo logine start versene yaptık nerooo nerooo onu fixlesene yaptık herşey fixlend, neroo neroo senin ***! , bütün herkez böyle.

Boşver Meyve Veren Ağaç Taşlanır :)

bencede bu olayı bence fazla büyütüyorsunuz sürekli iftira yalan küfür yemek hoş değil ama ederse etsin demek lazım hepimizin serveri oldu buradaki küfürler serverda edilenin kılı olamaz o yüzden bence bu olaya fazla prim veriyorsunuz

tamer güzel paylaşım yapıyosun da sen niye banlanıp duruyosun ya :D

Geri
Üst Alt