X-Nero mini anti-hile sistemi v1.0 (v1.351)

Konu Yazar

downfall

Member
Tem
346
0
Özellikler:
* Seri R hilesi ve item ile yapılan R hile sorunu düzeltildi.
* Para ve exp ekleme komutları %100'e çıkarıldı.
* killswitch saldırı sorunu düzeltildi.
* 255 Stat puan sorunu düzeltildi.
* Trade eklendi.
* Trade açılmama sorunu düzeltildi.
* Yetki hilesi sorunu düzeltildi.
* AIServer bağlantı sorunu düzeltildi.
* Colony Zone ve Savaş alanlarında para kaybı eklendi.
* Ardream & CZ & RLB & Bifrost'ta NP bitince otomatik maptan atma eklendi.
* Delos'ta NP kaybı eklendi.
* Magic Anvil açılmama sorunu düzeltildi.
* Trade item çoğaltma sorunu düzeltildi.
* 7F sunucu kapatma bugu düzeltildi.
* Üstten geçen duyuru komutu eklendi.
* USKO yazı boyutu ve tipi eklendi.
* KnightOnLine.exe bütün virüslerinden arındırıldı. (kolay oldu :D)
* Skill TBL'leri koruma altına alındı erişimi engellendi.
* mss32.dll koruma altına alındı erişimi engellendi.

işte paylaşılan kodlar düzenlediğim eklediğim bir kaç şey sonucu ortaya bu çıktı opcode yi sadece ko.exede bulamadım yoksa onuda değiştiricektim, yakın zaman içinde onuda ekleyip güncellicem.
aslında daha gelişmiş birşey yapmıştım fakat yaptıgım exeyi ko.exe ile birlestirince virüs olarak görünüyordu buda şüphe uyandırmasın diye yaptığımı sildim.

Download:
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server
( Rar Pass: Nero )

Not:
Yukarıda yazdığım özellikler orjinal 1351 ebenezer ile düzenlediğim ebenezer arasındaki farklardır, dosyalar resource olarak knightonline.exeye gömüldü, yani kısacası exe kırılsada bir kazancı yok. knightonline.exede virüs görünüyordu bunun sebebi tam olarak unpack edilmemiş olmasıydı tam olarak unpack edildi, virüs 0 kodlama hatası görünüyor 2 tane oda sorun cıkarmıyor. :D

Allahtan ilk yaptığım sistemi koymamışım allah bilir onada pc yi cökertir falan derlerdi.

Virüs taraması (Packlı exe)
http://www.virustotal.com/file-scan...37221955fe0bac968648ee7995dae29532-1281482458

Virüs taraması (Packsız exe)

http://www.virustotal.com/file-scan...14b45b9d6e8f35f069bd36d71c2049925d-1281482892

bide diğer 1351 packsız exeleri taratın bide benimkine bakın diyorum temizledm diye adam windowsa yaydı şimdiden zararı olmayan şeyi :haha:

Son düzenleme:
Cevap: X-Nero mini anti-hile sistemi v1.0 (v1.351)

cok tesekkürler

---
edit: avira virüs diyor... ayni eski 1351 exesi gibi :D

Son düzenleme:

cok tesekkürler

---
edit: avira virüs diyor... ayni eski 1351 exesi gibi :D

o virüs değil exe packlandığı için,
Crypt bilmemne hatası veriyor olması lazım. bende o virüs programını kullanıyorum

2vtu0cn.jpg

Son düzenleme:

Dikkat edin en tehlikeli virüslerden bir tanesi windowsda bulasmadıok yer bırakmaz

eline koluna sağlık nero o kadar banlandın ettin hala uğraşıyosun helal.

eline koluna sağlık nero o kadar banlandın ettin hala uğraşıyosun helal.
ben bi ağacım, yıkmaya çalışıyorlar çünkü yerime ev kuracaklar. son gücümle yıkılmamaya çalışıyorum sırf beni yıkmaya çalışanları sevindirmemek için. umarım yerinde bir değim olmuştur hö

Dostum mükemmel bir paylasım olmus şu notice kısmını editleyebilirmiyiz exeyi packlemişsin ricam reklam kısmını kaldırabilirmisin acaba server kurmak istiyorum bununla mükemmel olmuş

Virüs demedim ztn :D antivirüs virüs diyor simdi bakcam .. 1351de secure ebenezler bende hep sigortalari attiriyorlar haha

--edit:
calisiyor süper tskrler =)

Son düzenleme:

np canım hö
v1.1 paylasıcam yakında görev yöneticisinden otomatik gizleme falan ekledim hö fileslerle az oynadım falan :D

Teşekürler Arkadaşım Kullanıyorum Çok Takdir Ettim Yazılar Felan USKO FonT Yanlız Bi Ricam Var O Notice Kısmına Reklam Yapmassan İyi Olur Bide o Notice Kısmı 1 Tane Değil Dahada fazla 3 yada 4 Tane Yapabilirsen Güzel Olur Şimdiden Teşekürler Eline Koluna Sağlık

o reklamı filesimi çalıp kendi adını verip paylaşan şerefsizlere inat koydum, şu an başka birşey yapıyorum o reklamı kaldırıcam v1.1 de olmayacak

nerocum güzel çalışma yapmışsın 1351 version senin emeklerinle bi yerlere gelecek...

Tamer Kanka Acaba V 1.1 Ne Zaman Gelicek ??? Bilgilendirirmisin Mesela 3 gün İçinde Gelirmi :D

bitti sayılırda pek bişey ekleyemedim eklicek birşey arıyorum olmassa paylasırım gider diger versiyonlara eklerim :D
bi görev yöneticisinden gizledim 1-2 ufak bug vardı onları düzelttim logs klasörüne taşıdım logları orjinal adlarıyla kısaltmadan genelde yapamadıkları için logun adını kısaltıp klasöre sokuyolardı mesela neroaga-2021-01-01.txt ise adam bunu logs adlı klasöre sokmak icin uzantısını ./logs/n-2021-01-01.txt yapıyodu :D şu 2-3 lü noticeye bakıyorum baya denedim sistemini cözemedim sayısını cogaltıyorum fakat içerigi olmuyor onu ayarlayamadım :)

Son düzenleme:

Hımm Tamam Aga Olduğu Kadar Ama Bu Sefer Senden Sadece Ebenzer Deil Files Bekliyoruz :D Sorunsuz Bi Files Bekliyoruz.Launcher Start Veren Doğru Düzgün bi files bekliyoruz :D

Geri
Üst Alt