X-Nero Last COVER Version (Son KAPAK Version)

Cevap: X-Nero Last COVER Version (Son KAPAK Version)

Yaptığın şeyleri çok büyük gösteriyorsun. O ASM kodlarının hepsi Snoxd.net gibi sitelerde zaten mevcut. Kendi kafanca kapak yaptığını sanıyorsun normal anti'lerden hiç bi farkı yok.. Çocukca davranışlarında cabası..

çok gzl paylaşım tşk ederim fakat şu op code olayı nedir biraz açarmısın tşkler :)

Yaptığın şeyleri çok büyük gösteriyorsun. O ASM kodlarının hepsi Snoxd.net gibi sitelerde zaten mevcut. Kendi kafanca kapak yaptığını sanıyorsun normal anti'lerden hiç bi farkı yok.. Çocukca davranışlarında cabası..

ulan yarrağımdaki kıl, sen kimsin lan hayatını siktirtecen bana gıcık oldum lan sana yolda görsem kafa göz dalacam öyle bi kin war sana karşı içimde ****** çocuğu. siktir git lan o zmn snoxd ye malmısın nesin o kodlar war diyo o kodları ben yazdımda snoxd ye koydum amcık ağızlı sinir etmeyin lan beni ananızı sikerm sizin yeter artık o kdr laf ettiniz sesimi cıkarmadım benimde bi sınırım war yeter lan kabahat bende sizin gibi ibneleri düşünüpte paylaşıyorum mal gibi ettiğiniz laflara rağmen sikiyim atcağın yorumunda seninde amına koyayım *** herif ya sinir oldum akşam akşam ya

Son düzenleme:

Nero sen efsanesin yaw senin üstüne tanımıyorum :D

Madem Paylasıldı Bulup Sen Paylassana.

Belki Yapmayı Bilmeyenler. Var Adam Onlar İçin Paylasıyor Sizin gibi Öküzler için deiL.

Geri
Üst Alt