Wurucu İle Yaptıgımız Röportaj +17 :D:D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JrS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

JrS

Active Member
Emektar
May
1,368
8
1-) Sayın Gökhan Bey Biraz Kendinizden Bahsediniz.
-- Yaşım 15, Mersinde yaşıyorum ve bilgisayarla vakit geçirmekten zevk alıyorum.

2-) Peki Bilgisayarın Başında Nelerle Ugraşıyorsunuz ?
-- Private serverlarla ilgili herşey. Genellikle Visual basicde zamanımı geçiriyorum. Her gün biraz daha kendimi geliştiriyorum. Onun dışında database ve bu aralarda .evt ile vakit geçiriyorum.

3-) Private Serverlarla ilgili ne kadar zamandır ugraşıyorsunuz ? Neler ögrendiniz ?
-- Private serverlarla 1299 ların başlangıçından bellidir uğraşıyorum. Bu zamana kadar Database, Proc, Map, Programlama vs.. yani kısaca ilgili her Bölümünde az da olsa kendimi geliştirdim. Sadece panel ( php ) çakmıyorum.

4-) Baska Hobileriniz Varmıdır. Bilgisayar'da zaman gecirmekten başka ?
--Bilgisayar dışında hiç bir aktivyem yok. Dışarı çıkmak, arkadaşlarla buluşmak, gezmek, kız arkadaş vs.. hiç aram yoktur. Varsa yoksa bilgisayar başında vakit geçirmektir. :)

5-) Derslerle Aranız İyimidir. Yani Calıskanmısınız ?
-- Ders notlarımda 45'in üstünde notum yok. Beden dersimde o gün kıyafetlerimi getirmedğim için notumu söylememişti. Onun dışında edebiyattan kopyayla 43 almıştım :D:D
-- Derslere Hiç girmeyelim bundan sonra :D

6-) Peki Forumda komik olay yaşadınızmı? Yaşadıysanız Kısaca özetlermisiniz?
-- Forumda komik olay bildiğimiz komik olayların geçtiği katagori Bülümiernde gördüğüm konularda geçti.

7-) Forumdaki En Yakın Arkadaş veya Arkadaşlarınız Kimlerdir ?--Forumda en çok yakın bulduğum arkadaşlarım XReturns, Duman, Necromancer, Snayper, Jedi, PriestBizz, BladeOfMaster, Ganks, Thales ve RoTrKO :D Bigehega nickime alttan tire eklediği için onuda sevdim :D:D

8-)Son olarak Sizin Eklemek istediginiz Bişiler Varmı?
-Yok

9-) Benle Röportaj Yaptıgınız için Teşekkür Ederim.:)

--Np

Son düzenleme:
Cevap: Wurucu İle Yaptıgımız Röportaj +17 :D:D

Tesekkurler,
Bizi Ark olarak Gormuyor ARtikbıtbıt

Biz Neci oluoz burda hö. oraya DragonForce Yazmak unutuldu galiba hö

4-) Baska Hobileriniz Varmıdır. Bilgisayar'da zaman gecirmekten başka ?
--Bilgisayar dışında hiç bir aktivyem yok. Dışarı çıkmak, arkadaşlarla buluşmak, gezmek, kız arkadaş vs.. hiç aram yoktur. Varsa yoksa bilgisayar başında vakit geçirmektir.

Ohoooo sen ölmüşsün ağlayanın yok gülüm :icon_eek:

Geri
Üst Alt