windows 8 de 1299 pvp açılıyormu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan facos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

facos

New Member
Eki
26
0
Evet arkadaşlar başlıkta belirtigim gibi girebilen varsa bi anlatırsa bizde girsek bir türlü oyunu açamadım bütün patchler tam olmasına ragmen soacs hatası felanda vermiyor benimki eger açan varsa bi yardım etsin ona zahmet.

Cevap: windows 8 de 1299 pvp açılıyormu ?

Kardeşim pvp açılıyor biz oynuyoruz... Fakat kasma oluyor normal oyunlarda 0 kasma olurken pvpnın yazılımları eski olduğu için kasma oluyor bende onun çözümü aramak için buraya baktım senı gördüm.Eğer düzeltmek istiyorsan sağ tuş tıkla uyumluluk sorunu gidermeden windows xp service pack 3 yap yada client değiş pvptr nın önerırım....

#Sty

Cevap: windows 8 de 1299 pvp açılıyormu ?

Kardeşim pvp açılıyor biz oynuyoruz... Fakat kasma oluyor normal oyunlarda 0 kasma olurken pvpnın yazılımları eski olduğu için kasma oluyor bende onun çözümü aramak için buraya baktım senı gördüm.Eğer düzeltmek istiyorsan sağ tuş tıkla uyumluluk sorunu gidermeden windows xp service pack 3 yap yada client değiş pvptr nın önerırım....

#Sty

TheJorJiq adlı üyemiz gerekli bilgiyi vermiş. Client ile alakası yoktur. Launcher ve Knightonline.exe adlı exe'lerin uyumluluklarını değiştirip windows xp service pack 3 yapınız. Sorun hala devam ediyor ise diğer uyumlulukları deneyiniz..

İyi forumlar

Geri
Üst Alt