Farm Server Westeren MYKO - International Server - Official 13 Haziran 2021

Sevgili KO-Cuce üyeleri.

Biz,iyi bir geçmişi olan ve uzun süren bir server olarak tek Uluslararasi serveriz.Diğer serverlerin 'Uluslararasi'iddaa ettiklerini görünce oldukça üzülüyoruz çünkü onlar yabancı kullanıcılar için hiçbir destek sağlamıyorlar.
İyi bir profesyonel ekip iyi bir hizmet sağlamak için burada,geneli İngiliz kullanıcılara dayanan ve bu kişilerin skype ve facebook üzerinden adminler ile kişisel bağlantilari var..Biz dayanışmaya ve güvene önem veririz.

Gördüğünüz gibi 13 Haziran'da açılacak başka bir server daha var ve bizlerde o yüzden ilgilerimizi koruyoruz.İngiliz kullanıcıları 2 Haftalik serveri sevmiyorlar , onlar sadece para için açılmamış , uzun süren bir server seviyorlar ve bizde bunun için buradayiz.
Ne kadar Türk kullanıcılarının serverimizi seveceğini bilmiyorum , fakat şüphesiz,İngilizler için OldSchoolKO'dan sonra gelen,başta gelen bir serveriz.Kabul etmeliyiz ki ,bu durumda OldSchoolKO ingiliz kullanıcılar için uygun olan tek serverdir.

24/7 büyük bi destek olmali - Sizleri temin ederiz ki , bir güven bağı kurmanız için Adminlerle kişisel bağlantiniz olacaktir.

Çalışan Ekip

1x Owner [England]
1x Admin [Turkey]
1x Game Master [Turkey]
2X Game Master [England]
1x Game Master [USA - Female]
1x Game Master [Spanish - Latino]

Çalışan Ekip , hem grup olarak hemde bir arkadaş olarak profesyonel olarak çalışmaktadir,o yüzden herkez yaptığı şeyin karşılığında benim tarafimdan para ödenmektedir,çünkü grubun Admini benim.

Geniş çapta çok iyi bilinmekteyiz ve daima oyuncular için ve ortaklarimiz için çok çalışıyoruz.
Sadece ingiliz kullanıcılar için bir PK serverda sunuyoruz,ayni oyuncular ile birlikte 2 yıldır online,onlari mutlu ediyoruz!Ayrica PvpHosting ile iyi bir ilişkimiz de var - Çok iyi bir şirket ve Adem yıllardır bize bir sunucu sağlıyor!Bu yüzden , işletmekte olduğumuz birçok makine var!

Fakat MYKO büyük bir proje ve her küçük bir detayi ile yakından ilgilenilmeli,sizlere 1 NUMARA MYKO Serveri sağlamak için çok çalışıyoruz.
Önde gelen MYKO Server pozisyonunu almak için isteğimiz var gücümüz var.

Kişisel olarak,her ay myko server açan şirketlere karşi sinirliyim!Belki türk oyunlar bunları seviyordur , fakat ingiliz kullanıcılar kesinlikle 2 Haftalik bir server görmek istemiyor.

ACME ile ilişki içerisinde olarak bizim şirketimiz geçen sene ilk MYKO serverini kurdu.Unitedmyko'yu sunarak mükemmel bir zaman geçirdik fakat üzücü olarak ,bazi şeyler planladiğimiz gibi olmadi,bazilari kişisel internet bağlantilarimiza saldirdi.
https://www.ko-cuce.net/index.php?t...ihi-12-10-2021-uluslararasi-topluluk.2411176/

Şimdi daha hazırlıklıyız ve daha büyük bir bütçemiz var , ayrica SOACS ile işbirliği içerisindeyiz.

Bütçemizi geliştirmek için veya para için hiç endişelenmiyoruz çünkü biz iyi organize olmuş bir ekip olduğumuz için, iyi bağışlar bizim önceliğimiz d
eğildir.
Bizim Çalışan Ekip üyelerinin kendi vps makinalari var ,ve böylelikle kendilerini geliştiriyor,yönetiyor ve kapali kaynaklarda eğleniyorlar.

Oyuncularimiz çoğunlukla Malaysian,Peruvian,USA,Scandinavian,Balkan ülkeleri[Serbia,Greece,Croatia,Sloveina,Turkey..] bu ülkelerdendir..Fakat Kanadalilar,Fransizlar ve diğer başka yerlerden de vardır.
Zeki insanlarımız var ve WesterenMYKO'yu aylarca mümkün kılmak için onlar ile birlikte çalışacağız.

Tüm Türk arkadaşlara büyük sevgiler,saygilarla,
Westeren MYKO Owner

**WesterenMYKO Admin'i için Furkan Atar [Game Master] tarafindan çevirildi**

Türk kullanicilari Facebook'ta bizleri takip etmeye davet etmek istiyoruz, facebookta bizi takip eden daha çok kişiye ulaştiğimizda , türkçe duyurular da yapacağiz.
Beğen ve Paylaş etkinliği 10 Haziran gibi başlayacak.
https://www.facebook.com/WesterenKO

5po3n9.png

Forumumuzu ziyaret edebilirsiniz , özel Türkçe bölümümüz var , Türk moderatörler tarafindan yönetilmektedir ve herhangi bir zaman yardım isteyebilirsiniz.

2dgrwqg.png

attıgınız sslerdede goruldugu gıbı pembe yazıda npc hatası yazısı cıkıyor bu hata npclerın seklı yanlıs ıse olur yanı brettekı bır npc yada human npcsı seklınde yada kecon vs seklınde bunlar tabı duzeltılebılyıor fakat bole bır hatanın oldugunu gosterıyor bu olay bıze losviejosdakı pıanadakı karus hostesı hatırlatıyor ?????

@KingAssasin
Ne npcsi hatasindan bahsediyorsun emin değilim, ama seni temin ederim ki herşey iyi bir şekilde çalışmaktadir.Orada oynamadığım için Los-VikeosKO 'da ne oldu bilmiyorum.
Bu farkli bir server , hem de Los-VijeosKO dan daha profesyonel.
Yeni trailer hazirlanmiştir.

Piana ve Breth hakkında bazi öneriler aldik , El Morad ve Lufferson olmasi daha uygun diye düşünüyorlar.

O yüzden yakin zamanda Luff/EMC haritalarini duyuracağiz.

Haritalarimiz (Piana,Breth) hakkinda öneriler aldik.Kullanicilarin mesajlarina göre , Luferson ve El Morad Castle daha uygun onlar için.

Oyuncularimizi dinledik be haritalari değiştirdik , her zaman yeniden Piana,Breth yapabiliriz ama Luferson ve El Moradın daha iyi ve kolay exp bölgeleri için ideal olduğuna katılıyoruz.

Bu konu hakkindaki önerilerinizi paylaşabilirsiniz.

34ziolz.jpg

2w6v5lw.jpg

2zny06q.jpg

2nlzqyb.jpg

2cnip90.jpg

10zpu83.jpg

2mqj4mx.jpg

lfc'deki ve emc'deki exp'leri öldürmezsnz bu server tutmaz. önerim user istiyorsanz emc ve lfcdeki expleri czye taşıcaksnz cz üzerine kurulmuş bir server olması gerekiyor.. neden böyle düşündüğümü çoğu insan anladı iyi forum'lar

Önerilerin için sağol , ama sana katılmıyorum.

Eski mykoyu hatırlıyorsan eğer 2005 den önceki mesela,luf ve emc de bir sürü exp partileri vardi.Sadece güçlü partiler CZ'de kasabildi.

İlk başta son level 62 olacak , o yüzden ilk 62ye ulaştıklarında insanlar daha fazla xp kasmak zorunda olmayacak.Böylece CZ daha aktif kalacak.

Bilmiyorsundur diye , Knight Online farkli haritalara sahip,kullanicilar EMC,moradon,delos,eslant veya herhangi bi yerde olabilirler!Knight online oynamak sadece CZ ve slot basarak PK atmak değildir.

İnsanlarin çok eğlendiği başka şeylerde vardir , bazi kişiler için DTSS/ASH Knight larda xp kasmak PvP'deki CZ'den daha eğlencelidir.

Birçok kullaniciyla birlikte geniç çapta bir serveriz ve herkezi memnun etmeye çalışıyoruz!

13 Haziran'da bize katilin ve stilimizden etkilenin!

Saygılar.

Önerilerin için sağol , ama sana katılmıyorum.

Eski mykoyu hatırlıyorsan eğer 2005 den önceki mesela,luf ve emc de bir sürü exp partileri vardi.Sadece güçlü partiler CZ'de kasabildi.

İlk başta son level 62 olacak , o yüzden ilk 62ye ulaştıklarında insanlar daha fazla xp kasmak zorunda olmayacak.Böylece CZ daha aktif kalacak.

Bilmiyorsundur diye , Knight Online farkli haritalara sahip,kullanicilar EMC,moradon,delos,eslant veya herhangi bi yerde olabilirler!Knight online oynamak sadece CZ ve slot basarak PK atmak değildir.

İnsanlarin çok eğlendiği başka şeylerde vardir , bazi kişiler için DTSS/ASH Knight larda xp kasmak PvP'deki CZ'den daha eğlencelidir.

Birçok kullaniciyla birlikte geniç çapta bir serveriz ve herkezi memnun etmeye çalışıyoruz!

13 Haziran'da bize katilin ve stilimizden etkilenin!

Saygılar.

Kesinlikle aynı kanaatteyim.

demek istedigimi server açıldıgı zaman daha iyi anlıcaksnz pm'lerden czde user yok demelerini görüceksinz useri bolersen serverin ömrü az olur benim kişisel düşüncem bu.

@Zbriyx
Eğer iyi bir takimin veya clanin varsa kesinlikle CZ de exp kasıyor olacaksın.Çok basit,Cz sizlere daha fazla xp verir ve ayrica NP de kasabilirsiniz.
Eğer oynasaydim,EMC veya LFC de durmaktansa CZde dururdum..Eğer iyi bir takimim olmasaydi , ve ölmeye devam etseydim , o zaman lfc ,emc veya eslant a giderdim.
Kullanicilari CZde durmaya zorlamayiz,ama biz çok eminiz ki ,kişiler CZyi daha fazla seviyorlar çünkü czde daha fazla xp geliyor , bir de hem np kasma ve bowl droplarini alma şansın var.
Yinede,Knight Online farkli bölgelere dayanan bir şey , ve her bölge kullanicilar ile dolu olacak.
---

Merhaba değerli KOCuce üyeleri!
Sizlere 2 özellik tanıtacağım,eğer oyuncular bunları sevmezse her zaman deaktive edebiliriz,ama kullanıcının hangi itemi veya drobu aldiğina dair bir bilgi sisteminin herkez için iyi olacağina inaniyoruz.

1)Drop Duyurusu
Çıkan tüm unique itemler duyuru olarak gözükecek,böylece kullanicilar,bir kişi bir item aldiğinda görebilecek.

2)Upgrade Duyurusu
+7'ye ve +8'e basilan itemler duyuru olarak gözükecek,böylece kullanicilar,bir kişi +7 veya +8 item bastiğinda görecek.

Forumumuzu ziyaret edin!
http://westerenko.invisionzone.com/

Panelimizi kontrol edin!
http://westerenko.com/

b6x4r7.jpg

dzxmw5.jpg

Resimler çok hoş görünüyor + emc ve lfc olması çok iyi olmuş çünkü herkes breth pianayı bilmiyor. Ve bu sıralar emc, lfc myko açılmıyor tutacağından eminiz bekliyoruz iyi çalışmalar.

Büyük gün neredeyse geldi!

Bu Cuma 13'ünde server açılıyor.
3 günden az zaman kaldi.

Yarin , Açılıştan önce 48 saat olacak , Beğeni & Paylaş etkinliği başlayacak, kullanicilar kolayca 1.000 Knight Cash kazanabilir.

Henüz clientimize sahip değilseniz diye , aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Server online olana kadar bekleyin ve Launcher otomati olarak gereken patchleri indirecek.
http://westerenko.invisionzone.com/index.php?/topic/9-client-download/#entry15

10x6jk6.png

Geri
Üst Alt