Merhaba Arkadaşlar Vps Serverda Server Kurmak İsteyenler Yada Kuramayanlara Yardımcı Olurum, Ama Tabi Bizimde Payımıza Bişiyler Düşcek Ama Para İle Değil Vps Ortak Lık Olucak Bütün İşlerde Uzmanımdır,
# Sıfırdan Db Editlenir.
# Serverın İsmine Göre Client Yada Patch Editlenir.
# Açıksız (Puslu) Kopanel Editlenir.
# Oto Patch Sistemi Kurulur, Patchler Ayarlanır Sorunsuz Bir Şekilde.
# Serverla İlgili Bütün Editörleri Ayarlarım Gm Editör,User Editör,İtem Editör,Oto savaş Editör Vs..
# Oyunda 0 Hile Kullanılmıyacak Şekilde Özel Sistem Kurulur, Ayrıca Server Saldırılarına Dayanıklıdır.
# Aklınıza Gelicek Bütün Server İşlerini Professionelce Yaparım Şüpeniz Olmasın...
Bunlara Karşılık Para İstemiyorum Sadece Ortaklık Sakın Şüpeniz Olmasın Adam Akıllı Uzman Bir Server Kurucusu Arıyorsan Karşındayım İşte..
Not: Ev Pclerine Kurulum Yapmıyorum Virtual pc Server (Vps) Yapıyorum Serverınız 45 dk içinde Hazır Olur...
İletişim: [email protected]
# Sıfırdan Db Editlenir.
# Serverın İsmine Göre Client Yada Patch Editlenir.
# Açıksız (Puslu) Kopanel Editlenir.
# Oto Patch Sistemi Kurulur, Patchler Ayarlanır Sorunsuz Bir Şekilde.
# Serverla İlgili Bütün Editörleri Ayarlarım Gm Editör,User Editör,İtem Editör,Oto savaş Editör Vs..
# Oyunda 0 Hile Kullanılmıyacak Şekilde Özel Sistem Kurulur, Ayrıca Server Saldırılarına Dayanıklıdır.
# Aklınıza Gelicek Bütün Server İşlerini Professionelce Yaparım Şüpeniz Olmasın...
Bunlara Karşılık Para İstemiyorum Sadece Ortaklık Sakın Şüpeniz Olmasın Adam Akıllı Uzman Bir Server Kurucusu Arıyorsan Karşındayım İşte..
Not: Ev Pclerine Kurulum Yapmıyorum Virtual pc Server (Vps) Yapıyorum Serverınız 45 dk içinde Hazır Olur...
İletişim: [email protected]