>>videolu + sesli + en ince detayına kadar videolu sql 2000 server kurulum iceri<<

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yurt2009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

yurt2009

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
21
0
SQL 2000 FİRE WALL DÜPE SCANNER SOACS SERVER FİLES HEPSİNİDE
TIKLA BUARADAN SERVER FİLES SQL FALAN İNDİRİN VİDEOYA GÖRE KURUN KO-CENTER.NET'E ÖZEL BUNLAR

1. CD
[video=vimeo;9760847]http://vimeo.com/9760847[/video]
TABİ ODBC AYARLARINA GİRMEYE GEREK YOK ORADA VERDİM LİNK'TE OTO ODBC VARDIR ONA BASINCA HEPSİ OTO OLUCAK..!
2. CD
[video=vimeo;10941900]http://vimeo.com/10941900[/video]

Cevap: >>videolu + sesli + en ince detayına kadar videolu sql 2000 server kurulum ice

Çok güzel bir amlatım olmuş çok yardımcı oldu . 1098 database varmı acaba elinizde onu kurmak istiyorum oyunun en güzel zamnalardı :v:

Cevap: >>videolu + sesli + en ince detayına kadar videolu sql 2000 server kurulum ice

guzel elıne saglık upss

Daha Cok Yorum Bekliyorum :P :)

usta ben kurudmda server dosyalarını açarken loginserverde hata veriyor senin verdiklerini indirdim loginserverin içindede setting txt yerine login var içindekiler de aynı oradanmı yoksa başka bi yerdenmi version hatası veriyor.

+++++++++++++ uppppppppppp :)

Emege Saygı Herkes Bir Tesekkür Yazsın Yararlı Paylasım Tesekkürler

Ayıptır Sölemesi Kardeş Ben Bu kurlumu Yapıyorum C klasörüne gelince Onuda yapıyorum ama Bende pc1 yazıyor nex yapamıyorum.:@::@::@:

hocam sql kodlari analizer a yazdiginiz text dosyasini nerden bulacagiz verdiginiz ftp de sadece ilk wideo da anlatilan programlar mevcut ancak 2. wideodaki programlari ayrietten yukledim ve kopanel ile database yi iliskilendirirken sorun yasiyorum.

terbiyesiz herif FREMANın anlatımını kendi anlatımım dige paylasıyorsun ayıp ayıp konu kilit lütfen:@::@::@::@::@::@::@::@::@::@::@::@::@::@:

Hocam çok güzel bi anlatım bnm merak ettiğim olay ise bir pcnin minumum özellikleri ne olması gerekir bi sw için ?

ya kardeşim kurdurmda videonun oyuna girdim seninde dedigin gibi oyuna girmicek dedin serves fileslerin özel bişyler var dedin kaldın ya nasıl yapcaz giremiyorm oyuna :/

Geri
Üst Alt