Valkyrie Görevi :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fresky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valkyrie Görewi :)

walkry den cok teleport gatesi ekledi :D oda güsel neyse olur böle hatalar yorumları yazan arkadaşlar anlamıyorm denedinizmi konuşuosunuz

Hocam büyük ihtimalle sende Bifrost Teleportu veya bir başka teleport npcsi vardı.. o yüzden bu sorunla karşılaştın
K_NPC'ye Npcyi eklerken o npcinink kodunu 13035 diiLde atıorum 14035 dierninkinide 24035 yap.. K_NPCPOS'da 14035 ve 24035 olarak ekle ve koordinatlarını editle düzelecektir...

Fakat benim başka bi sorunum var...
Bnde Npcye tıklıorum 2 sertifikada var ama walkry'i vermiyor.. acaba bunun nedeni nedir ??

ben npc yi ekledim. ama çalıştırdığımda direk client kapatıyor kendini nedendir acaba?

Hocam büyük ihtimalle sende Bifrost Teleportu veya bir başka teleport npcsi vardı.. o yüzden bu sorunla karşılaştın
K_NPC'ye Npcyi eklerken o npcinink kodunu 13035 diiLde atıorum 14035 dierninkinide 24035 yap.. K_NPCPOS'da 14035 ve 24035 olarak ekle ve koordinatlarını editle düzelecektir...

Fakat benim başka bi sorunum var...
Bnde Npcye tıklıorum 2 sertifikada var ama walkry'i vermiyor.. acaba bunun nedeni nedir ??

aynı sorun bizdede war..acil yardım lasım

S.o.s.....s.o.s.

Moderatör tarafında düzenlendi:

aynı sorun bizdede war..acil yardım lasım

S.o.s.....s.o.s.

Arkadaşlar Sizde daha önceden Lüfersoonda yada EMC de bir npc warsa benim werdiğim NPC lerş eklerseniz olmas Olan Bir npc olsujn yeter Olmayanlar için koydum npcyi

tşkkurler cok qüzel edit leyip ßaşka görewler için kullanıcağım :)

sıfre yanlıs dıo nasıl olcak şifreyi yenıden ver olmuyo yanlıs şifre dio bende

tmm tm yaptım yanlıs yazıyomusum atılla cok saol paylasımın ıcın kardes

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt