Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

Senin Ebenezeri kullanmayı dusunuyordum. Sana zahmet su kodu bi baksn? :(

super paylasım tyler ama bırus var

Teşekkürler Agacık
Exenin packlenmemişini paylaşmayı düşünüyomusn :)
Bekliyorum mail ile atabilirsin yaparsan eğer:S

Kimsenin kişiliği ahlakı beni alakadar etmiyor.Db gerçekten çok güzel.Db de emeği geçen bütün arkadaşlarımızın elleri dert görmesin ve daha da iyi db yapmalarını diliyorum.

Bir şey soracağım.Db de damageler ayarlı mı ? Db güzel herşey olmuş ama charlar nasıl onlardan biraz bahseder misin ?

hepsi ayarlı.. Dragon Empire World gibi ezüğ serverlar kullanıyor.

saol kardes cok isime yaradı

bişey sorcam magenin 83 skili islemiyo guard kücük felankor cıkarmıyo uskoda cıkıyo ama

+++++++++++++++++++++++up

Son düzenleme:

magenin klan gradesi 0 olmalı.yada ilk 5 klan içinde olmalı bilip bilmeden saçma sorular sormayın yaw

Yanaklarından öpüldün kardeşim ellerin dert görmesin..

ben sadece senin ne yaptığını söyleyeyim oda yeter

SADECE GÖREVLER SANA AYİT.

Benim verdiğim db yi kullanmış olsaydın zaten bu db daha bir hale gelirdi

DB den anlamazsın etmezsin birtek görev yazmayı biliyorsun.

tüm filesları benim (ki bunları satıyorsun) HARAM OLSUN SANA BILAL hakkımı helal etmiyorum

Ayrıca İtemler benim sana verdiğim dosyaları kopy paste ile yapıp durdun bu db yi

çoğu yerini düzelttim düzenledim. eğer dbyi alanlardan eski alanlardan biri okursa bu mesajı yazsın BILAL ne biliyor bugüne kadar kime yardım edebildi ??

DB benimdir istediğindir kadar kendini kandır.

sayemde o kadar da ekmek yedin keşke seni tanımasaydım kendinle beraber benide rezil ettin sen.

Hatırlıyorum biri pm attı (BILAL) yaptığın işleri çok beğeniyorum ortak çalışabilirmiyiz diye keşke sana hiç güvenmeseydim .

senin yaptığın şeyleri forumda en az 100 kişi biliyor. görev editlemek falan da hikaye artık birdaha benim sana verdiğim hiç birşeyide satma arkadaşım dedim ne varsa paylaştım seninle yazıklar olsun anti sistemi mi paylaştım seninle gelip burada konu açtın sırf miniloper olman için o paylaşımı sana yaptırdım.

sen bu kadar işe yaramaz bir insansın işte al db de senin olsun hepsi de senin olsun sen bir numarasın ama bir robotsun ?

mehmet sana katılmadan edemiyorum ( ben salim aydın ) bu db ye 150 tl para ödemiş birisi olarak çok büyük bir ayıp yapıld bizlere ki bu db yi adam gibi kullanmak için senden bir dünya yardım almak zorunda kaldık bilal sadece zones.tbl dosyasını binbir ricadan sonra yolladı ( onu da artık db yi kullanmaktan vazgeçtikten sonra alabildim sadece Db yarım yamalak olmasın bari dosyaları tam olsun diye ) ama gerçekten iğrenç bir olay bu paylaşım bazılarının para ile nerdeyse yarım olarak aldığı şeyi şimdi tüm dosyaları ile ücretsiz paylaşmak bizim gibi emek verilmiştir diye para ödeyen insanlara siz salaksınız sizi kazıkladım işte demek yerine geçiyor gerçekten yazıklar olsun verilen paraya da para verdiğimiz kişiyede.

TeşeküRLeR ELLeRiniZ DeRT qöRmesin HePinizin [HePinizin Dememin Sebebi TeK Sen Yapmamışsın HeRaLDe BüTün YoRumLaRDaN OkuDuqum BuDuR K.baKma]

Geri
Üst Alt