Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

++++ Konu qünceL BeyLer Süper Db

Gerçekten gördüğüm ve kullandığım en güzel db teşekkürler

Gerçekten Cok Muhtesem Bir Db
TeşekkürleR.

Fakat Ufak bi sorunum Var.
Quest Npclerinde Ve İşte Dark Land NPC'si falan filan yeni yaptıqın npclerde buttonlarda yazılar qözüqmüyor.Npc calisior.İtemi fln da verior fakat yazısı qözüqmüor button'un üstünde. :S Nedendir ?
Verdiqin evt leri Map dosyalarına attm tek tek .
Clientimle alakalı olabilir mi ?

Gerçekten Cok Muhtesem Bir Db
TeşekkürleR.

Fakat Ufak bi sorunum Var.
Quest Npclerinde Ve İşte Dark Land NPC'si falan filan yeni yaptıqın npclerde buttonlarda yazılar qözüqmüyor.Npc calisior.İtemi fln da verior fakat yazısı qözüqmüor button'un üstünde. :S Nedendir ?
Verdiqin evt leri Map dosyalarına attm tek tek .
Clientimle alakalı olabilir mi ?

Datana at : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

tşkleR babacan.
Son oLarak Bişi daha sölemeni rica etcem.

Bu db nin versiyon 1301 sanrm.Launcerdan Patch attırmak için 1301'e ne yapmak qerek annatabilirmsn ? Hane bu verdiqin dataya atmamız qereken şeyi falan patch olarak vermem qerek.Onun dısında diqer tbl ler fln da WaR.

tşkleR babacan.
Son oLarak Bişi daha sölemeni rica etcem.

Bu db nin versiyon 1301 sanrm.Launcerdan Patch attırmak için 1301'e ne yapmak qerek annatabilirmsn ? Hane bu verdiqin dataya atmamız qereken şeyi falan patch olarak vermem qerek.Onun dısında diqer tbl ler fln da WaR.

İndirdiğin dosyada full patch var onları dağıtıcaksın

Onu Launcer'a Eklemek istiyorum.Patch olarak launcerdan indiriLsin.
Manuel olsun istemiyorum.Zaten versiyon 1311 de launcer.Nası patch yükletcz.Yüqlemio ftp error werior.

Versiyon Managerden bişiler yapılması qerek die biliyorum ama.
Tam bliyosan sölermsn ?

Bu konuda Yardımcı olabilcek yoqmu ?
Launcerdan yükletmem gerek patchleri.

Son düzenleme:

gm lik yazdığım accounta bi daha giremiyorum nedeni nedir

Bazı sorunlarım VaR Db iLe ilgili Cevaplarsan sevinirim ?

1-) Walkiry Armor Certifate Helmet ve Pauldron Kırdırmak için yaptıqın npc calismiyor.
Kar Şehrine Git Button'u war sadece.Oda calismiyor.Bunlar nerden kırdırılcak ?

2-) Level sınırı 83 demişsin fakat 80 den sonra level atlamıyor.Ve Ben level edit yaptıqımda 82 level char oyuna qiremiyor.Dc werior.83 skillerini de qöremedim.

3-)Felankor Odasına İsilion Odasına nasıl qidilicek ? Cz de bulunan gate de 5 tane stone of snaqe queen'e bile qitmiyor.Abys den qitmeyi denedim ama droplara key ' leri koymamıssın.

Cok güzel Db Tşkler..!!!

Tşkkrlerr...!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

invalid password hatası var bilal nasıl cozebiliriz?

İnvalid pasvord hatası için bilal in verdigi Login.exe yi kullanın Düzliyor bendede öyleydi düzeldi ... Birde bilal benim sorum olacak

.Questleri Açamıyorum... Açılanlar 2 tane maradondaki baslangıc item i ve eslanttaki Quest .. Ama onlarında üzerinde yazılar yazmıyor seceneklerin. bu yazıları nasıl gorebilirim ve npc leri nasıl acabilirim _?

Bazı sorunlarım VaR Db iLe ilgili Cevaplarsan sevinirim ?

1-) Walkiry Armor Certifate Helmet ve Pauldron Kırdırmak için yaptıqın npc calismiyor.
Kar Şehrine Git Button'u war sadece.Oda calismiyor.Bunlar nerden kırdırılcak ?

2-) Level sınırı 83 demişsin fakat 80 den sonra level atlamıyor.Ve Ben level edit yaptıqımda 82 level char oyuna qiremiyor.Dc werior.83 skillerini de qöremedim.

3-)Felankor Odasına İsilion Odasına nasıl qidilicek ? Cz de bulunan gate de 5 tane stone of snaqe queen'e bile qitmiyor.Abys den qitmeyi denedim ama droplara key ' leri koymamıssın.

yardımcı olcak yoqmu :S

Geri
Üst Alt