Usko v4.0 özel edit DATABASE Srv Dos-Patch-MAP-Client 05-04-2021

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byx5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Usko v4.0 özel edit DATABASE Srv Dos-Patch-MAP-Client 05-04-2021

xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

yaw ardream ve baseye girerken lw kontrolu yapmıor ve stone of rogue stone of mage sstone of priest ve stone of warrior cekilmior sunduriesten

Database Kurdum Sorun yok Karşılaştığım hataları söyleyeyim.

1. verdiğin patch ler ile görev npcleri açılmıyor ( 2 yerde vermişsin 2 sinide denedim
2. ebenezeri açarken 6 tane maptaki görevleri okuyamıyor ardream , cz , base ve savaş mapları
3. verdiğin ebenezer ve exe ler çok güzel başlat çubundaki KnightOnline yerine değişken sayılar mevcut fakat virüs war uyarısı veriyor.
4. cz giriş 80 lvl
5. 60 + olsan bile ardreama girebiliyorsun skill yada lvl kontrolü yapmıyor.

Maradon , Emc , Cz , esland daki görevlerde sorun warmı bilmiyorum görev npc leri açılmadığı için deneyemedim, npcleri açacan arkadaşlar war ise paylaşırsa sevinirim.

patchlerin bu veritabanı ile alakası bile yok. mapları biraz karıştırın k0 master v6 nın

sen versene bana piyasada olmayan full map gerize kalımısın sen burada free paylaşımlar yapılıyor ko master olur ali veli olur sonuc denenmiş ve bu map lerle çalışan uyumlu map mi ? (evet) o zaman fazla cene yapma forum kirletme.

Burda Herkez kendi özel bi map yazmıyor kardeşim herkez biyerlerden map alış verişi yapıyor çok biliyorsan otur kendi map lerini yaz kendin db ni yap serverını ac o zaman başkalarının konularına burnunu sokma...

Database Kurdum Sorun yok Karşılaştığım hataları söyleyeyim.

1. verdiğin patch ler ile görev npcleri açılmıyor ( 2 yerde vermişsin 2 sinide denedim
2. ebenezeri açarken 6 tane maptaki görevleri okuyamıyor ardream , cz , base ve savaş mapları
3. verdiğin ebenezer ve exe ler çok güzel başlat çubundaki KnightOnline yerine değişken sayılar mevcut fakat virüs war uyarısı veriyor.
4. cz giriş 80 lvl
5. 60 + olsan bile ardreama girebiliyorsun skill yada lvl kontrolü yapmıyor.

Maradon , Emc , Cz , esland daki görevlerde sorun warmı bilmiyorum görev npc leri açılmadığı için deneyemedim, npcleri açacan arkadaşlar war ise paylaşırsa sevinirim.

verdiğim dosyalar ücretsizdir exe değiştiginde ne kadar cok fark ettiğini anlayacaksınız kardeşim burda expert de bende bas bas bağırıyorum soacs xskip kullanın diye içlerindeki tbl gomulü exe ler o kadar cok fark ettiriyorki saglam db yi buglu gösteriyor kardeşim biraz araştırsın herkez hep paylaşandan beklemesin paylaşan adam 7/24 sizin başınızda sorunlarınızla uğraşamaz...

hata obclerde yada inilerinde vr iyi bakk bu verdiyin maplarda yine aynı npc lerin sadece bikaçı açılıyo gemfragment kırdırma açılmıyo ya adam gibi bi paylasım yap yapıyosan yapmıyosan boşa vakit kaybettirme bize

Biz Adam gibi paylaşım yapıyoruz ama siz adam gibi cvp yazmıyorsunuz free paylaşımda hicbir zaman dört dörtlük bir paylaşım yoktur siz hazıra alışmışınız bi taraflarınız sıkıya gelmiyor kac gün kac gece oturdun db editledin db yazmaya kalktın kac gece uykusuz kaldın işte sizler busunuz olum busunuz size yaranılmaz siz böle gelmişiniz böle gidersiniz araştırma yapıcı ruhu yok sizde oturup *** büyütürsünüz ancak sizlere o kadar cok söylenecek laf varki anlamazsınızki....

iyi dinle bak simdi adam gibi bi paylasım yapmıs olsan haklısın diyecem baska adamın konusuna konmusun bu bir demisin deyisiklikyaptım ama ortada bisey göremedim pek odamdan almıs dosyaları farklı biyerden uplamısın db yapmaya kalksam sizinkilerden daha iyi yapacağıma eminim yapamasamda millete yalandan sorunsuz hiç bi sorunu yok diye indirtmem adam gibi paylsım yap repini al npc ler açılmıyo açılanlarda islenmiyo iste kendi evntlerimi yazmaya kalksam uzun zaman olur ondan hazır varsa istedik artık gerekte yok
al db de senin olsun maplarında herkesede hazır cevap verme çok konusuyosun isini yap diecem biseyden anladığında yok ortada hersey onun için barii emek hırsızlığı yapma

iyi dinle bak simdi adam gibi bi paylasım yapmıs olsan haklısın diyecem baska adamın konusuna konmusun bu bir demisin deyisiklikyaptım ama ortada bisey göremedim pek odamdan almıs dosyaları farklı biyerden uplamısın db yapmaya kalksam sizinkilerden daha iyi yapacağıma eminim yapamasamda millete yalandan sorunsuz hiç bi sorunu yok diye indirtmem adam gibi paylsım yap repini al npc ler açılmıyo açılanlarda islenmiyo iste kendi evntlerimi yazmaya kalksam uzun zaman olur ondan hazır varsa istedik artık gerekte yok
al db de senin olsun maplarında herkesede hazır cevap verme çok konusuyosun isini yap diecem biseyden anladığında yok ortada hersey onun için barii emek hırsızlığı yapma

artık konuda seninde yerin var ....

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

adammısın ki insanlara öğüt veriyon kotalı adamların kotasını yedirdin :D sen en iyi si git kumda oyna bi db yapmıs db demeye bin şahit lzım bu db i kullanana kdar gidin komasteri kullanın onda hiç olmasa npc açılıyo :)) 2-3 gündür kafana göre biseyler upladın millete indirttin ortada yine bi sonuç yoktu en iyisi dediyimi yap sen git kumda oyna

Arkadaşlar her nekadarda alıntı olsa arkadaşımız bazı açıklarını görüp fix lemeye çalışmış ve arkadaşın dediği gibi yapsanız herşeyi çözüceksiniz he eksiklermi var bunuda herkez buradan beklemesin başka paylaşımlardanda alarak birleştirirseniz eminim biraz uğraşırsanız güzel bir sonuç alıcaksınız ve şuna gelelim server açıcaksanız bilmiyorsanız ya edit coder olmanız gerekir yada edit coderiniz olması gerekir eskiden usko maradon bile yoktu pvp lerde şuan paylaşılıyor k2 bile her hafta bakım yapıp açıklarını kapatıyor ki kapatamadıgı çok şey var sizler gelmiş kıcı boklu bi pvp açıcaksınız burada paylasım yapanlara artislik yapıyorsunuz ayıp ayıp adam gece gündüz ugraşmış size insanlık yapmış yapamıyan kendisinde bulsun sorunu bende uğraşıyorum şuan ve yapamazsam başka db denerim olmadı editlerim olur biter ---- emeğe saygı kardeşim konuyu yeniden sunarsan sevinirim böylelerini umursama sen ;)

Geri
Üst Alt