Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
30 günlük hf aldım ve 9 günde 69 lwl yaptım premiumsuz.ama sonra 30 günlük ban yedim.bu arada hf accontum yanmasın arkadaşlar kullanmak isteyen linki veriyorum içinde crackli 21 günlük bedava heaven fire var isteyen kullansın. http://rapidshare.de/files/48981823/AutoPedal.rar.html
virüs taraması yapmadan kullanmayın siz genede
Valentine Database zaten itemli başlıyor ama Ko-Cüce'ye buradan sesleniyorum.
Yarışmada birinci olan database bu mu ? Lycaon Hammeri +0 düşürüyorsun gidip basıyorsun +1'e basınca Lobo hammer oluyor.
Lesath kesiyorsun Chitin Bow alıyorsun stone ile. Okçu skilleri çalışmıyor oyundan atıyor hadi onuda geçtim Scorpion Bow gerekse Chitin Bow +1'e basarken %100 yanıyor upgrade bugları çok hiç geçtiğini görmedim.
Krowaz itemleri ekli basılmıyor :d
Krallar belli By_ArmatadH diye çar açtınmı oto kral
Takılar +1'den sonra basılmıyor, Databasede ekli degilki nasıl basalım %100 yanıyor
Daha iyisi yapılamazdı ne diim topsunuz topunuz topsunuz Ko-Cüce ezik cüceler sizi :sakalli:
Daha sürüsüyle bug var düzeltmek bir ayımı aldı wormden orc watcherden +8 chitin kafalıkmı dersin kecoondan kekuri ring %100 cıkması mı dersın saymakla bıtmez